İstanbul un ilçeleri hakkında yardımcı olur musunuz?

siyahbeyazbilgisayar

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
847
177
37
Arkadaşlar tercih yapacağım. İStanbul da üç dört tane ilçe belirledim fakat hangisini öncelikli yazayım hangi mahallesi iyidir kötüdür bilemiyorum. yardımcı olur musunuz
Belirlediğim ilçeler maltepe, kartal, pendik, tuzla,sultanbeyli
Benim için önemli olan kira ve muhit. eşim de ben de çok lükse düşkün değiliz. küçük bir evde yaşayabilriiz. istediğim biraz mekezi olması 800 900 lirayı kira için ayıracaz.Öğrenci profili açısından çok yüksek beklentim yok zaten açılan tüm okullar neredeyse meslek lisesi
Hangi ilçeyi önerirsiniz hangi mahalleleri kesinlikle yazma dersiniz. mesela kurtköy nasıl bir yerdir? güllübağlar mahallesi nasıl bir yerder?yardımcı olabilir misiniz.
bir de ben matematikçiyim eşim ingilizceci bu ilçlerde özel ders imkanımız olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar tercih yapacağım. İStanbul da üç dört tane ilçe belirledim fakat hangisini öncelikli yazayım hangi mahallesi iyidir kötüdür bilemiyorum. yardımcı olur musunuz
Belirlediğim ilçeler maltepe, kartal, pendik, tuzla,sultanbeyli
Benim için önemli olan kira ve muhit. eşim de ben de çok lükse düşkün değiliz. küçük bir evde yaşayabilriiz. istediğim biraz mekezi olması 800 900 lirayı kira için ayıracaz.Öğrenci profili açısından çok yüksek beklentim yok zaten açılan tüm okullar neredeyse meslek lisesi
Hangi ilçeyi önerirsiniz hangi mahalleleri kesinlikle yazma dersiniz. mesela kurtköy nasıl bir yerdir? güllübağlar mahallesi nasıl bir yerder?yardımcı olabilir misiniz.
4 sene maltepede yaşadım yarı zamanlı olarak tuzla da da bulundum maltepe şahane bir yer gerçekten ama kiraları yüksektir tabi mahallesine göre değişir zümrütevlerde kiralar uygundur ama tavsiye etmem tuzlada arabanız yoksa işiniz zor çoğu kirası uygun ev dağ başında yani yeni yerleşimler olduğu için etraflarında pek birşey olmuyor evlerin fakat tuzla-uydukent iyidir de pek uzak be şekerim ben sana en çok maltepeyi öneririm uygun bir ev bulursan tam yaşanılası bir ilçe:KK14:

Tuzla deprem bölgesi sessiz sakin bir yer..
Pendik merkezi güzel tepelerinde hiç bir şey yok.. sessiz yerdir..
Kartal daha hareketli merkezi bir yer..
Maltepe , sultanbeyli yi bilmiyorum

Benim başka bir şansım yoksa Kartal'ı seçerdim.
baya bi okul yazma hakkım var. ilçelerin sırasını da maltepe kartal pendik,tuzla, sultanbeyi olarak belirledim ama bilemiyorum sizce mantıklı bir sıralama mı olmuş?

Kartalda her butceye uygun kiralar var:KK66:
Sultanbeyli heryere uzak daha uygun kiralik ev bulursunuz orda.
Kartal cevizlide baba evim..oralari cok seviyorum..heryere yakin.
Babam 2+1 140 metrekare evini 700 tl den kiraya veriyor.
Ozetle o fiyatlara kartalda rahat ev bulursunuz

4 sene maltepede yaşadım yarı zamanlı olarak tuzla da da bulundum maltepe şahane bir yer gerçekten ama kiraları yüksektir tabi mahallesine göre değişir zümrütevlerde kiralar uygundur ama tavsiye etmem tuzlada arabanız yoksa işiniz zor çoğu kirası uygun ev dağ başında yani yeni yerleşimler olduğu için etraflarında pek birşey olmuyor evlerin fakat tuzla-uydukent iyidir de pek uzak be şekerim ben sana en çok maltepeyi öneririm uygun bir ev bulursan tam yaşanılası bir ilçe:KK14:
aracımız var. uydukenti önerir misiniz çünkü uydukente yakın okullar var

aracımız var. uydukenti önerir misiniz çünkü uydukente yakın okullar var
uydukent iyidir ya ama evler baya çok katlıdır orada öyle bir korkunuz varsa tavsiye etmem bir müddet orada bulundum evleri güzel kiraları uygun tuzlada en merkezi yer orasıdır ama maltepe en güzeli yada pendik en son olmazsa tuzla düşünün derim

Kartalda her butceye uygun kiralar var:KK66:
Sultanbeyli heryere uzak daha uygun kiralik ev bulursunuz orda.
Kartal cevizlide baba evim..oralari cok seviyorum..heryere yakin.
Babam 2+1 140 metrekare evini 700 tl den kiraya veriyor.
Ozetle o fiyatlara kartalda rahat ev bulursunuz
aaa 700 lira:KK57::KK57::KK57: keşke gelmiş olsaydık ve evinizi biz tutsaydık :) sultanbeyli çok mu kötüdür? hem sosyal hayat açısından hem de muhit olarak

Tuzla deprem bölgesi sessiz sakin bir yer..
Pendik merkezi güzel tepelerinde hiç bir şey yok.. sessiz yerdir..
Kartal daha hareketli merkezi bir yer..
Maltepe , sultanbeyli yi bilmiyorum

Benim başka bir şansım yoksa Kartal'ı seçerdim.
sultanbeyli çok kötü bunu biliyorum
maltepe daha modern ve hareketlidir aradığınız herşeyi bulursunuz,kartal da öyledir,ulaşımları da kolaydır ama ev kirası falan baya yüksektir

uydukent iyidir ya ama evler baya çok katlıdır orada öyle bir korkunuz varsa tavsiye etmem bir müddet orada bulundum evleri güzel kiraları uygun tuzlada en merkezi yer orasıdır ama maltepe en güzeli yada pendik en son olmazsa tuzla düşünün derim
ilçe sıralaması olarak maltepe kartal pendik tuzla sultanbeyli iyi midir?

anladım çok teşekür ederim. zaten sadece maltepe den bir okul var.2+1 ev için tahmini kira ne kadar olur?
Bi arkadaşım 1.250 ye oturuyordu maltepede. Ama onun evi site içinde eski bi binaydi. Yerinizde olsam emlakjetten falan bakardım ev kıralarına. Çünkü bölgeye gore değişebiliyor. Atasehir düşünmez misiniz ? Kucukbakkalkoy İçerenköy Kayışdağı tarafları falan ? Kayisdagindan 900e falan bulursunuz sanırım. Hem bakkal köye İçerenköy yakındır üniversitede var.

baya bi okul yazma hakkım var. ilçelerin sırasını da maltepe kartal pendik,tuzla, sultanbeyi olarak belirledim ama bilemiyorum sizce mantıklı bir sıralama mı olmuş?

Bence sıralama iyi merkezden sona doğru gitmişsiniz.. maltepe - kartal - pendik arası yakın tuzla biraz uzak kalıyor.. kira olarak da tuzla ucuzdur ama .. araba yoksa ve gezmeyi tozmayı alışverişi yapmayı seviyorsan önermem hiç..
Çok fazla seçenek olmayan düz sessiz bir bölge..
Pendik dediğim gibi merkezini ben çok seviyorum.. ama o tepe bölgeri güzel değil!
Maltepe-Kartal kiralar bütçeni aşabilir. Mahalle araları hakkında bir fikrim yok ama..

X