İş yerinde bi kadın var...

ingin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
15
0
38
Merhaba ben yeni aranıza katıldım. benimde bi derdim var ama çarem yok... iş yerinde bi kadın var afedersiniz dünyayı oynatıyor iş yerini ikiye böldü sağolsun müdürle ilişkisi var ama asla kabul etmez.... müdürün oğlu aynı işyerinde çalışıyor o bile açıklıyor kabul ediyor dedikodusu yapıyor alttan alttan ama onlar hep inkar... neyse ne halleri varsa görsünler.. ama kadın herkesi parmağında oynatıyor. hatta genel müdür yani sahibi çocukluk arkadaşı müdürün onu oynatamıyorum diye kuduruyor sabır...

o kadının sizi parmağında oynatmasına müsaade etmeyin, gerekirse ona "özel ilişkini kullanarak buradaki insanları parmağında oynatmaya çalışmaktan vazgeç" deyin işinize son verirlerse alır tazminatınızı başınız dik gidersiniz, işinize son vermezlerse de haddini bildirmenin iç rahatlığıyla işinize devam edersiniz..

sevgiler..

Hani bazı insanlar vardır ya eliyle oynatır dünyayı veya diliyle buda başka bir yeriyle oynatıyor işte... Sabır...

amannn boşverin takmayın kim kimi oynatıyorsa oynatsın. göbek attırtsın. güzel canınızı sıkmayın herşey ortaya çıkar vakti zamanı gelince... ve maskeler düşer herkes kimin ne olduğunu anlar. yapan yaptığıyla kalır

Zararı vardır mutlaka böyle insanlarin, insanin motivasyonunu düşürür ve sürekli diken üstünde olumaniza neden olur. Mudurunuz evli mi yoksa niye inkar ediyolar ?

.msalak erkekler o kafayla yasadikca, o kadin herkesi yonetmeye devam eder. Is bulmak zor, o yuzden ses etmeyin bence. Zira size bir zarari yok.

Ote yandan bence yazdiklariniz dedikodu ve iftira, kadinin bence cinsel organlari degil, kafasi calisiyor. Onun yerinde olmak isteyenler de kiskanclikla , eziklikle iftira atiyorlar. Size bu kadar dert olduguna gore siz de kiskanan taraftansiniz galiba?

Merhaba ben yeni aranıza katıldım. benimde bi derdim var ama çarem yok... iş yerinde bi kadın var afedersiniz dünyayı oynatıyor iş yerini ikiye böldü sağolsun müdürle ilişkisi var ama asla kabul etmez.... müdürün oğlu aynı işyerinde çalışıyor o bile açıklıyor kabul ediyor dedikodusu yapıyor alttan alttan ama onlar hep inkar... neyse ne halleri varsa görsünler.. ama kadın herkesi parmağında oynatıyor. hatta genel müdür yani sahibi çocukluk arkadaşı müdürün onu oynatamıyorum diye kuduruyor sabır...

Müdürün oglu orda calistigina göre bu iliski yasadigi müdür yasli biri herhalde? Bu kadin kac yasinda?

Siz
.msalak erkekler o kafayla yasadikca, o kadin herkesi yonetmeye devam eder. Is bulmak zor, o yuzden ses etmeyin bence. Zira size bir zarari yok.

Ote yandan bence yazdiklariniz dedikodu ve iftira, kadinin bence cinsel organlari degil, kafasi calisiyor. Onun yerinde olmak isteyenler de kiskanclikla , eziklikle iftira atiyorlar. Size bu kadar dert olduguna gore siz de kiskanan taraftansiniz galiba?[/QUOTzanneden

Siz öyle zannedin oğlu bile dahil burada 25 30 geçsin çalışan var hanfendi herkez mi iftira atıyor mesela adam Mudanya'da kadın setbaşında oturuyor ne işi var Mudanya'da haftanın iki günü ve Mudanya'da akrabası falan yok veya çocukları babada ikin adam setbaşında gider.. Ayrıca bende allahtan korkarım kimseye iftira atmayı nasip etmesin bana rabbim gözüyle görmediğim sadece başbaşa yaptıkları

Ote yandan bence yazdiklariniz dedikodu ve iftira, kadinin bence cinsel organlari degil, kafasi calisiyor. Onun yerinde olmak isteyenler de kiskanclikla , eziklikle iftira atiyorlar. Size bu kadar dert olduguna gore siz de kiskanan taraftansiniz galiba?

Tabi canım siz öyle sannedin

X