İşi eşi parası olmayan insan var mı?

ninehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2016
76
33
3
26 yaşındayım.
Ailem okutamadı bazı sorunlardan dolayı.
Özelde çalışmayı da hiç istemiyorum kötü bir deneyimim oldu.
Aç değiliz şükür ailem yiyecek konusunda çok bonkör ama bi birikimleri yok
Evlilik hiç düşünmüyorum. Kimseyle bi yakınlığım da olmadı. Bi kişi dışında adımı soran olmadı. Yani bu mevzular bana uzak.
Benim gibi olan var mı?

bence kötü deneyimin oldu diye vazgeçmen yanlış. illaki senin de uyum sağlayacağın bir iş vardır. çalışma hayatı yıpratıyor ama kendi ayaklarının üstünde durmak da bu zamanda çok önemli hale geldi. hem sosyal çevren de olur. yeni insanlar tanırsın.

bence kötü deneyimin oldu diye vazgeçmen yanlış. illaki senin de uyum sağlayacağın bir iş vardır. çalışma hayatı yıpratıyor ama kendi ayaklarının üstünde durmak da bu zamanda çok önemli hale geldi. hem sosyal çevren de olur. yeni insanlar tanırsın.
tam cücelik sınırındayım yüzüm yara leke ne giysem yakışmıyor o yüzden kıyafet alamamayı dert etmiyorum. dışarı da çıkmıyorum zaten. bi masrafım yok çoluğum yok çocuğum yok. ha param olsaydı iyi olurdu gezer tozar evi tamir ettirir arkadaşlarla eğlenirdim. ama çalışmayı sevmiyorum. boşver

Hayat böyle geçmez. Evlenme, çalışma baba evinde otur. İşe girmeye çalış. İyi yerler de vardır. Kendi paran olur. Biriktirirsin, sevdiklerine hediyeler alırsın, Mutlu olursun. Kısmetse de evlenirsin. En azından el işi yap sat. İnsanlar beğenir sen de Mutlu olursun. Şu anda 45 yaşındayım emekliyim. Yine de bir meşgale gerekiyor. Başarılar diliyorum.

Hayat böyle geçmez. Evlenme, çalışma baba evinde otur. İşe girmeye çalış. İyi yerler de vardır. Kendi paran olur. Biriktirirsin, sevdiklerine hediyeler alırsın, Mutlu olursun. Kısmetse de evlenirsin. En azından el işi yap sat. İnsanlar beğenir sen de Mutlu olursun. Şu anda 45 yaşındayım emekliyim. Yine de bir meşgale gerekiyor. Başarılar diliyorum.
Hiç evlilik düşünmüyorum. El becerim hiç yok maalesef.
Sevdiklerime öpücük
Tv pc varken sıkılınır mı hiç :)

AÖL okuyabilirsin mesala bakış açın değişir, kişisel gelişim kitapları okumani tavsiye ederim, takı kursuna git internet üzerinden satabilirsin vs vs ama önce istemen gerekiyor ama sen kafanda bitirmiş gibisin...

tam cücelik sınırındayım yüzüm yara leke ne giysem yakışmıyor o yüzden kıyafet alamamayı dert etmiyorum. dışarı da çıkmıyorum zaten. bi masrafım yok çoluğum yok çocuğum yok. ha param olsaydı iyi olurdu gezer tozar evi tamir ettirir arkadaşlarla eğlenirdim. ama çalışmayı sevmiyorum. boşver
Hayat ancak bu kadar anlamsiz hale getirilebilir.

26 yaşındayım.
Ailem okutamadı bazı sorunlardan dolayı.
Özelde çalışmayı da hiç istemiyorum kötü bir deneyimim oldu.
Aç değiliz şükür ailem yiyecek konusunda çok bonkör ama bi birikimleri yok
Evlilik hiç düşünmüyorum. Kimseyle bi yakınlığım da olmadı. Bi kişi dışında adımı soran olmadı. Yani bu mevzular bana uzak.
Benim gibi olan var mı?
Özelde kötü bir deneyim oldu diye her yerde olacak değil.
En azından belediyenin meslek edindirme kurslarına gidip kendinizi geliştirin, yeni bir meslek edinin, daha donanımlı olarak bir iş arayın.
Bir eşiniz olmak zorunda değil, daha gençsiniz, zamanı gelince çıkar biri elbet karşınıza ama ancak hayatı böyle askıya almayın. Hayat devam ediyor.
Evde hiçbir şey yapmadan bir ömür geçmez.

benim gibi olan biri yok bu sıkıntı
Nasıl yok, tüm yaşıtların okumuş, evli ve iş sahibi mi? Herkes varlıklı mı bu ülkede? Ama çabalıyor insanlar.
Sen çalışıp yılmışsın, gözün korkmuş, cesaretini topla lütfen. Meslek edin bir şey yap. Yoktan kendisine bir hayat var eden nice insan var.
İş hayatına yeniden dönmezsen ömrün boyunca böyle evde tüketirsen yaşamını, senin gibi yüzlerce yılmış kabullenmiş insan olsa ne yazar, senin sıkıntın hafifler mi?

Hayatınızdan memnun musunuz peki? Yoksa bir şeyleri değiştirmek istiyor musunuz?
Tüm ömrünüzü televizyon ve bilgisayar başında geçirmeyi mi planlıyorsunuz? Umarım öyle değildir. Hayat böyle harcanmayacak kadar kıymetli.
Açık öğretimden okulunuzu bitirebilir, iş bulabilir, hobiler edinebilirsiniz. Aşk meşk konuları ikinci planda. Önce kendiniz için bir şeyler yapmaya başlayın. Bu yaşta bu kabullenmişlik, bu vazgeçmişlik ileride size çok büyük pişmanlıklar olarak geri döner. Keşke şöyle yapsaydım, böyle yapsaydım der durursunuz.

Hiç evlilik düşünmüyorum. El becerim hiç yok maalesef.
Sevdiklerime öpücük
Tv pc varken sıkılınır mı hiç :)
Sizin zaten isteğiniz yok o zaman. Aile bütçesine katkıda bulunmak, kendiniz bir şeyler üretmek varken sürekli sadece tüketmek istiyorsanız, tv ve pc ile ömür geçer diyorsanız siz bilirsiniz.

Ancak bana kalırsa zamanla üretmediğiniz için büyük bir mutsuzluk yaşayacaksınız, ben üretmeden duramam mesela, çok mutsuz olurum sürekli tükettiğimde.

Kendinize yandaş aramayın bence benim gibi var mı diye? Olsa bile sizin gelecekte yaşayacağınız pişmanlığı hafifletmeyecek:işsiz:

önerileriniz için teşekkür ederim ama arkadaşın dediği gibi şikayetçi değilim ve kafada bitirdim.
sadece benim gibi biri var mı öğrenmek için bunlardan bahsettim

Sizin zaten isteğiniz yok o zaman. Aile bütçesine katkıda bulunmak, kendiniz bir şeyler üretmek varken sürekli sadece tüketmek istiyorsanız, tv ve pc ile ömür geçer diyorsanız siz bilirsiniz.

Ancak bana kalırsa zamanla üretmediğiniz için büyük bir mutsuzluk yaşayacaksınız, ben üretmeden duramam mesela, çok mutsuz olurum sürekli tükettiğimde.

Kendinize yandaş aramayın bence benim gibi var mı diye? Olsa bile sizin gelecekte yaşayacağınız pişmanlığı hafifletmeyecek:işsiz:
her insan bir değil yüzsüz olmaya alıştım
çalışınca da mutsuz oluyorum ve o gelen paradan zerre kadar zevk almıyorum

her insan bir değil yüzsüz olmaya alıştım
çalışınca da mutsuz oluyorum ve o gelen paradan zerre kadar zevk almıyorum
Öyle insanlar var ki para için bi birşeyler kazanabilmek için kendini yiyip bitiren kardeşim senin bu kafa rahatlığın veya bazı şeyleri kafanda bitirmen bazı insanlar insanlar için gıpta edilecek türden :)

Back
X