istanbul avrupa yakası hastane ücretleri

biyolog_nil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
231
46
38
arkadaşlar ben yüksek ihtimalle şişli istanbul cerrahide doğum yapıcam..Haftaya fiyat için görüşmeye gidicez.
Geçen sene 4000 civarı bişeydi.Bu rakam sezeryan doğum.Normal biraz daha uygun.Sizler hangi hastanelerde ne kadara anlaştınız.Doğum yapan anneler ve yapıcak olan anne adayları bilgilrinizi paylaşırsanız sevinirim.

Beylikdüzü Medilife ın Nisan dan sonraki fiyatları
Sgk sız normal doğum 1150tl Sezaryen 1750- 2000 arası
Sgk lı normal doğum 700 tl sezaryense 1200 tl ymiş
arkadaşlar haberiniz olsun. Benim doğumum inşallah Temmuzda olacağı için bu fiyatları verdiler tekrar zam gelmezse böyle olacakmış fiyatları.

Merhaba..
Medicalpark Bahçelievler 3000tl sgk lılara.. Bende ya medilife Beylikdüzü Burcu Betül Kazdal'a yada medicalpark Özlem Dülger'e gideceğim :KK73::KK73:

bu fiyatları hastanelerle direk görüşerek mi alıyorsunuz.Yoksa telefonda bilgi veriyorlar mı?
ben daha hiç birebir görüşme yapmadım.Sizler nasıl öğrendiniz sevgili anne adayları :KK15:

Merhaba..
Medicalpark Bahçelievler 3000tl sgk lılara.. Bende ya medilife Beylikdüzü Burcu Betül Kazdal'a yada medicalpark Özlem Dülger'e gideceğim :KK73::KK73:

Sen git Özlem Dülger e memnun kalırsan ben de giderim belki bi muayeneye :)))

bu fiyatları hastanelerle direk görüşerek mi alıyorsunuz.Yoksa telefonda bilgi veriyorlar mı?
ben daha hiç birebir görüşme yapmadım.Sizler nasıl öğrendiniz sevgili anne adayları :KK15:

Vallahi ben telefonla aradım söylediler arkadaşım ama spinal sezaryen epidural normal detaylarını sormadım hiç.

arkadaşlar ben yüksek ihtimalle şişli istanbul cerrahide doğum yapıcam..Haftaya fiyat için görüşmeye gidicez.
Geçen sene 4000 civarı bişeydi.Bu rakam sezeryan doğum.Normal biraz daha uygun.Sizler hangi hastanelerde ne kadara anlaştınız.Doğum yapan anneler ve yapıcak olan anne adayları bilgilrinizi paylaşırsanız sevinirim.
Cerrahide dr'unuz var mı? Yoksa sadece doğum için mi oraya gideceksiniz.Ben doğum sürecine kadar da takip edecek bu bölgede bir hastane ve dr. arayışındayım da o nedenle sordum :)

Cerrahide dr'unuz var mı? Yoksa sadece doğum için mi oraya gideceksiniz.Ben doğum sürecine kadar da takip edecek bu bölgede bir hastane ve dr. arayışındayım da o nedenle sordum :)

canım yok doktorum dışarıdan gelicek benim.Özel muayenehaneye gidiyorum.O bölgeye yakın bir kaç hastaneden biri cerrahi,Doğumlarıda orda yaptırıyor doktorum genellikle.Biz daha gidip görmedik hastaneyi filan.Bu cuma gidip konuşucam hem odaları görmk için,Hem fiyat almak hemde anestezi doktoruyla filan görüşücem.
Açıkçası hastane ve ordaki doktorlar hakkında pek bir bilgim yok ama çok iyi olduğu söyleniyor.

hastaneler arası bu kadar açık ara fark olması sanırım bulunduğu semte göre değişiyor.Hastanenin otel odası gibi olması çok ta önemli değil bana göre.Önemli olan doktor ve orda ki ekibin uzman bir kadro olması.Acıbadem-şifa-memorial gibi hastaneler 8000-10000 uçuk fiyatlar.Özel sigortası olmayanların bu fiyatları ödemelerine anlam veremiyorum ben.Aynı şekilde 500 liraya da sezeryan doğum yapan hastanelerde biraz fazla ucuz gibime geliyor.
4000-5000 e kadar olan fiyatlar normal bence.

Normal ve sezeryan fiyatları şöyle:

Şişli Memorial 11bin-12bin sgk geçmiyor
Gayrettepe Florance nightingale 11bin-12 bin sgk geçmiyor
Fatih Medicalpark 2600-3300 sgk var.

Medical parkta olcak sanırım benimki.

canım yok doktorum dışarıdan gelicek benim.Özel muayenehaneye gidiyorum.O bölgeye yakın bir kaç hastaneden biri cerrahi,Doğumlarıda orda yaptırıyor doktorum genellikle.Biz daha gidip görmedik hastaneyi filan.Bu cuma gidip konuşucam hem odaları görmk için,Hem fiyat almak hemde anestezi doktoruyla filan görüşücem.
Açıkçası hastane ve ordaki doktorlar hakkında pek bir bilgim yok ama çok iyi olduğu söyleniyor.

Cerrahi hastanesesinde benim dr'umda gidiyormuş doğuma ama benim duyduğum .Ama onun ücreti + hastane çok fazla geleceği için hastane dr'u olmasını tercih ediyorum.

Haklısınız otelcilik hizmeti nedeni ile ücretler pahalı oluyor. Ancak inanın bu en özel günlerinizde biraz konfor ve rahatlıkta mutlu ediyor anneyi :) Bazı hastaneler daracık bir odada insanı kasvetli bir ortamda yatırıyor bu da çok rahatsız edici.O kadar ziyaretçiniz oluyor her şey elimizden geldiğince keyifli geçsin istiyoruz. Siz yolun sonuna yaklaşmışsınız, hastaneye gidince görüşlerinizi tekrar paylaşırsanız da çok sevinirim.

Normal ve sezeryan fiyatları şöyle:

Şişli Memorial 11bin-12bin sgk geçmiyor
Gayrettepe Florance nightingale 11bin-12 bin sgk geçmiyor
Fatih Medicalpark 2600-3300 sgk var.

Medical parkta olcak sanırım benimki.

Medical park'ı bende araştıyorum . Bahçelievler ve Fatihte var sanırım. İkiside bana uzak Evim Sarıyerde ama ne yapalım başka uygun hastane bulmak zor. Siz ikisine de baktınız mı acaba?

Cerrahi hastanesesinde benim dr'umda gidiyormuş doğuma ama benim duyduğum .Ama onun ücreti + hastane çok fazla geleceği için hastane dr'u olmasını tercih ediyorum.

Haklısınız otelcilik hizmeti nedeni ile ücretler pahalı oluyor. Ancak inanın bu en özel günlerinizde biraz konfor ve rahatlıkta mutlu ediyor anneyi :) Bazı hastaneler daracık bir odada insanı kasvetli bir ortamda yatırıyor bu da çok rahatsız edici.O kadar ziyaretçiniz oluyor her şey elimizden geldiğince keyifli geçsin istiyoruz. Siz yolun sonuna yaklaşmışsınız, hastaneye gidince görüşlerinizi tekrar paylaşırsanız da çok sevinirim.

elbette kesinlikle katılıyorum.Ama 10.000 ler 12.0000 ler yinede çok fazla.Tabi herkesin bütçesine göre değişir :) ben öğretmenim mesala standart fiyatlar bana makul geliyor.Doktor dışardan geldiğinde artı birde hastane ücreti olduğunda evet pahalıya denk geliyor.Benim eşim sağlık sektöründe çalıştığı için biraz onun avantajını kullanıyoruz.Sadece hastanedeye para ödiycem.Görüşmeye gittiğimde hem fiyat hem de diğer tüm özellikleri paylaşırım.inş sizde gönlünüze göre bir yer bulabilirsiniz.Güvenilir bir doktor bulmak çok önemli.Hepimiz için hayırlısı olsun :)

Medical park'ı bende araştıyorum . Bahçelievler ve Fatihte var sanırım. İkiside bana uzak Evim Sarıyerde ama ne yapalım başka uygun hastane bulmak zor. Siz ikisine de baktınız mı acaba?

Bahçelievler medicalparka hiç bakmadım. Doktorum esra çebi başından beri gebelik takibini o yaptı. Evime yakın diye tercih etmiştim burayı. Sarıyer fatihe çok uzak değil mi? Trafiğin yoğun olduğu bir saatte doğum sancısı tutarsa hastaneye yetişmeniz zor olabilir. Bu isim yapmış memorial, acıbadem, florance dışında fiyatlar birbirine yakın zaten. Medicalparka gidiyorum ama iyi mi değil mi emin değilim. Doktorumu Netten araŞtırdım. İyi şeyler yazıyordu, eve de yakın diye devam ettim. Haftaya randevum var, hasta odalarını görücem bakalım, temiz mi rahat mı?

Bahçelievler medicalparka hiç bakmadım. Doktorum esra çebi başından beri gebelik takibini o yaptı. Evime yakın diye tercih etmiştim burayı. Sarıyer fatihe çok uzak değil mi? Trafiğin yoğun olduğu bir saatte doğum savcının tutarsa hastaneye yetişmeniz zor olabilir. Bu isim yapmış memorial, acıbadem, florance dışında fiyatlar birbirine yakın zaten. Medicalparka gidiyorum ama iyi mi değil mi emin değilim. Doktorumu Netten araŞtırdım. İyi şeyler yazıyordu, eve de yakın diye devam ettim. Haftaya randevum var, hasta odalarını görücem bakalım, temiz mi rahat mı?

Benim sıkıntım evime yakın olan yerlerin hepsi uçuk olan yerler. Acıbadem, Florance Grubu vs.. Onlarda 15-30 dakka arası.
Bakalım kısmetimiz nereden yana çıkacak :)

Or ahayim ( ozel balat hast.) 2750 sezeryan normal ayni istege bagli sezeryan 3250 esenyurt ozel esencan hastanesi normal 650 sezeryan 1000 lira rumeli hospital normal 800 sezeryan 1200 fiyatlar o kadar degisiyorki esencanda doğum yapacagim buyuk ihtimal...

Benim sıkıntım evime yakın olan yerlerin hepsi uçuk olan yerler. Acıbadem, Florance Grubu vs.. Onlarda 15-30 dakka arası.
Bakalım kısmetimiz nereden yana çıkacak :)

merhaba, aynı sıkıntı bende var. sarıyerde oturuyorum ve uygun hastaneyi, doktoru henüz bulamadım. siz nereye devam ediyorsunuz acaba?

bende
merhaba, aynı sıkıntı bende var. sarıyerde oturuyorum ve uygun hastaneyi, doktoru henüz bulamadım. siz nereye devam ediyorsunuz acaba?
sarıyerde oturuyorum. Şimdi dr'um Fulya'da ama orada doğum yok. Doğum için henüz hastaneye karar veremedim. Sanırım İstanbul Cerrahi hast. olacak gibi . Yine ucuz değil ama eşimde orası olsun diyor. Kararsız durumdayız yani.

bende

sarıyerde oturuyorum. Şimdi dr'um Fulya'da ama orada doğum yok. Doğum için henüz hastaneye karar veremedim. Sanırım İstanbul Cerrahi hast. olacak gibi . Yine ucuz değil ama eşimde orası olsun diyor. Kararsız durumdayız yani.

sarıyerlilerin ortak sıkıntısı sanırım bu :) ben de bugün fulyaya gittim. ikili tarama testi için dora hospital'a. doktorun ilgisinden, bilgi paylaşımından çok memnun kaldım. sanırım bi sonraki randevuya da aynı doktora devam edeceğim. ilk defa odada yarım saat falan kaldım bebeği doya doya gördüm rahatça duygularımı belli edebildim. çünkü daha önce azarlandığım da olmuştu harika doktorlar tarafından. istanbul cerrahi hastanesi de oraya çok yakın sanırım. fiyat ve doktorların ilgisi hakkında bilgi verebilir misiniz? sigortasız doktor muayenesi 150 liraydı burada.

X