Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaİSTANBUL DA AVRUPA YAKASINDA IYI KUAFOR BILEN VAR MI ŞIŞLI TARAFI...
Kizlar ist da yeniyim hic iyi kuafor bulamadim korkuyorum saclarimi boyatmayi dusunuyorum ama iyi bir kuafor bilen var miEki Görüntüle 1526656 Eki Görüntüle 1526656 bunu yaptirmak istiyorum sisli bakirkoy buralarda onerebileceginiz kuafor var mi
gulum2434 şişlide oturuyorum bende kuaförümden memnunum ama dr tavsiye edilmediği gibi kuaför de edilmez bence :)) herkes memnun kalmayabiliyor kuaförüm osmanbeyde bana göre hem iyi hem uygun
gulum2434 şişlide oturuyorum bende kuaförümden memnunum ama dr tavsiye edilmediği gibi kuaför de edilmez bence :)) herkes memnun kalmayabiliyor kuaförüm osmanbeyde bana göre hem iyi hem uygun
Ya valla iste zor ama hic bilmemekten iyi en azindan secenek oluyor yoksa guvenipte saclarimi yaptiramayacagim sen yine de adini yaz canim ben bakayim netten
Ya valla iste zor ama hic bilmemekten iyi en azindan secenek oluyor yoksa guvenipte saclarimi yaptiramayacagim sen yine de adini yaz canim ben bakayim netten