İstanbul Beylikdüzü

htys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
1.631
1.474
Arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim beylikdüzü tıp merkezine gideceğim iyi bir hastane midir hangi doktoru tavsiye edersiniz fiyatları nasıldır

Bende aynı dertten yanıyorum canım 6 aylık hamileyim doktor ve hastane srıyorum medicana ya gidiyorum ama doğum ücretleri çok Pahalı

Arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim beylikdüzü tıp merkezine gideceğim iyi bir hastane midir hangi doktoru tavsiye edersiniz fiyatları nasıldır

Hayırlı olsun Bebeğin canım

Bende aynı dertten yanıyorum canım 6 aylık hamileyim doktor ve hastane srıyorum medicana ya gidiyorum ama doğum ücretleri çok Pahalı
Ben tip merkezinde 26 liraya kan tahlili yaptırdım pek pahalı değil gibi muane ücreti de 50 TL sgkliya 30 TL imis

Testlere ne kadar ücret gidiyor canım ne ne yapıyorlar bilgilendirirsen sevinirim :)

Testlere ne kadar ücret gidiyor canım ne ne yapıyorlar bilgilendirirsen sevinirim :)

Benim özel sağlık sigortam var mesela gebelik testi 84 tl normal doğum 5500 sezeryan 6500

Orasida muane 50 sgkliya 25 en iyi doktor Selda imiş öyle okudum

DOĞUM ÜCRETLERİ NEDİR GİTTİĞİNİZ YERLERDE
Ben medilife burcu hanıma gidiyorum doktorumdan cok memnununm doğum ücretleri normal 650 sezaryen 1150 tabi sgk lıya. isteğe bağlı sezaryende 1650 tl. Benim biraz canım tatlı olduğu için normal doğumdan fena tırsıyorum bu hafta kontrolum var gittiğimde epidural normal doğum fiyatını sorcam

Ben medilife burcu hanıma gidiyorum doktorumdan cok memnununm doğum ücretleri normal 650 sezaryen 1150 tabi sgk lıya. isteğe bağlı sezaryende 1650 tl. Benim biraz canım tatlı olduğu için normal doğumdan fena tırsıyorum bu hafta kontrolum var gittiğimde epidural normal doğum fiyatını sorcam
SGK YOK AMA BENDE :KK43:

Beylikdüzü Medilife ın Nisan dan sonraki fiyatları
Sgk sız normal doğum 1150tl Sezaryen 1750- 2000 arası
Sgk lı normal doğum 700 tl sezaryense 1200 tl ymiş
arkadaşlar haberiniz olsun. Benim doğumum inşallah Temmuzda olacağı için bu fiyatları verdiler tekrar zam gelmezse böyle olacakmış fiyatları.

Başka bir konu altına da yazmıştım sizin de bilginiz olsun hanımlar..

Beylikdüzü Medilife ın Nisan dan sonraki fiyatları
Sgk sız normal doğum 1150tl Sezaryen 1750- 2000 arası
Sgk lı normal doğum 700 tl sezaryense 1200 tl ymiş
arkadaşlar haberiniz olsun. Benim doğumum inşallah Temmuzda olacağı için bu fiyatları verdiler tekrar zam gelmezse böyle olacakmış fiyatları.

Başka bir konu altına da yazmıştım sizin de bilginiz olsun hanımlar..
EPİDURAL FİYATLARI NEDİR CANIM

X