Ishal kusma sitmalanma ve emzirmek

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Kizlar 6 aylim bebegim emiyor ek gidada alıyor.bu gece.birden sitmalandim.emzirdigim için tam anlamı ile ishalde olamadim gün içinde sabahpogaca ayran öğle balık işten gelince az bir sey tahin helva ve mısır çerezi yedim sanirim mısır cerezi yaramamış çok gazim oldu sık ciktim tuvalete.bu yediklerim kizima süt olarak geçip beni hasta ettiği sekilde hasta eder mi günlük düzenli sagiyorum.hasta ederse me kadar süre vermemeliyim. ağrı kesici bulamayinca kizimin ates surubundan içtim midemdekileri biraz bosalttim ama karnım gürül gürül ses cikariyor.calisan bir bayanım

Hayır zehirli birşey yemediginiz surece bebeğe geçmez. Sizin midenize dokunmuş olabilir ama bebeğe süt olarak çok farklı şekilde geçiyor. Size de çok geçmiş olsun.

Hayır zehirli birşey yemediginiz surece bebeğe geçmez. Sizin midenize dokunmuş olabilir ama bebeğe süt olarak çok farklı şekilde geçiyor. Size de çok geçmiş olsun.
allah razi olsun.hepsini ayrı yedim ama bi daha gin içinde bile yemem.önden sitmalaninca mastit oldum zannettim.allah korusun bebeklerimizi

Belki balık beklemiş/bozulmuştu.Gunduz süt ürünü içtiğin için vücut bozulmuş gıdayı atmak istedi.İsyeri yemekhanesinde daha çok sebze/bakliyat yemeği yemeye bak derim

Sabah ayran içip, öğlen balık yediğiniz içindir belki?
o kadar etki edebilir mi acaba?

Belki balık beklemiş/bozulmuştu.Gunduz süt ürünü içtiğin için vücut bozulmuş gıdayı atmak istedi.İsyeri yemekhanesinde daha çok sebze/bakliyat yemeği yemeye bak derim
ah ah kimi işçi yemek hanesinde açık büfe gibidir kim ne isterse onu alır tabldota. fakat.bizimkinde ziyan oluyor.

simit ve şeftali suyu tükettim normalde ikisini yemem yasak makat çatlağı nedeniyle şimdilik ses seda yok.fakat üstümde hafif kırıklık var.kızımda gece emzirmemde şimdilik gaz çıkarıyordu Allahtan kolik bir bebek değil.öğle arası yemekten sonra servis ile emzirmeye indiğimde daha net gözlemleyeceğim.

Back
X