ismindeki gizli anlam ne?

?
?smin için sonuç
Pozitif anlamı: İyimser birisin! Hayatın en zor anlarında bile gülümseyebiliyorsun ve her zaman zorluklardan bir şey öğrenmeyi başarabiliyorsun. Kötü olayları düşünerek çokca zaman harcamıyorsun ve geleceğe umutla bakıyorsun. İnsanlar bu açıdan sana hayranlık duyuyor. Olumsuz anlamı: Yüzünde her zaman bir gülümseye sahip olmak iyi bir şey, fakat üzgün olduğunda duygularını saklamana gerek yok. İnsanlar yardıma ihtiyacınız olmadığını düşünebilir ve herkes zaman zaman üzüntülü günler geçirir. Önemli olan düştükten sonra kalkmasını bilmektir ve sen bunu kesinlikle biliyorsun!

?
?smin için sonuç
Pozitif anlamı: İyimser birisin! Hayatın en zor anlarında bile gülümseyebiliyorsun ve her zaman zorluklardan bir şey öğrenmeyi başarabiliyorsun. Kötü olayları düşünerek çokca zaman harcamıyorsun ve geleceğe umutla bakıyorsun. İnsanlar bu açıdan sana hayranlık duyuyor. Olumsuz anlamı: Yüzünde her zaman bir gülümseye sahip olmak iyi bir şey, fakat üzgün olduğunda duygularını saklamana gerek yok. İnsanlar yardıma ihtiyacınız olmadığını düşünebilir ve herkes zaman zaman üzüntülü günler geçirir. Önemli olan düştükten sonra kalkmasını bilmektir ve sen bunu kesinlikle biliyorsun!

?smin için sonuç
Pozitif anlamı: Karizmatik bir kişisin ve etrafındaki insanlara hayranlık uyandırıyorsun. Hızlı öğreniyorsun, yaratıcısın, iyi fikirlere sahipsin ve aynı anda pek çok işi birlikte götürebiliyorsun. Eli açık bir kişisin ve işin onlarınken fazla olmasına rağmen başkalarına yardım ediyorsun. Negatif anlamı: Size daha biraz daha fazla maaliyet getirmesine rağmen başkalarına yardım etme konusunda hassas olmanız harika ancak kimin gerçekten yardımınıza ihtiyacı olduğunu ayırt etmeniz gerek. Maalesef, dünyada iyiliğinizi çıkar olarak kullanacak pek çok kötü insan var.:KK16::KK16:

Pozitif anlamı: Karizmatik bir kişisin ve etrafındaki insanlara hayranlık uyandırıyorsun. Hızlı öğreniyorsun, yaratıcısın, iyi fikirlere sahipsin ve aynı anda pek çok işi birlikte götürebiliyorsun. Eli açık bir kişisin ve işin onlarınken fazla olmasına rağmen başkalarına yardım ediyorsun. Negatif anlamı: Size daha biraz daha fazla maaliyet getirmesine rağmen başkalarına yardım etme konusunda hassas olmanız harika ancak kimin gerçekten yardımınıza ihtiyacı olduğunu ayırt etmeniz gerek. Maalesef, dünyada iyiliğinizi çıkar olarak kullanacak pek çok kötü insan var.

?
?smin için sonuç
Pozitif anlamı: Karizmatik bir kişisin ve etrafındaki insanlara hayranlık uyandırıyorsun. Hızlı öğreniyorsun, yaratıcısın, iyi fikirlere sahipsin ve aynı anda pek çok işi birlikte götürebiliyorsun. Eli açık bir kişisin ve işin onlarınken fazla olmasına rağmen başkalarına yardım ediyorsun. Negatif anlamı: Size daha biraz daha fazla maaliyet getirmesine rağmen başkalarına yardım etme konusunda hassas olmanız harika ancak kimin gerçekten yardımınıza ihtiyacı olduğunu ayırt etmeniz gerek. Maalesef, dünyada iyiliğinizi çıkar olarak kullanacak pek çok kötü insan var.

Pozitif anlamı: Senin gibi insanlar yok olma tehlikesi altında! Sözünde duruyorsun, nasıl sır saklanır biliyorsun ve her zaman yardım etmeye gönüllüsün. İnsanlar sana %100 güvenebiliyor. Olumsuz anlamı: Herkesin senin kadar dürüst olduğunu düşünüyorsun. Maalesef, pek çok insan iyiliğin ve masumiyetinden çıkar sağlama peşinde. Her zamanki gibi davranmaya devam edebilirsin fakat başkalarından beklentilerini kontrol etmeyi dene - iyilik yap ve karşılığında bir şey bekleme.

?
?smin için sonuç

X