İŞİ BIRAKAMIYORUM..

merveeda79

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
155
29
Merhaba...

İşimle alakalı bu üçüncü konum..Artık çok bunaldım,dayanamıyorum..Yeni okuyacaklar için konumu anlatayım kısaca..
Üniversite mezunuyum 4

Son düzenleme:
Hayır atamazlar hemen Ankara ya. Her kurumun belli bir süresi var diye biliyorum bu eş durumu ile gelmede. Bazı kurumlarda hiç yok. Mesela eşimin kurumunda yok. Neyse bence önce kpss dene işi de bırak gitsin özel sektörü hiç düşünme nolurlar diye onlar kimseyi düşünmüyor çünkü

ben 1 sene çalışmalısınız diye biliorum daha sonra eş durumundan tayin olabilirsiniz. tabi çakılı kadrolar var. üniversiteler gibi onlarda tayin mümkün değil genellikle de daha düşük puanla kapatırlar.
özel sektörden nefret ediyorum:mad:

kurumunuza bağlı ben nikahdan sonra eş durumundan geldim 15 gün içinde. ama eşinizin aynı kurumda en az 2 yıl çalışıyor olması ve primlerinin kesintisiz olarak yatmış olması gerekiyor. bazı kurumlarda ise aday memurluğunuzun kalkmış olması gerekiyor.

kosgeb' e başvurabilirsin yeni açacağın dükkan için devlet desteği canım.. bunu bir araştır derim ben

seni o kadar iyi anladım ki şu ana aynı durumdayız. bende çok bunaldım birazdan işe gidicem eşim uyuyo cumartesileri ben çalışıyorum üstelik onun maaşının 4 te biri fiyatına. bende kosgeb e başvurup özel kreş açmak istiyorum iki gündür bu konuyu araştırıyorum geri ödemesiz 30 binlik bi hibe programları var. sende arastır bak bende bakıyorum birbirimizi bilgilendirelim bu konuda

1500 tl için o eziyete değmez
Kosgeb girişimcilik kursuna gidersen hibelere başvurmak için hakkın olur
Kadınlara öncelikli zaten
Ama önce işi kuruyorsun sonra parasını geri ödüyolar
Kpss meselesi eğer tayini sıkıntılı bi kuruma atnırsan zor olabilir..

sen neden kendini düşünmüyorsun da çalıştığın iş yerini zor durumda bırakmaktan korkuyorsun.
ben senin yerinde olsam kendimi düşünürüm çıkarım işten. zaten eviniz var maddi durumunuz iyi. ne güzel aç çikolata dükkanını otur masanda.

X