İstanbul da Lazer Epilasyon

hatice2607

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
12
4
30
Arkadaş merhaba. Ben sizden lazer hakkında bir kaç şey öğrenmek istiyorum. Ben yaklaşık 8 ay önce lazere başladım. fakat hata yaptım IPL lazere başladım 8 seans gittim 4 seansm kaldı fakat halen hiç bir sonuç alamadım. Şimdi alex e gitmek istiyorum. İstanbul da Avrupa yakasında giden ya da gitmiş olan arkadaşlar yer ve fiyat önerisinde bulunursanız çok mutlu olurum.

Arkadaş merhaba. Ben sizden lazer hakkında bir kaç şey öğrenmek istiyorum. Ben yaklaşık 8 ay önce lazere başladım. fakat hata yaptım IPL lazere başladım 8 seans gittim 4 seansm kaldı fakat halen hiç bir sonuç alamadım. Şimdi alex e gitmek istiyorum. İstanbul da Avrupa yakasında giden ya da gitmiş olan arkadaşlar yer ve fiyat önerisinde bulunursanız çok mutlu olurum.

canım ıpl modern ağda görevi görür bitiş sertifikası yoktur. Alex de belli bölgelerde etkilidir bu cihazın oldugu kliniklerde merkezlerde nd yağ cihaz da vardır çünkü 3. seans dan sonra tüyler incelince nd yag la devam ederler. Gittigin kliniklere merkezlere FDA bitme belgesi var mı diye sor göstermek zorundalar paranı boşa verme. hormon bozuklu varsa ya da hamilelik durumu olunca bitse bile tekrar %40 falan çok ince olarak tekrar çıkabiliyor onun dışında orjinal bir cihaz %90 bitme garantisi veriyor

canım ıpl modern ağda görevi görür bitiş sertifikası yoktur. Alex de belli bölgelerde etkilidir bu cihazın oldugu kliniklerde merkezlerde nd yağ cihaz da vardır çünkü 3. seans dan sonra tüyler incelince nd yag la devam ederler. Gittigin kliniklere merkezlere FDA bitme belgesi var mı diye sor göstermek zorundalar paranı boşa verme. hormon bozuklu varsa ya da hamilelik durumu olunca bitse bile tekrar %40 falan çok ince olarak tekrar çıkabiliyor onun dışında orjinal bir cihaz %90 bitme garantisi veriyor
Cevap için teşekkür ederim. Biraz tecrübesizliğimden oldu. Hormon bozukluğum falan yok ama yine de nerdeyse hiç azalma olmadı. Mecbur yeniden gitmek istiyorum çünkü jilet vurduğum için kalınlaştılar. Önerileriniz için teşekkür ederim dikkate alıcam. Peki bana önerebileceğiniz uygun fiyatta bildiğiniz bir yer var mı?

Alt bacaklarıma IPL yaptırdım 2 seans, yarısı bitti tüylerin.
İstanbul'dan ayrıldığım için devam edemedim.
Modern ağda diyenler acaba kendilerine uygun dozda yapılmadığı için mi fayda görmediler?

Modern ağda diyenler acaba kendilerine uygun dozda yapılmadığı için mi fayda görmediler?
Canım ben acıyı nerdeyse hiç hissetmediğim için bana fazla dozda yaptı. ilk seanlarım iyi gidiyordu. fakat sonra ki seanslar dökülme olmadığı gibi önceki seanslarda dökülenlerde yeniden çıkmaya başladı. :\ sonuçç Hüsraan

Canım ben acıyı nerdeyse hiç hissetmediğim için bana fazla dozda yaptı. ilk seanlarım iyi gidiyordu. fakat sonra ki seanslar dökülme olmadığı gibi önceki seanslarda dökülenlerde yeniden çıkmaya başladı. :\ sonuçç Hüsraan

Dökülenlerin yerine yenileri çıkması normal.
Tüylerin anajen fazında yakalanmadıysa kalıcı olarak yanmıyorlar. Diğer fazlardakiler yeniden çıkıyor. Anajen fazdaki tüylerin oranı da yaklaşık %20. Yani bir seansta yaklaşık %20'si gider. Diğer %80 yeniden çıkar.
Önceden bilgilendirme yapılmadı mı bu konuda? Bana doktor anlatmıştı bizzat.

Dökülenlerin yerine yenileri çıkması normal.
Tüylerin anajen fazında yakalanmadıysa kalıcı olarak yanmıyorlar. Diğer fazlardakiler yeniden çıkıyor. Anajen fazdaki tüylerin oranı da yaklaşık %20. Yani bir seansta yaklaşık %20'si gider. Diğer %80 yeniden çıkar.
Önceden bilgilendirme yapılmadı mı bu konuda? Bana doktor anlatmıştı bizzat.
Bir seansta tamamının gitmesini beklemiyorum. 8 seans gittim. 8 Seans sonucunda %20si anca dökülmüştür. 12 seans sonucunda %90nın biteceği söylenmişti. Fakat gidişatta öyle bi ihtimal gözükmüyor. Belki sizde etkili olmuştur bilemiyorum. Ama bende ne yazikki olmadı

Bir seansta tamamının gitmesini beklemiyorum. 8 seans gittim. 8 Seans sonucunda %20si anca dökülmüştür. 12 seans sonucunda %90nın biteceği söylenmişti. Fakat gidişatta öyle bi ihtimal gözükmüyor. Belki sizde etkili olmuştur bilemiyorum. Ama bende ne yazikki olmadı
canım bana da diod ile yAptılar işe yaramayınca alexe geçtiler alexde alt bacağımın yarısı döküldü üst taraflar hala duruyor :KK43: ilk başta alex olsaydı daha etkili olacaktı tatil bitsin döndüğümde konuşucam bacak ve kollarıma fazladan seans versinler kendi hataları beyaz tene siyah kalın tüylere ilk başta alex yapmalıydılar :KK43:

esteworld den randevu aldım haftaya gideceğim görüşmeye bakalım ne diyecekler.sen de görüşebilirsin etilerde var.

Cevap için teşekkür ederim. Biraz tecrübesizliğimden oldu. Hormon bozukluğum falan yok ama yine de nerdeyse hiç azalma olmadı. Mecbur yeniden gitmek istiyorum çünkü jilet vurduğum için kalınlaştılar. Önerileriniz için teşekkür ederim dikkate alıcam. Peki bana önerebileceğiniz uygun fiyatta bildiğiniz bir yer var mı?

Sana yardımı olsun diye uzun uzun yazdım :)
Ben bu forumu bu konuyu araştırırken buldum İlk takip ettiğim konular hep lazer üzerine kk da lazerle ilgili çok yardımcı oldu bana . mecidiyeköyde bir kliniğe gidiyorum ben. Yazın bronzlaştığınızda bazen seansları erteliyorlar bazen de yapsalarda koyu ciltte lazerin tüyleri görmesi daha zor bir durum etkisi azalıyor ama yazın bu yüzden biraz daha uygun kampanyalar olabiliyor.Kendinizi korumanız lazım yakın zamanda ağda vs kökten aldıysanız en az bir ay sonra başlayabilirsiniz

Doğrudur canım ama KK da lazerle ilgili bütün konularda ıpl a gittim ama bitmedi diye yazan bir sürü yorumlar okudum ben. Ama en az 6 seans gitmeniz gerekiyor uyuyan tüyler oluyor ve geri gelebiliyor siz memnunsanız ıpl dan sizin adınıza sevindim.

Alex için beyaz tenli koyu renk kıllı ve kalın olmaları gerekiyor.
Böyle değilsen alexe hiç gitme çünkü Görmez.

Ben Çene bıyık için gidiyorum alexe 4 seans oldu Çene bölgem çok iyi durumda.
Bıyık ise sarı çıkıyo incecik 1-2 tane sağ kıl kaldı .
1-2 seans daha gidip çene tamamen incelediğinde iğneliye gidiCem.

Alex için beyaz tenli koyu renk kıllı ve kalın olmaları gerekiyor.
Böyle değilsen alexe hiç gitme çünkü Görmez.

Ben Çene bıyık için gidiyorum alexe 4 seans oldu Çene bölgem çok iyi durumda.
Bıyık ise sarı çıkıyo incecik 1-2 tane sağ kıl kaldı .
1-2 seans daha gidip çene tamamen incelediğinde iğneliye gidiCem.
Bende tam tarif ettiğiniz gibi beyaz tenliyim ve kıllar siyah. o yuzden geçte olsa alexe karar verdim. teşekkür ederim yorum için.

Sana yardımı olsun diye uzun uzun yazdım :)
Ben bu forumu bu konuyu araştırırken buldum İlk takip ettiğim konular hep lazer üzerine kk da lazerle ilgili çok yardımcı oldu bana . mecidiyeköyde bir kliniğe gidiyorum ben. Yazın bronzlaştığınızda bazen seansları erteliyorlar bazen de yapsalarda koyu ciltte lazerin tüyleri görmesi daha zor bir durum etkisi azalıyor ama yazın bu yüzden biraz daha uygun kampanyalar olabiliyor.Kendinizi korumanız lazım yakın zamanda ağda vs kökten aldıysanız en az bir ay sonra başlayabilirsiniz
Çok teşekkür ederim. Ne kadar ödüyorsunuz acaba ve kaç seans?

lütfen konularımızı ilgili bölüme açalım. eğer bölümü bulamazsan editör arkadaşlarımıza mesajla sorabilir ve öyle konumuzu açabiliriz

Ipl ne yavv.. Gerçek lazer epilasyon o değil..

Dermatolog bulunan hastaneye yada kliniğe gitmeni öneririm. Güzellik uzmanı (!) ne anlar lazerden, cilt doktoru dururken saçma saçma yerlere gidiyorlar. Öyle yerlerde yanık riski artar, sağlıklı doz belirleyemezler, seni para olarak görüp, cildin lazere uygun değilse bile yaparlar.

Ben hisar hastanesine gidiyorum, öneririm. İlgi falan güzel, sonuç alıyorum yavaş yavaş. Yüz için gidiyorum. Hatta gerdan mı deniyo, boyunla göğüs arası yerde bi iki tüyüm vardı, attıralım mı dedim, olmaz artar dedi doktorum. Güzellik merkezinde bunu bi müşter dese, anında atarlar lazeri oraya, parayo da cebe indirirler. ( dermatolog olmalayan merkezleri kastediyorum, hani şu nerden geldiği belli olmayan güzellik uzmanları olan )

X