• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yerinde en çok neye kıl olursunuz

Ooooo hangi birini sayayım ki

İç hattan aradığım zaman hah gibi acayip bir sesle telefonu açmalarına mır mır konuşmalarına,

ufacık bir şeyi söylemek için bile beni yanlarına çağırmalarına,

işle alakalı bir çok şeyi (beni ilgilendiren kısmını) bana söylememelerine benim zorla ağızlarından laf almak zorunda bıraktıkları için,

Bazen bunu nasıl yapalım dediğimde amaan boşver şöyle yap gitsin dediğinde daha sonra bu neden böyle diye sormalarına

Şunu alsana, Bunu versene, bi gelsene vb. şekilde konuşmalarına,

Kendini bilmez müşterilerin zır zop yanıma gelmelerine,

X Beyin her işime burnunu sokmaya çalışmasına,

Ayyyy aman yeter fenalık geldi.

sigara içilmesine ve yanımdakinin sürekli nereye giriyorum diye bakmasınabenneyaptımki
manyak mı ne ya:mymeka:

ha bi de çok su içmekten sürekli tuvaletimin gelmesinetatlicadiarzu

kendi hergün izinli raporlu olupta biz izin istediğimizde kem küm yapan patrona:kızgın:
yapacağım işe karışıp ben dedim de yaptı havasına giren yön.kur.üyelerineÇok üzgünüm çoook
iş dışında kendi özel işini yapmak zorundaymışım gibi pişkin pişnkin söylene kıl oluyorum bu kadar :1closedeyes:

ah ahhhhhhhhhh,
hangi birini sayım,işyerinde olmaya bile kıl oluyorum.şöyle evimde ayaklarımı uzatıp yatmak varken,neden çalışmak zorundayım bensenağlama

personelin kendi aralarındaki çekememezliğine (neyi paylaşamıyorlar anlamadım) ve çocuk gibi birbirlerini şikayet etmelerine sinir oluyorum. ya kocaman yetişkin insanlarsınız.bana gelene kadar kendi aranızda halledin. sevmeyin birbirinizi ama saygı duyun..

birde masası dağınıklara tahammülüm yok. hele birde sigara içiyorsa küllerin sağda solda uçuşmasına dayanamıyorum...

çalıstıgm yer eşimle ortak dukkanımız en sinir oldugum sey laf anlamayan musterilerim bide musteri velinimet herzaman haklıdır demezler mi deli oluyorumm Kötü Kazen

telefona ilk robotun çıkmasına rağmen dinlemeyip;servisi aradıkları halde satışı tuşlamalarına...
30.000 ytllik aracı peşinsiz almak isteyen ve ayda 500 500 ödeyeyim dyip,gelen faizi gördüğünde şok olan mantıksız müşterilere..
araç alındığında yıkamacı çocuğun anahtarımızı teslim edelim demesine rağmen kulağı duymayanlara,duysa da çocuğa 5 lirayı layık görenlere..
iç hat açılmadığı halde deli gibi hala çaldıranlara..yok daha aradığın kişi niye 20 kere çaldırıyorsunki??
birde servis müdürüne;insan kaynaklarında olmama rağmen alınan izinleri ve gelen cvleri bana ben istediğim sürece verdiği için uyuz oluyorum..koca kafa..

evet yeni bir stresli sabah daha başladı...kulağımda 2 telefon çalışırken gelip ısrarla bişeyler sormaya çalışanlara,bu kadar özveri ile çalışıp da bir güler yüzü bizden esirgeyen müdürlerimize,anlayışsız insanlara kıl oluyorumlaelaelaelaelae

tuvalet kagidi elinde bittigi halde yenisini takmayana,
bos bos otururken kimsenin is istemedgi ama isim olunca herkesin bisey istemesine,
tam cikacekken bisey istemelerine,
ben sabah mesainin baslamasindan(8) 15 dk once geldigim halde mesai bitiminde( 6 )patronumum``yangindan mal kaciriyomus gibi gitme `` demesine,
gereksiz yere arayip lafa tutan arastirma, anket sirketlerine,
ise gelmeyen birinin isinin surekli ustume kalmasina,
ama ben izin almak isteyince`` olmaz islerini kim yapicak`` demelerine,
offf iste zaten dertliyim aklima gelince yazicam daha....a.s.

elinde sigara poh poh içenlere
nete girdiğimde gelip konuşmaya çalışmalarına
dedikodu yapmalarına
çalan telefonlara 2 saat bakamayanlara

ben nöbetçi öğretmenin oturup çay içmesine ve aynı kişinin sen nöbetçiyken 1 dk öğretmenler odasına girdin mi tuhaf tuhaf bakmasına sinir oluyorum.Kendini dünyanın merkezinde görüp müdürmüş tavırları sergileyenlere sinir oluyorum..

Baktım bir dolu şikayet var herkeste..sengözlerimebaksanab

Her sabah nescafe içtiğimi 3 senedir öğrenememiş olan, hanımın, her sabah ''ne içersiniz? '' demesi dışında kıl olduğum bir durum yok..:a015:

...............

Daginiklik hosuma gitmez, her zaman duzeltirim buroyu ; benim yapmayacagim isi yani yapmamam gereken isi bana yaptirmak!!! ; ne kadar cok anlatsam da isi yine bana tekrar tekrar sormak!! bunlara gicik olurum

herşeye katlanırım ama tuvalate girip ağzını burnunu boşaltan iğrenç sesler çıkarıp beni deli eden cevdet abiye kıl oluyorum ....

güselim aklıma bişi takıldı.sizin iş yerinde bayanlar tuvaletiyle erkekler tuvaleti birmi??
yanı cevdet abının tuvalette cıkardıgı sesleri sen nasıl duyuyorsun şaşırdım.
sırnaşık şey

işini iyi yapmayanlara
müdüre yalakalık yapanlara

çocuğu hiç ders çalışmayıp,verilen ödevleri yapmayıp yazılılardan zayıf aldığında( ya da oks-öss sınavını kazanamadığında) suçu bize ve kuruma atan velilere

güselim aklıma bişi takıldı.sizin iş yerinde bayanlar tuvaletiyle erkekler tuvaleti birmi??
yanı cevdet abının tuvalette cıkardıgı sesleri sen nasıl duyuyorsun şaşırdım.
sırnaşık şey

Birdir belki...
Bizimki ayrı değil, zaten idari bina küçük bi yer 2 tuvaletmi yapsınlar adamlar, Bende duyuyorum bazen çaycımızın seslerini ve midem kalkıyor :oklava:

Back
X