Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim beylikdüzü tıp merkezine gideceğim iyi bir hastane midir hangi doktoru tavsiye edersiniz fiyatları nasıldır
Ben tip merkezinde 26 liraya kan tahlili yaptırdım pek pahalı değil gibi muane ücreti de 50 TL sgkliya 30 TL imisBende aynı dertten yanıyorum canım 6 aylık hamileyim doktor ve hastane srıyorum medicana ya gidiyorum ama doğum ücretleri çok Pahalı
Testlere ne kadar ücret gidiyor canım ne ne yapıyorlar bilgilendirirsen sevinirim :)Bende aynı dertten yanıyorum canım 6 aylık hamileyim doktor ve hastane srıyorum medicana ya gidiyorum ama doğum ücretleri çok Pahalı
Testlere ne kadar ücret gidiyor canım ne ne yapıyorlar bilgilendirirsen sevinirim :)
Sizde tip merkezine gidin bence
Medilife randevu aldım oraya bi gidecem bakalım hayırlısıSizde tip merkezine gidin bence
Ben medilife burcu hanıma gidiyorum doktorumdan cok memnununm doğum ücretleri normal 650 sezaryen 1150 tabi sgk lıya. isteğe bağlı sezaryende 1650 tl. Benim biraz canım tatlı olduğu için normal doğumdan fena tırsıyorum bu hafta kontrolum var gittiğimde epidural normal doğum fiyatını sorcamDOĞUM ÜCRETLERİ NEDİR GİTTİĞİNİZ YERLERDE
SGK YOK AMA BENDEBen medilife burcu hanıma gidiyorum doktorumdan cok memnununm doğum ücretleri normal 650 sezaryen 1150 tabi sgk lıya. isteğe bağlı sezaryende 1650 tl. Benim biraz canım tatlı olduğu için normal doğumdan fena tırsıyorum bu hafta kontrolum var gittiğimde epidural normal doğum fiyatını sorcam
SGK YOK AMA
İstege bagli sezaryen 1650 onda zaten sgk yok keyfi oldugu icin yani sgk olsada olmasada 1650. Ama sgk siz normal.dogum yada mecburi sezaryen ne kadar onu bilmiyorum onumuzdeki hafta gidicem sorarim
EPİDURAL FİYATLARI NEDİR CANIMBeylikdüzü Medilife ın Nisan dan sonraki fiyatları
Sgk sız normal doğum 1150tl Sezaryen 1750- 2000 arası
Sgk lı normal doğum 700 tl sezaryense 1200 tl ymiş
arkadaşlar haberiniz olsun. Benim doğumum inşallah Temmuzda olacağı için bu fiyatları verdiler tekrar zam gelmezse böyle olacakmış fiyatları.
Başka bir konu altına da yazmıştım sizin de bilginiz olsun hanımlar..
EPİDURAL FİYATLARI NEDİR CANIM
EPİDURAL FİYATLARI NEDİR CANIM