ishal ve kusma 1 haftadır geçmedi

The-End

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
159
56
32
kızlar kızım 2 yaşında 1 haftadır kusma ve ishal var 2 kere dr götürdüm tahlil yaptılar temiz çıktı dr. salgın var geçer dedi ilaç yazdı ama geçmek bilmiyor sabahları 5,30 gibi kusmaya başlıyor 8 den sonra kusma bitiyor ishal başlıyor ve hiç bir şey yemek istemiyor zorlayıncada midesi bulanıyor patates haşladım ama normalde hiç yemezdi yemedide muz veriyorum 2 kere ısırıp atıyor ne yapsam nasıl yedirsem sabahları kusmaması için akşamdan ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim bende hastalandım sabahları kabus gibi uyanıyorum

Canim çok geçmiş olsun gecmiyosa tekrar bi götür Dr derim sivi kaybi olabilir hem kusma hem ishal varsa..

geçen hafta pazartesi götürdüm birde cumartesi sıvı kaybı yok zaten bol bol su içiyor ilaçlar yarın bitcek yarında devam ederse tekrar götürcem ilk günler 8 9 kere ishal vardı şimdi 4 5 indi ama baya çok beline kadar çıkıyor :KK43:

İnş önemli bi sorun yoktur canim ama bu adar sürünce bide günde 7. 8 yapiyodu diyorsun serum felan takilmaliydi bence. :KK43:

Mikrop kalmıştır cnm kısımda Da olmuştu yarım kase yoğurt içine derlenmiş cay 1 yemek kaşığı karıştır yedir. Birşeyi kalma z insallah

sıvısına baktılar sıvı kaybı görünmüyor dedi zaten çok su içiyor bugün biraz yemeye başladı şuana kadar kusma ishal olmadı inşallah olmazda çok üzülüyorum öyle görünce

X