Doğuma Hazırlık İstanbul Bahcelievler devlet hastanesinde doğum yapan yada yapacak olan...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

forsta

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
64
45
Merhaba arkadaslar bahcelievler devlete gidiyorum dogumuda orda dusunuyorum.dogum yapan arkadaslar varsa bilgi alabilirmiyim?

Ipek hanim ve fatma hanim cok iyi.randevu bulunuyor aslinda.muyenemi olunca aksamina girip aliyorum netten.

bi kere tesadüfen ipek hanima bulup gitmistim memnun kaldim ondan ama bidaha randevu bulamadm nedense sürekli infertilite bölümünde görünüyor kendisi soner bey e buldum ona gidicem smdi :) bnde dogumu orda düsünüyorum insallah hersey güzel olur :KK16:

Suan mesela ipek hnm randevusu gorunuyor nette 9 eylul icin.bi bakin isterseniz.

Suan mesela ipek hnm randevusu gorunuyor nette 9 eylul icin.bi bakin isterseniz.

merhaba bende bahcelıevler devlete gıtmek ıstıyorum.yenı hamıleyım..sızın dedınız ıpek hanım nasıl bırı ılgılenıyormu hastalarla..kıme gıdıcem bılmıyorum ıyı bırısı olsun ıstıyorum..

Ben ipek hnm a gidiyorum kontrole.ben cok memnunum ilgisinden ve bilgilendirmesinden.bi randevu alıp gidersin eger memnun kalirsan devam edersin.

tesekur ederim
Ben ipek hnm a gidiyorum kontrole.ben cok memnunum ilgisinden ve bilgilendirmesinden.bi randevu alıp gidersin eger memnun kalirsan devam edersin.

tesekurederim cevabın ıcın..evet bende bı haftaya gıtmeyı dusunuyorum..tahlıl falan hepsını orda yaptırmayı dusunuyorum. bakalım ınsallah memnun kalırım..cunku devlet hastanelerde genelde ıyı doktor daha gormedım..sen dogumunu nerde yapıcaksın..

Ben dogumuda orda yapmayı düşünüyorum.hayirlisi olsun hepimizin hakkinda inşaAllah

Ben dogumuda orda yapmayı düşünüyorum.hayirlisi olsun hepimizin hakkinda inşaAllah

dogumuna bısey kalmamiş senın..Allah yardımcın olsun canım,sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini..ben devlete dogum pek dusunemıyorum korkuyorum hemsıreler pek ılgılılenmıyorlar..ben ılk bebegımı safada dofum yapmısdım cok memnundum..ama malesef doktorum orda calmıyor artık..o yuzde ıyı bı doktor arıyorum..

merhaba hanımlar.

24 haftalık gebeyim şuan yenibosna sefa hastanesi semra hanıma gidiyorum ancak kendisi de hamile olduğu için doğuma giremeyecek ve bende yeni doktor arayışındayım. gectiğimiz hafta Bahçelievler devlet hastanesinde kuzenim sezeryan ile doğum yaptı. doktoru soner bey ve baştan beri takibe kendisine gitti çok memnundu. hastaneye ziyarete gittiğimde gözlerime inanamadım. odalar o kadar ferah ve lükski anlatamam. o kadar özel hastane gezdim ancak böyle bir odada kalabilmem için çok çok yüksek meblağlar ödemem lazım.. hemen soner beyden randevu aldım şanslı anıma denk geldi sanırım.. bundan sonra takibimi soner beyde yaptırmak istiyorum ve inş orada doğum yapaya niyetlendim. hastanede oldukça donanımlı ve genel olarak da personel ilgili görünüyor. bu konu hakkında bilgi ve düşünceleri olanlar yardımcı olabilirler mi lütfennnnn...

en son 26 agustosta yazmisim bu konu hakkinda . o zamandan sonra ipek hanima devam ettim kontrollerime ve orda dogum yaptim ipek hanimla israrla gunun gecti gelme demesine ragmen ona o kadar isindim ki bu kadar sakin anlayisli bi insan olamaz ses tonu insani sakinlestiriyor resmen. son ana kadar hic sesinin yukseldigini surat ifadesinin degistigini gormedim. dogumhanedeki hemsire olsun ebe olsun o kadar iyilerdi ki öyleki ben hemsireyi 2 dkkada bir cagirmama ragmen sesini bile yukseltmedi bana 9 saat boyunca tek uzuntum sonunda sezeryan olmak zorunda kalmam cok heves ediyordum normal doguma ama hakkimda boylesi hayirliymis demekki :) odalar dediginiz gbi cok rahat ferah ben o kadar ablarmin yaninda kaldim eşleri zar zor gelirdi yanlarina dogumda. benim esim kaldi 3 gun boyunca ve hic skinti cikarmadilar. dogumhanelerde odalar gbi rahat tek kisilik o yonden ben yanimda biri daha olsun isterdim acikcasi yok yalniz hissetmistim demem o ki bahcelievler devlet hastanesinden oldukca memnun kaldim :) tavsiye ederim.

forsta tebrik ederim öncelikle, darısı bizlerin başına :) şuan 34 haftalık oldum. doğum için hala bahçelievler devlet ilse safa hastanesi arasında kararsızım. devlette sezeryan olduğun için tek kişilik odada kaldın muhtemelen. normal doğumları çift kişilik odalara aldıklarını duymuştum bu konuda endişeliyim. birde sen doğumhanede iken ailene bilgi akışı sağlandı mı? bu konuda sıkıntı yaşadın mı? eminim bu günlerde çok meşgulsundur ancak uygun olduğunda dönüş yapabilirsen çok sevinirim.

merhaba
doğum yaptıktan sonra tek kişilik özel odalar var mı Bahçelievler devlet hastanesinde?

Arkadaslar uzunca bi sure giremedim siteye. Benim bebek 40+6 haftada geldi dünyaya oda zorunlu sezeryan ile. Devlet hastaneleri 40 hafta dolduktan sonra doğum yapmıyormuş. Oyüzden eğitim araştırmaya yönlendiriyorlar.ben zaten bahçelievlerden memnun olduğum için sürekli oraya gitmiştim.bana yakın sadi konuk ve kanuni vardı.oralarada ben gitmek istemedim ve mega medipolde yaptım doğumu.normal doğumu çok istemiştim ama bebegimin kalp atışları dustugu icin sezeryan oldum.

forsta tebrik ederim öncelikle, darısı bizlerin başına :) şuan 34 haftalık oldum. doğum için hala bahçelievler devlet ilse safa hastanesi arasında kararsızım. devlette sezeryan olduğun için tek kişilik odada kaldın muhtemelen. normal doğumları çift kişilik odalara aldıklarını duymuştum bu konuda endişeliyim. birde sen doğumhanede iken ailene bilgi akışı sağlandı mı? bu konuda sıkıntı yaşadın mı? eminim bu günlerde çok meşgulsundur ancak uygun olduğunda dönüş yapabilirsen çok sevinirim.
Merhaba lar siz doğum yaptınız mi bende safa hastanesi ve bahcelievler devlet hastanesinde kararsızım. Iki dir devletten emine hanımdan randevu alıyorum iptal ediliyor. Bu muayene olamadım. Benim bu ikinci hamileligim ilki sezeryan. Buda zorunlu olacağı için pek ozel e gitmek istemiyorum safa 1350 tl istiyor. Bahçelievler yeni hastane olduğu için çok cazip geliyor gerçi daha muayene bile olamadım şimdiye kadar kanuni ye gittim doğum için ordan vazgeçtim gibi çünkü uzak ve 2 gün kalacağım sonuçta kizimdan ayrı kalmak istemiyorum. Devletten v azgecersem tek sebebi ziyaret saatlerinin belli olmasından dolayı olacak. Bahçelievler de eltimin abisi çalışıyor o belki bize yardımcı olur ziyaret saati konusunda diye düşünüp bi rahatliyorum kafam çok karışıkk

Merhabalar arkadaşlar. Ben de Temmuz da doğum yapacağım inşallah. Kontrollerim için Bahçelievler devlet hastanesine gidiyorum. Doğumu orda yapıp memnun kalan var mı? Ve doğuma hangi doktor girdi? Benim doktorum Müge hanım.

merhaba bende bahcelıevler devlete gıtmek ıstıyorum.yenı hamıleyım..sızın dedınız ıpek hanım nasıl bırı ılgılenıyormu hastalarla..kıme gıdıcem bılmıyorum ıyı bırısı olsun ıstıyorum..
Canım devlet şartı aramıyorsan vital hospitalda didem hanım kesinlikle tavsiye ederim benim doktorum ultrasonu ilgisi herseyiyle cok iyi bir doktor

arkadaşlar bashçelievler devletmi medipolmü yada hangi hastane normal doğum tavsiyeniz.hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz.ltf yardımcı olurmusunuz.

X