K kaksjej Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2025 13 1 1 31 Perşembe 11:28 Konu Sahibi Konu Sahibi kaksjej #1 Arkdaşlar cem çelik ve bülent tıraş ile görüşmeye gidiyorum pazartesi lütfen olumlu olumsuz tecrübe olanlar paylaşabilir mi
Arkdaşlar cem çelik ve bülent tıraş ile görüşmeye gidiyorum pazartesi lütfen olumlu olumsuz tecrübe olanlar paylaşabilir mi
Mochas 🌼Good vibes only 🌼 Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2020 3.166 3.744 133 Perşembe 11:57 Konu Sahibi Konu Sahibi kaksjej #2 kaksjej .!.: Arkdaşlar cem çelik ve bülent tıraş ile görüşmeye gidiyorum pazartesi lütfen olumlu olumsuz tecrübe olanlar paylaşabilir mi Genişletmek için tıkla... Merhaba cem çelik benim de radarımda ben şişli memorial ile yapacağım sanırım ikinci denemeyi
kaksjej .!.: Arkdaşlar cem çelik ve bülent tıraş ile görüşmeye gidiyorum pazartesi lütfen olumlu olumsuz tecrübe olanlar paylaşabilir mi Genişletmek için tıkla... Merhaba cem çelik benim de radarımda ben şişli memorial ile yapacağım sanırım ikinci denemeyi
K kaksjej Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2025 13 1 1 31 Perşembe 12:28 Konu Sahibi Konu Sahibi kaksjej #3 Mochas .!.: Merhaba cem çelik benim de radarımda ben şişli memorial ile yapacağım sanırım ikinci deneme Genişletmek için tıkla... Mochas .!.: Merhaba benim de ikinci deneme amh düşük, bu kez hayal kırıklığı yaşamak hiç istemiyorum kaldramycam☹ Genişletmek için tıkla...
Mochas .!.: Merhaba cem çelik benim de radarımda ben şişli memorial ile yapacağım sanırım ikinci deneme Genişletmek için tıkla... Mochas .!.: Merhaba benim de ikinci deneme amh düşük, bu kez hayal kırıklığı yaşamak hiç istemiyorum kaldramycam☹ Genişletmek için tıkla...
Mochas 🌼Good vibes only 🌼 Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2020 3.166 3.744 133 Perşembe 12:30 Konu Sahibi Konu Sahibi kaksjej #4 Umarım içinize sinenle devam edersiniz
K kaksjej Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2025 13 1 1 31 Perşembe 12:31 Konu Sahibi Konu Sahibi kaksjej #5 Mochas .!.: Umarım içinize sinenle devam edersiniz Genişletmek için tıkla... Umarım çok teşekkür ederim
Mochas .!.: Umarım içinize sinenle devam edersiniz Genişletmek için tıkla... Umarım çok teşekkür ederim
bulutungokyuzu Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2017 2.965 4.397 133 28 Dün 01:14 Konu Sahibi Konu Sahibi kaksjej #6 Bende İstanbul'da doktor araştırıyorum. Çok hastalı çok reklamlı doktorlara gitmek istemiyorum. Görüşmelerin çok kısa olduğunu olumsuzluklarda ilgisiz olduklarını duydum bazılarının
Bende İstanbul'da doktor araştırıyorum. Çok hastalı çok reklamlı doktorlara gitmek istemiyorum. Görüşmelerin çok kısa olduğunu olumsuzluklarda ilgisiz olduklarını duydum bazılarının