İstanbul Kartal kadın doğum Doktoru önerisi

meryemreyzc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
41
4
Kartal cevizli Tamirhane Vera Hastanesi , Kadın dogum doktor
'' Saime Yeliz HİSİM '' mukemmel bir doktor ve mukemmel bir insan. Ebeleri hemsireleri ilgileri 4 4 lük. Herkese gönül rahatlığıyla onerebilecegim tek doktor .

ben de ona gidiyorum siz doğum yaptınız mı ??? benim çok yeni memnunum ilk gebeliğimde de ona gitmiştim kürtajla sonuçlandı maalesef ama operasyonumu da kendisi yaptı hiç sorun yaşamadım

ben de ona gidiyorum siz doğum yaptınız mı ??? benim çok yeni memnunum ilk gebeliğimde de ona gitmiştim kürtajla sonuçlandı maalesef ama operasyonumu da kendisi yaptı hiç sorun yaşamadım
Evet canim aşırı memnunum . kesinlikle devam et . gercekten hem muthis bir insan hem muthis bir doktor . 31 gunluk bebegim var . gercekten herkese onu oneriyorum ...

Bende ona gidiyorum, normal doğum yapmak istiyorum, şimdilik memnunum. Daha önce doğum yapanlar detaylı anlatabilir mi

Ben de daha 2 saat önce kendisine muayene oldum arkadaşlar ve gerçekten bu kadar iyi. işini iyi yapan bir doktor beklemiyordum ve çok genç kendisi. Çok memnun kaldım. Siz sormadan kendisi yapılacakları ve gerekenleri söylüyor, motive ediyor ki bunlar hamile bayanlar bilir çok önemli şeyler. Gerçekten hamilelik sürecinde gidilebilir diye düşünüyorum.

Bende yelizhanima gidiyorum çok memnunum tavsiye ederimmm

merhaba,
yeliz hanım'ın normal doğum konusundaki tavrı nedir siz bilgi edinebildiniz mi kimseden. benim tanıdıklarım konuştuklarım hep sezaryen olmuş da merak ettim normal doğum yapan var mı diye. gerçi ben vera'da doğum yapmaktan vazgeçtim ama yine de aklımda bulunsun istiyorum.

Tabi normal dogum yapan var ben bu kontrolde soracağım gideceğim zaman 31 haftalık oluyorum çünkü erkenden bişey diyemez kimse, herşey normal demişti son kontrolde bi sıkıntı olmadığı sürece sezaryen demiyo. Siz neden vazgectiniz ki ?

Tabi normal dogum yapan var ben bu kontrolde soracağım gideceğim zaman 31 haftalık oluyorum çünkü erkenden bişey diyemez kimse, herşey normal demişti son kontrolde bi sıkıntı olmadığı sürece sezaryen demiyo. Siz neden vazgectiniz ki ?

ben gebeliği ilk öğrendiğimde yeliz hanım'a gitmiştim 6 haftalıktı bebek, memnun da kaldım yeliz hanım'dan hem hastane de evime yürüme mesafesinde olunca tamam dedim doğumu da burada yaparım, doktor iyi, fiyatlar iyi. sonra bir düşük belirtisi oldu bende vera'ya gittim yeliz hanım izinliydi mecburen başka dr olsun dedim çünkü aciliyet var o sırada diğer dr müsaitti ona gittim, bir hafta sonra tekrar gel dedi gittim ama yine yeliz hanım'a gitmek istiyordum randevulu da çalışmıyordu o sıra baktım önümde yeliz hanım'a muayene için bekleyen 17 kişi var (o sırada doğum varmış o yüzden hastalar yığılmış) ben yine diğer dr'a gitmek zorunda kaldım ve tamam bu dr'da devam edeyim bari dedim. sonra yaz tatili için şehir dışına gittim döndüm bu defa da diğer dr vera'da çalışmayı bırakmış, haydaaa şimdi ne olacak dedim yine yeliz hanım'a gideyim o zaman görevli kız bu defa da demesin mi "yeliz hanım artık randevulu çalışıyor", bende de randevu yok ve beklemek istemiyorum yeni gelen dr'a gittim. o da fena değildi, 24. haftama kadar kontrollerde ona gittim ama her seferinde hastaneden çıkarken moralim bozulmuş oluyordu, ortada gerçekten somut sorunlar yokken dr hanım beni endişelere sürüklüyordu. detaylı usg yaptırmak istemedim çok ısrarcı oldu yaptırmam konusunda, peki neden isteniyor anne karnında müdahale edilemiyor ne de olsa bebeğe dedim, bebekte bir sorun var mı görelim ki bizim müdahale edemeyeceğimiz bir durum varsa sizi başka hastaneye yönlendirebileyim doğumda dedi. ben de bu cevaba şaşırdım açıkçası yenidoğan yoğun bakımınız var ama dedim dr'a. yine de ileri düzey olmadığından yani duruma göre daha donanımlı hastanelere sevk etmek gerekebiliyormuş. yani ihtimaller üzerine konuşarak beni gerdi, ikilemde bıraktı sanki ayrıntılı ultrason olmazsa olmazmış gibi konuştu ve doğumla ilgili konuşma talebimi de detaylıyı çektirme şartına bağladı. ben çok üstünde durmadım bu mevzunun ama eşim tamam dedi artık gitmiyorsun bu hastaneye, her gidişinde moralin bozuluyor dedi. düşündüm ben de vazgeçtim yani gerçekten bi sıkıntı yokken bile bazı endişelere kaptırılıyordum, bu belki dr'un fazlaca tedbirli davranmak istemesinden, her şeye hazırlıklı olmak istemesinden risk almak istememesinden kaynaklanıyordur ama ben pek rahat edemedim açıkçası. doktoru kötülemek için yazmıyorum bunları, benim beklentimi karşılamadı yani ben öyle pimpirikli, evhamlı, acaba başıma neler gelecek diye düşünüp duran bir gebe olmadığım için bu kadar gerilmek hoşuma gitmedi, başka kadınlar için bu tarz bir doktor çok uygun olabilir ama benim için değildi.

yeliz hanım'a bir kere gittim ve hoşnut ayrıldım ama 6. haftamdı dediğim gibi, sonra gitmediğim için onunla ilgili yorumda bulunamam ama yeliz hanım'ı tavsiye eden arkadaşlarım oldu, çok memnunlardı kendisinden, doğum da yaptılar. ama ben artık aynı hastanede başka doktora gitmek de istemediğimden vera'dan vazgeçtim. aslında hala aklımda yeliz hanım'a bi gitsem mi düşüncesi var çünkü hastane çok yakın ve bu da önemli bir avantaj.

neyse sonra tavsiye üzerine yüzyıl hastanesi'ne hale hanım'a gittim ve oradan çıkarken gayet sağlıklı bir hamile olduğumu hissederek çıktım, sonra bir de central hospital'da başak hanım'a gittim yine aynı şekilde gayet iyi ve rahatlamış bir hamile olarak ayrıldım oradan da.
çok uzattım belki ama ben her şeyi dert edinerek, olma ihtimali olan şeyleri düşünüp endişelenerek bir gebelik süreci yaşamak istemiyordum ama orada hep o psikolojiye doğru yönlendirildim, şimdiyse çok rahatım. bebeğimin boynunda 2 tur kordon dolanmış görüldü ve hale hanım da başak hanım da bu duruma bakıp "eyvah çok kötü, normal doğum zor olur" gibi şeyler söylemedi tam tersine bunun normal bir durum olduğunu, pek çok kadının böyle de doğum yaptığını ayrıca doğuma kadar kordondan bebeğin kurtulacağını söylediler. rahatlattılar yani. ama aynı şeyi vera'daki dr'um muhtemelen çok farklı bir şekilde yorumlayıp beni yine endişelendirirdi sanki. yaklaşımlar çok farklı yani.

çok uzun yazdım ama olsun artık :)

Anladım canım ilk haftalar bende böyle bi durumla karşılaştım yani yeliz hanım in çok yoğun olması bi düzen oturtulmamis olması bir randevu lu bi randevusuz olması böyle sikintilara sebeb oldu bende gittigimde baska doktora gitmek zorunda kalmistim senin gibi ve hiç memnun kalmadım odadan mutsuz çıktım 2 seferde sonra ki kontrollerde hastaneyi arayarak öğrendim randevuyu aldım en sonunda ve yeliz hanım o kadar iyiydi kı odadan gülerek çıktım kızımı bana her ayrıntısıyla güzelce herşeyini anlatarak bol bol resmimi vererek gönderdi ve anladım ki yeliz haniminhastasi çok olduğu için randevulerimi 2 hafta önceden almaya başladım ve saatimde gidip giriyorum bende de kasilmalar oluyordu ama güler yüzü ve sogukkanliligi ile beni her seferinde rahatlatti , bide başka bi yorumda okumuştum bir bayana bi doktor erken dogum olacağını söylemiş ama yeliz hanım sayesinde 34. Haftaya kadar beklediğini yazmıştı. Dedigin gbi moral çok önemli bir hamile için ve evine yakın olması da benim de ck yakın evime suan kaçıncı hftadasin bilmiyorum tabi ama yeliz hanıma randevu alarak bi kez daha gitmeni tavsiye ederim ama kararını verdiysen etkilemek de istemem.. he bide erken doğumda başka hastaneye yönlendirmesine bende sormuştum 7. AYa kadar ciğerlerini n gelismemesi ve bizim yoğun bakımın buna yeterli olmaması demişti yani cigerleri gelistikten sonra sorun olmazdı demişti. Bunu güzelce açıklaması da bende güzel bi etki bırakmıştı çocuğumu ve beni düşünüyor oda sonuçta başka bi yere yonlendirmesi gerekiyo ama rahat bir doktor olduğu için allahtan bişey gelmesse tabi erken dogum olmayacağını düşünüyorum çünkü rahat kafa rahat insan ve rahat hamilelik :)) ssanırım bende çok uzun yazdım :KK66: bu arada ben randevu mu 9 ocak cumartesiye aldım bile :))

Anladım canım ilk haftalar bende böyle bi durumla karşılaştım yani yeliz hanım in çok yoğun olması bi düzen oturtulmamis olması bir randevu lu bi randevusuz olması böyle sikintilara sebeb oldu bende gittigimde baska doktora gitmek zorunda kalmistim senin gibi ve hiç memnun kalmadım odadan mutsuz çıktım 2 seferde sonra ki kontrollerde hastaneyi arayarak öğrendim randevuyu aldım en sonunda ve yeliz hanım o kadar iyiydi kı odadan gülerek çıktım kızımı bana her ayrıntısıyla güzelce herşeyini anlatarak bol bol resmimi vererek gönderdi ve anladım ki yeliz haniminhastasi çok olduğu için randevulerimi 2 hafta önceden almaya başladım ve saatimde gidip giriyorum bende de kasilmalar oluyordu ama güler yüzü ve sogukkanliligi ile beni her seferinde rahatlatti , bide başka bi yorumda okumuştum bir bayana bi doktor erken dogum olacağını söylemiş ama yeliz hanım sayesinde 34. Haftaya kadar beklediğini yazmıştı. Dedigin gbi moral çok önemli bir hamile için ve evine yakın olması da benim de ck yakın evime suan kaçıncı hftadasin bilmiyorum tabi ama yeliz hanıma randevu alarak bi kez daha gitmeni tavsiye ederim ama kararını verdiysen etkilemek de istemem.. he bide erken doğumda başka hastaneye yönlendirmesine bende sormuştum 7. AYa kadar ciğerlerini n gelismemesi ve bizim yoğun bakımın buna yeterli olmaması demişti yani cigerleri gelistikten sonra sorun olmazdı demişti. Bunu güzelce açıklaması da bende güzel bi etki bırakmıştı çocuğumu ve beni düşünüyor oda sonuçta başka bi yere yonlendirmesi gerekiyo ama rahat bir doktor olduğu için allahtan bişey gelmesse tabi erken dogum olmayacağını düşünüyorum çünkü rahat kafa rahat insan ve rahat hamilelik :)) ssanırım bende çok uzun yazdım :KK66: bu arada ben randevu mu 9 ocak cumartesiye aldım bile :))

ben 31 haftayı tamamlıyorum, yeliz hanım'a gitmek hala aklımda hem eve yakın olması hem yeliz hanım'la ilgili hep olumlu yorumlar duymam hem de doğum fiyatlarının uygunluğu cazip yönler benim için ama bilemiyorum... hayırlısı bakalım. muhtemelen central hospital'da devam edicem de orası da fiyat olarak aslında bizi biraz zorlayacak gibi ama en azından kafam rahat dr ve hastaneyle ilgili.
hakkımızda hayırlısı olsun, kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim sana ve kendime de :)

ben 31 haftayı tamamlıyorum, yeliz hanım'a gitmek hala aklımda hem eve yakın olması hem yeliz hanım'la ilgili hep olumlu yorumlar duymam hem de doğum fiyatlarının uygunluğu cazip yönler benim için ama bilemiyorum... hayırlısı bakalım. muhtemelen central hospital'da devam edicem de orası da fiyat olarak aslında bizi biraz zorlayacak gibi ama en azından kafam rahat dr ve hastaneyle ilgili.
hakkımızda hayırlısı olsun, kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim sana ve kendime de :)
Central da Fatma hanim da dogrdum kızımı 2012 de ben hastaneden ve doktordan memnun kalmadım sıkıntılar yaşadım ve bi dünya para ödedim 3 sene önce.Bence değmez o paraya daha iyi bi yerde doğum yaparsın. Ben Yelz hanima gidio rum şimdi gebeligimde memnunum şimdilik 16 sinda randevum war nasipse hastane odalarını gezixem fln fln yazarım fikirlerimi

Siz doğum katını gezdinizni nasıl.bide mesela hastanenin doğum fotoğrafçısı warmi doğum fiyatına oda süsleme kapı süsü fln dahil mi biliomusun

Siz doğum katını gezdinizni nasıl.bide mesela hastanenin doğum fotoğrafçısı warmi doğum fiyatına oda süsleme kapı süsü fln dahil mi biliomusun
Dogum katini gezdim odalar da gayet guzel susleme durumunu sormadim ama bi oda doluydu herhangi bi sus yoktu sanmiyorum fotografci ve kapi susu vs oldugunu

Central da Fatma hanim da dogrdum kızımı 2012 de ben hastaneden ve doktordan memnun kalmadım sıkıntılar yaşadım ve bi dünya para ödedim 3 sene önce.Bence değmez o paraya daha iyi bi yerde doğum yaparsın. Ben Yelz hanima gidio rum şimdi gebeligimde memnunum şimdilik 16 sinda randevum war nasipse hastane odalarını gezixem fln fln yazarım fikirlerimi

ben central'de başak hanım'a iki defa gittim doktordan çok memnun kaldım, hastane de iyi ama fiyatlar bizim bütçemizi biraz zorlayacak türden maalesef yani vera hastanesi'nin iki katı muayene ve doğum ücreti isteniyor central'de. ayrıca central'in gebe eğitimine katıldım geçenlerde ve doğum katını gezdim doğumhane tam istediğim gibiydi.
yine de bu hafta yeliz hanım'a randevu alıp bir duruma bakmak ve doğum konusunu konuşmak düşüncesindeyim. hem eve yakın hem de fiyatlar daha uygun. siz de bilgilerinizi paylaşmaya devam ederseniz memnun olurum. ben 34. haftadayım doğuma az kaldı hala netleşmedi kafamda doğum yapacağım hastane. central ağır basıyor ama fiyat ve yakınlık olarak da vera düşünüyorum, bakalım hayırlısı.

ben central'de başak hanım'a iki defa gittim doktordan çok memnun kaldım, hastane de iyi ama fiyatlar bizim bütçemizi biraz zorlayacak türden maalesef yani vera hastanesi'nin iki katı muayene ve doğum ücreti isteniyor central'de. ayrıca central'in gebe eğitimine katıldım geçenlerde ve doğum katını gezdim doğumhane tam istediğim gibiydi.
yine de bu hafta yeliz hanım'a randevu alıp bir duruma bakmak ve doğum konusunu konuşmak düşüncesindeyim. hem eve yakın hem de fiyatlar daha uygun. siz de bilgilerinizi paylaşmaya devam ederseniz memnun olurum. ben 34. haftadayım doğuma az kaldı hala netleşmedi kafamda doğum yapacağım hastane. central ağır basıyor ama fiyat ve yakınlık olarak da vera düşünüyorum, bakalım hayırlısı.
Canım ben başıma gelenleri yaziyim sen ona göre karar wer belki sen memnun kalırsın etkilemek istemem.ben sezeryan la 39. Haftada doğum yaptım ayarladik 1 hafta önce günüm saatim belli geldik hastaneye Odam yok boş oda yok ayarlanmamis misafir yatak odasına aldılar ben doğuma grdjm yatağım donanımlı bi yatak deil eşim ben doğum dayken onlara kosturmus sanki ben aniden geldim doğuma biliosun uz gelicem neden hazr değildi. İşte lohusa şerbeti fln wardi pakette gelmedi bende artık ztn aksilikler başladı ya lanet ettim uğraşmadim o halimle .doktorum da saolsun yoğunmus dogumun ertesi sabahi lutfettj geldi bu benim için çok eksiydi malum hastaları çok oluo ama ben ameliyatı cikmisim gelip bakması lazımdı hemen.cok bekledik gelsin diye.vee bu kadar kendi hatalarına rağmen fiyat ta hiç bir indirim bile yapmadılar o kadar parayi ödedik.daha gtmem oraya üstüne para verseler.doktorun ilgisi benim için çok önemli hastaneninde ilgisi çok önemli sonuçta hergün dogurmuoruz

Canım ben başıma gelenleri yaziyim sen ona göre karar wer belki sen memnun kalırsın etkilemek istemem.ben sezeryan la 39. Haftada doğum yaptım ayarladik 1 hafta önce günüm saatim belli geldik hastaneye Odam yok boş oda yok ayarlanmamis misafir yatak odasına aldılar ben doğuma grdjm yatağım donanımlı bi yatak deil eşim ben doğum dayken onlara kosturmus sanki ben aniden geldim doğuma biliosun uz gelicem neden hazr değildi. İşte lohusa şerbeti fln wardi pakette gelmedi bende artık ztn aksilikler başladı ya lanet ettim uğraşmadim o halimle .doktorum da saolsun yoğunmus dogumun ertesi sabahi lutfettj geldi bu benim için çok eksiydi malum hastaları çok oluo ama ben ameliyatı cikmisim gelip bakması lazımdı hemen.cok bekledik gelsin diye.vee bu kadar kendi hatalarına rağmen fiyat ta hiç bir indirim bile yapmadılar o kadar parayi ödedik.daha gtmem oraya üstüne para verseler.doktorun ilgisi benim için çok önemli hastaneninde ilgisi çok önemli sonuçta hergün dogurmuoruz

yaşadıkların için geçmiş olsun öncelikle.
hastane ve dr ilgisi önemli tabi ki ben de vera'daki diğer doktorumdan memnun kalmadığım için bıraktım zaten. daha önce bahsettiğim gibi yeliz hanım çok yoğun diye de başka dr ve hastane arayışına girdim. ben hastaneden makyajdı, süslemeydi, şerbetti beklentisi içinde değilim zaten önemli olan tek kişilik oda olması, doğumda kolaylaştırıcı unsurların uygulanması, ebenin ve personelin mahremiyete saygılı, tecrübeli ve anlayışlı olması, doktorun da normal doğumu teşvik etmesi. bunları central'de buldum gibi geldi ama elbette doğum yapmayınca orada gerçekten de öyle mi değil mi emin olamıyor insan. senin yaşadıklarını okuyunca da acaba her şey göstermelik mi diye de düşünmüyor değilim özel hastaneler göz boyamayı iyi bilir malum. gerçi başak hanım'dan çok memnunum, önceki drum gibi insanı panikletmiyor tam tersine rahatlatıyor. valla kafam çok karışık. şimdi ben tekrar vera'ya gitsem mi diye düşünüyorum da eşim artık geç oldu diyor bu saatten sonra değiştirme dr diyor ama bence geç değil. yalnız o kadar insandan yeliz hanım tavsiyesi alıyorum ama bir tane normal doğum tecrübesi yaşamış olan yok ki benim de bu konuda bir bilgim olsun, belirsizlik hakim bu konuda. senin yeliz hanım ve normal doğum konusundaki duyumların neler, hastanenin ebeleri nasıl bir de doğum gece olursa yeliz hanım geliyor mu?
çok soru sordum ama kusura bakma :) şimdiden teşekkür ederim.

mrb arkadaşlar benim ilk hamileliğim kimyasal gebelik sonucu düşükle sonuçlandı. Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum ve ben de Yeliz hanıma gitmek istiyorum. Beni muayene ve doğum fiyatları hakkında bilgilendirir misiniz

X