Kına Gecesi İstanbul Avrupa yakası (Fatih ve civarı bölgeler) kına mekanı önerir misiniz?

PammukSeker

Bütün dünyayı gezelim elele<3
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
3.377
1.268
Merhabalar kızlar,
Ekimin başı gibi kınam olacak ama ben bayadır araştırmama rağmen hala bir mekan bulamadım. Eski konulara baktım ama genelde bakırköy, avcılar, beylikdüzü civarı mekanlar araştırılmış.
Fatih, gaziosmanpaşa, topkapı civarlarında yer altındaki klasik düğün mekanlarından olmayan güzel, ferah bir kına gecesi mekanı arıyorum. Bir de yalnızca mekanı kiralamak istiyorum, kına organizasyon şirketiyle ayrı anlaşacağım çünkü.
Tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:KK68:
Sevgiler hepinize:KK68::KK68:

Merhaba
Ben de aynı durumdayım :) Ekimde düğünüm var, Fatih, Topkapı civarında sadece mekanı kiralayacağım bir kına mekanı arıyorum, ben de aynen organizasyon şirketiyle anlaşacağım :) Önerileri bekliyoruz

ben oradan fiyat aldım, 100 kişi için 10.000 TL fiyat verdiler. Güzel ancak Kına gecesi için baya yüksek bir meblağ bence
Gerçekten çok fazlaymış canım. Otelleri araştırdım onlar da o civarlarda. Her ne kadar fatih, topkapı'ya çok yakın olmasa da Salon venedik var sultangazi ve başakşehirde şubeleri var. İkisi de çok güzel ve fiyatı 3500-4000 tl civarında.

Gerçekten çok fazlaymış canım. Otelleri araştırdım onlar da o civarlarda. Her ne kadar fatih, topkapı'ya çok yakın olmasa da Salon venedik var sultangazi ve başakşehirde şubeleri var. İkisi de çok güzel ve fiyatı 3500-4000 tl civarında.
Oralar bana çok uzak oluyor :KK43: Avcılar'da oturuyorum sanırım Avcılar civarında bir yerle anlaşacağım. Beygen Balo Salonu diye bir yer var 200 kişiye kadar ikramlı ve organizasyonu 2750 TL bütçe çıkardı. En mantıklısı orası gözüküyor. Bu arada Eyüp'te Teras Salon diye bir yer var, Topçular'da, oraya da bak istersen sen, geçenlerde bir kınaya gittim çok güzel bir mekandı

Oralar bana çok uzak oluyor :KK43: Avcılar'da oturuyorum sanırım Avcılar civarında bir yerle anlaşacağım. Beygen Balo Salonu diye bir yer var 200 kişiye kadar ikramlı ve organizasyonu 2750 TL bütçe çıkardı. En mantıklısı orası gözüküyor. Bu arada Eyüp'te Teras Salon diye bir yer var, Topçular'da, oraya da bak istersen sen, geçenlerde bir kınaya gittim çok güzel bir mekandı
Canım baktım bugün salon terasın resimlerine, tavsiyen için çok teşekkür ederim. ama telefonda veya maille fiyat bilgisi vermiyorlarmış, bi fikrin var mı fiyatı hakkında :KK43:
Bu arada ben beygen balo salonuna da baktım çok güzel bir mekanmış ve fiyat acayip uygun. Keşke avcılar tarafında olsaydım :KK43:

Canım baktım bugün salon terasın resimlerine, tavsiyen için çok teşekkür ederim. ama telefonda veya maille fiyat bilgisi vermiyorlarmış, bi fikrin var mı fiyatı hakkında :KK43:
Bu arada ben beygen balo salonuna da baktım çok güzel bir mekanmış ve fiyat acayip uygun. Keşke avcılar tarafında olsaydım :KK43:
Fiyatı hakkında benim de fikrim yok :KK43: Ben de fiyat istedim gelin görüşelim dediler. Gidip bakılabilir bence :)
Ben Beygen e baktım ama sadece salonu kiralamıyorlardı, ben de Ezo Restaurant'la anlaştım Beygen'in yukarısında, bizim sokağın karşısı oluyor :) Orayla anlaştım, 2000 TL'ye mekan ve müzik + garson hizmeti veriyorlar yeri de tam deniz manzaralı :)
İnşallah güzel olacak, darısı başına canım senin de :)

X