Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan mesela ipek hnm randevusu gorunuyor nette 9 eylul icin.bi bakin isterseniz.
Ben ipek hnm a gidiyorum kontrole.ben cok memnunum ilgisinden ve bilgilendirmesinden.bi randevu alıp gidersin eger memnun kalirsan devam edersin.
Ben dogumuda orda yapmayı düşünüyorum.hayirlisi olsun hepimizin hakkinda inşaAllah
Merhaba lar siz doğum yaptınız mi bende safa hastanesi ve bahcelievler devlet hastanesinde kararsızım. Iki dir devletten emine hanımdan randevu alıyorum iptal ediliyor. Bu muayene olamadım. Benim bu ikinci hamileligim ilki sezeryan. Buda zorunlu olacağı için pek ozel e gitmek istemiyorum safa 1350 tl istiyor. Bahçelievler yeni hastane olduğu için çok cazip geliyor gerçi daha muayene bile olamadım şimdiye kadar kanuni ye gittim doğum için ordan vazgeçtim gibi çünkü uzak ve 2 gün kalacağım sonuçta kizimdan ayrı kalmak istemiyorum. Devletten v azgecersem tek sebebi ziyaret saatlerinin belli olmasından dolayı olacak. Bahçelievler de eltimin abisi çalışıyor o belki bize yardımcı olur ziyaret saati konusunda diye düşünüp bi rahatliyorum kafam çok karışıkkforsta tebrik ederim öncelikle, darısı bizlerin başına :) şuan 34 haftalık oldum. doğum için hala bahçelievler devlet ilse safa hastanesi arasında kararsızım. devlette sezeryan olduğun için tek kişilik odada kaldın muhtemelen. normal doğumları çift kişilik odalara aldıklarını duymuştum bu konuda endişeliyim. birde sen doğumhanede iken ailene bilgi akışı sağlandı mı? bu konuda sıkıntı yaşadın mı? eminim bu günlerde çok meşgulsundur ancak uygun olduğunda dönüş yapabilirsen çok sevinirim.
Canım devlet şartı aramıyorsan vital hospitalda didem hanım kesinlikle tavsiye ederim benim doktorum ultrasonu ilgisi herseyiyle cok iyi bir doktormerhaba bende bahcelıevler devlete gıtmek ıstıyorum.yenı hamıleyım..sızın dedınız ıpek hanım nasıl bırı ılgılenıyormu hastalarla..kıme gıdıcem bılmıyorum ıyı bırısı olsun ıstıyorum..