Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef canim kucuk sehirde is bulmak kolay degil malum saglam bir is olmayinca evlilik sorumlulugu altina girmek buyuk riskgazetelerde çarşaf çarşaf 'eleman aranıyor' yazıyor,bu kadar işsiz görmüyor mu hayret
Kucuk sehirde o kadar kolay degil is bulmak tatlim arayistayiz dedim ya ayri sehirlerdeyiz ustelik bir de bunun verdigi hüsran..İş yok değilde kafama göre iş bulamıyorum demek daha uygun bence.
Aksi takdirde iş çok.
Sen de mi...Off herkes aynı dertten mi muzdarip (
İibf mezunuyum erkek arkadasimin suan isi var ama malesef ev gecindirecek kadar degil arayistayiz ikimizde ama o kadar yiprandik ki icimi dokmek istedim sadece. Bilmiyorum vardır elbet bizim de ekmegimiz hic beklemedigimiz bir anda olacagini soyluyor dostlarimiz biz de oyle umuyoruz
gazetelerde çarşaf çarşaf 'eleman aranıyor' yazıyor,bu kadar işsiz görmüyor mu hayret
merak ediyorum hayatınızda hiç iş aradınız mı? iş bulmak pardon düzeltiyorum; hakkınızı verecekleri okuduğunuz yıllara değecek, gerçek bir iş bulmak nasıl oluyor bir fikriniz var mı? cücük kadar ne iş yaptığı belli olmayan ofislerin asgari ücret sigortasız iş ilanlarını çarşaf çarşaf iş sanıyorsunuz heralde.gazetelerde çarşaf çarşaf 'eleman aranıyor' yazıyor,bu kadar işsiz görmüyor mu hayret