iş yeri değil dedikodu kazanı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.877
Herkese merhaba..
Hemen konuya dalıyorum çünkü çok sinirliyim.
Çalıştığım firmada, dışarıdan bakan "ne güzel herkes bir biriyle ne kadar samimi" der. Ama hiç birine zerre kadar güvenmiyorum!
Ya iki arkadaş görseniz yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.. ayrı ayrı takıldıklarında birbirlerinin arkasından konuşuyorlar.
Benim hiç biriyle alakam yok hepsi yüzüme canım cicim.. benim de arkamdan konuşmuşlar.
Stajyer çocuklar geldi.. sessiz sakinler çocuklae odadan dışarı çıkıyor hemen başlıyorlar!
Konuşmadıkları konu eleştirmedikleri olay yok..!
Benim departmanım farklı.. bazen diyorum amaan boşver çok muhattap olmuyorsun zaten.. sonra bakıyorum yüzüme karşı öyle iyiler ki boğasım geliyor!!
Zaten bir birlerinin arkalarından konuşmadıkları konu kalmadı. Sırf bu yüzden oradan ayrılmak istiyorum evlendikten sonra..
Ya anlamıyorum bunlar seçilmiş kişiler mi? Yoksa bütün firmalar aynı mı?

Bizim mahallenin dedikoducu teyzelerini de geçmişler desene :KK14:
gerçi mantık aynı ;
yüzüne gül,gidince saydır arkasından...ne itici

Her yerde var ki bunlardan işte okulda evde mahallede
hatta bazen eleştirdigimiz halde bizler bile yapiyoruzdur
alışmak lazım

Her yerde var ki bunlardan işte okulda evde mahallede
hatta bazen eleştirdigimiz halde bizler bile yapiyoruzdur
alışmak lazım
Bir insanı sevmezsin konuşursun onu da anlarım.. yüzüne gülmek muhabbet etmek nedir arkadaş ya! Görsen bu kız ne kadar iyi ne kadae içten dersin.. bir duyarsın arkandan Allah ne verdiyse.. ya daha iki günlük sessiz sakın çocukların bile bişe bulup arkalarından konuşuyorlar. Midem bulanıyor artık. Çıkmak istiyorum ama gideceğim yer de aynı olur diye korkuyorum.

insanın oldugu her yerde bunlar olacak.
o yuzden sen agzından çıkana dikkat, sonra saçma sapan sorunlar cıkmasın
gerısını salla gıtsın :KK66:

her yerde var bunlar ya.nereye gitsen olacak.hele ki devlet daireleri berbat durumda.muhattap olma sen kendi işine bak,başka şeylerle ilgilen sinirin bozulmasın...

Her yerde aynı.. Benim pek iş tecrübem yok ama ablamdan biliyorum. Bir öğretmen arkadaşıyla samimilerdi kız bizim eve gelip kalıp yiyip içiyordu o kadar. Sonra ablamın müdürüyle arası açıldı, takıştılar yani. Müdür bana da takmasın diye o kız ablamla slmı bile kesmişti :eek: O olayı gördüğümden beri asla iş ortamında birine güvenilmeyeceğini anlamışımdır.

Bu neki,îmâm Arkadaşı zıyarete gıttım,camın avlusu evi esıde evde,bızde camı ıçınde tan tarafta îmâm Odasında bu odevı yaptık otuz dk sürmedi ,sonra cemaat camı cemaatı îmâm arkadas hakkında ağır dedıkodular etmış,sok oldum,esıde Güldü,bız kaç camıde görev yaptık,bu adamlar yaslı,emeklı,evde oturmaz gelır defıkodu eder bahçede dedı,yani işyerı neki,ama benım sımsıkı ısımde sadece patronların dedıkodusu var,personel gayet ıyı

Bir insanı sevmezsin konuşursun onu da anlarım.. yüzüne gülmek muhabbet etmek nedir arkadaş ya! Görsen bu kız ne kadar iyi ne kadae içten dersin.. bir duyarsın arkandan Allah ne verdiyse.. ya daha iki günlük sessiz sakın çocukların bile bişe bulup arkalarından konuşuyorlar. Midem bulanıyor artık. Çıkmak istiyorum ama gideceğim yer de aynı olur diye korkuyorum.
Böyle bir şey için çıkma sakin

Böyle bir şey için çıkma sakin
Çok kötü bir huyum var birine rol yapamıyorum.. şimdi duydum ya arkamdan kızın birinin konuştuğunu hayatta bir daha onunla konuşmam! İş yerinde ki huzur çok önemli bütün günümüz orada geciyor.. bilsem ki mutlu olacağım diğer işte yarın istifamı veririm. Bu tarz muhabbetlere gelemiyorum ben Allahtan odam ve departmanım onlardan ayrı..

Bu neki,îmâm Arkadaşı zıyarete gıttım,camın avlusu evi esıde evde,bızde camı ıçınde tan tarafta îmâm Odasında bu odevı yaptık otuz dk sürmedi ,sonra cemaat camı cemaatı îmâm arkadas hakkında ağır dedıkodular etmış,sok oldum,esıde Güldü,bız kaç camıde görev yaptık,bu adamlar yaslı,emeklı,evde oturmaz gelır defıkodu eder bahçede dedı,yani işyerı neki,ama benım sımsıkı ısımde sadece patronların dedıkodusu var,personel gayet ıyı

Ne kadar iğrenç bir şey ya.
Ooo patronun zaten arkasından denmeyen kelime kalmamıştır.. Adam o dadan ayağını dışarı atmasıyla hareketler başlıyor :))

Öyle canım aynen öyle..özellikle kadınların yoğun olduğu iş ortamlarında sürekl
Dedikodu ve gereksiz muhabbet döner.

Herkese merhaba..
Hemen konuya dalıyorum çünkü çok sinirliyim.
Çalıştığım firmada, dışarıdan bakan "ne güzel herkes bir biriyle ne kadar samimi" der. Ama hiç birine zerre kadar güvenmiyorum!
Ya iki arkadaş görseniz yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.. ayrı ayrı takıldıklarında birbirlerinin arkasından konuşuyorlar.
Benim hiç biriyle alakam yok hepsi yüzüme canım cicim.. benim de arkamdan konuşmuşlar.
Stajyer çocuklar geldi.. sessiz sakinler çocuklae odadan dışarı çıkıyor hemen başlıyorlar!
Konuşmadıkları konu eleştirmedikleri olay yok..!
Benim departmanım farklı.. bazen diyorum amaan boşver çok muhattap olmuyorsun zaten.. sonra bakıyorum yüzüme karşı öyle iyiler ki boğasım geliyor!!
Zaten bir birlerinin arkalarından konuşmadıkları konu kalmadı. Sırf bu yüzden oradan ayrılmak istiyorum evlendikten sonra..
Ya anlamıyorum bunlar seçilmiş kişiler mi? Yoksa bütün firmalar aynı mı?
Canım bak sana şu kadar diyim tüm işyerleri aynı.benim de aynı.ben samimi olduklarımla da ilişkimi kestim çünkü kullanıldığımı anladım.sadece iş yükünü aldığım müddetçe iyi oldum.kendi işime bakıyorum artık.syrıca bizim işyerindeki erkekler Kadınlardan beter.kahvede herşeyi herkesi konuşup geliyorlar.hepsi o seçilmiş haftanın şanssızına aynı davranıyor.hiçbirini sevmiyorum.sohbetleri vakit kaybı.tayin istiyorum ama çıkmıyor.mecbur sanırım bu yıl da ordayım:KK43:((

Bizim iş yeri de öyle, sanıyorum her yerde durum bu. Özellikle erkekler fena dedikodu yapıyor. Bir de onların dedikodusu daha pis, kadınlar yine insaflı. Kulağını tıkayıp uzak duracaksin.

malesef her yerde durum bu. birbirinin yüzüne kapı çarpıp sonra ayy canıım diyenleri gördü bu gözler. başka bi sefer de olayla alakam olmadığı halde benim arkamdan da konuşulmuş. yüzüme de seninle çalıştığıma çok mutlu oldum dendi. tahmin edersiniz ki kadınların bol olduğu bir yerde çalışıyorum.:KK51:

Ya az önce arkadaşımla konuştum çok sinirliydim.. o da yeni bir yere girdi burası daha beter dedi !
Istifa edip yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemiyorum.. işimi çok seviyorum :KK43: Bir bakımada evlenince işimle evim arasında 2 saat olacak.. bu gıcıklar için o kadar yol değer mi diye düşünüyorum. Şuanda iş yerimde beni tutan sadece işimin çok rahat ve sevmem olması onun harici hiç bir şeyden memnun değil ne yapsam şaşırdım.. :KK43:
Ciddi anlamda sinirleniyorum belki basit bir şey gibi olabilir ama günüm hep işte geçiyor yüzlerini görmek istemiyorum.. bugün de benim hakkımda da konuşuldugunu duyunca nefret ettim.. ee şimdi bunlar benim yüzüme gülecekler ben ne yapayım şimdi hiç bir şey olmamış gibi mi konuşayım? :KK43: Benim için bu çok zor bir şey.
Çekileceğim odama iş dışında muhabbeti keseceğim.. bu seferde acaba yine konuşuyorlar mı? Yanlarından uzaklaştığım acaba ne diyecekler diye düşüneceğım?
Gerizekalıların yüzünden şizofrene bağladım akşam akşam.. yarın gidip o kıza sen böyle mi dedin diyeceğim ama bu seferde öfkeyle hareket etmek istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X