Bebek Beslenmesi Istahsiz oglum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kbrdglr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
652
333
arkadaslar oglum 8 aylık ve doğduğundan beri cok istahsiz bir bebek.sebze Yemeğini ve çorbalarını ona içirmek ölüm gibi resmen savaş veriyoruz.ilk bebegim ve etrafımda yiyen bebekleri gördükçe iyice uzuluyorum.yemek saati yaklaştıkca huzursuzlasiyorum bir günde 3 çeşit corba yaptim yemek yaptim yok yemedi yemiyor.ne yapabilirim bir öneriniz var mi?keciboynuzu özü denedim ama fayda etmedi ve ben bu durumdan artık o kadar yoruldum ki.

ilk başta gercekten yemıyolar ben bır ıkı kaşık zorla verıyodum sonra tadına alışıyolar gun gectıkçe reklamları sevıyorsa reklam ızletırken yedırmeyı dene ben de işe yarıyo :KK76:

O şekilde bir iki kasık yiyor zaten ama Onuda hic önermiyorlar hatta Amerika'da ablamın Arkadaşı yaşıyor kesinlikle yedirmesin diye ikaz etmiş ablamı o Yüzden de vicdan azabı çekiyorum ama bu seferde hic yememesinden iyidir diyorum

Bebegi ne kadar zorlarsan yemekten daha cok sogur. Aciktimi zaten bir sekilde belli eder. Huzursuz olur. Annelik yuregi ama birde oyle dene zorlama

ya zaten ıstemezlerse kesınlıkle yemıyolar önce tadına bakıyo bır ıkı kaşık oyunla falan yıyo agzını kapıyo aç açabılırsen :110: 6.aydan ıtıbaren alıştırmaya çalıştırdım şimdı çok şukur alıştı 15 gun sonra bır yaşına gırecek allahın ıznıyle

Bir bebek 14-15 saat ac kalabilir mi peki?ben ac birakmayida denedim sonuç yine ayni =)bir Yetişkin o kadar saat ac kalamıyor ama benim oglum kalır ramazanda birlikte Oruç tutacağız sanırım simdiden hazırlık yapıyoruz=)

Alın benden de i kadar. Benim bebeğim 3 aylık bir buçuk aydan beri böyle. Sizi o kadar iyi anliyirum ki artık sinirlerim bozuldu mama saati gelmesin istiyorum .

X