İstanbul Anadolu Yakası'ndaki en iyi burun estetiği doktoru

sevvald

çinliböcüğüümm
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
25
0
37
Kızlar Anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir doktor var mı? Genelde bütün doktorlar cadde'de...Sizin daha önce deneyimlediğiniz doktorlar kimler? İşlem neydi ve ne kadar ödediniz?

Canım ben burun estetiği yaptırmayı düşündüm ama doktorum gerek yok dedi,sorunun burnumda değil çenemde olduğunu söyledi o yüzden profilden yüzüm istediğim gibi durmuyormuş hatta aynayı tutup gösterdi,boşuna burun ameliyatı olma,çenene dolgu koymalıyız dedi ama maddi olarak önceliğim göğüs olduğu için onu planlıyorum şimdi.Doktorum anadolu yakasında Maltepe üniversitesinde Burak Ersoy plastik cerrah, annemin de ameliyatını yaptı biz inanılmaz memnunuz.şimdi göğüs ameliyatımı da ona olacağım.Ben burun ameliyatı istediğimde bana yaptığı burunları da göstermişti çok beğenmiştim,hakikaten çok doğal yapmış.yandan bakıldığında bazı estetik burunlarda gözün yanına denk gelen yerde duvar gibi normalden fazla bir diklik oluyor,ben oradan anlıyorum iyi ameliyatı, o görüntü çok çirkin çünkü ve direk ben estetikliyim diyor.Bana gösterdiklerinin hiçbirinde öyle bir görüntü yoktu,önceki hallerini göstermese inanamazdım ameliyatlı olduklarına.ama tabi gerek yok diye benim burnumu ameliyat etmedi.fiyatı da çok iyiydi,gerçi annemi ameliyat ettiğinde yardımcı doçentti şimdi doçent olmuş sanırım fiyatı değişmiş midir bilmiyorum,daha benim göğüs ameliyatım için de fiyat konuşmadık,protez tipine karar veriyoruz.Fazla da söylese ona olucam gerçi,başkasına güvenemem artık o yüzden şimdiden canımı sıkmamaya çalışıyorum :-)

Naci çelik canım.burun estetiği oldum çok çok güzl oldu şiddetle tavsiye ederim.ataşehirde kliniği

X