- 30 Nisan 2013
- 640
- 934
- Konu Sahibi aslankralice
Arkadaşlar nuray sayarı dan başka bildiğiniz ve görüşleri tutan bir astrolog/yıldız bilimcisi var mı???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nuray sayarı tırt seansı 500 tl yanlış hatırlamıosam sadece meraktan arayıp sormuştum nerden biliosun diyenler olabilir :))Arkadaşlar nuray sayarı dan başka bildiğiniz ve görüşleri tutan bir astrolog/yıldız bilimcisi var mı???
ahahah ben de canım ve martta aradım temmuz sonuna gün verdiler ve dediğin gibi tırt yaniNuray sayarı tırt seansı 500 tl yanlış hatırlamıosam sadece meraktan arayıp sormuştum nerden biliosun diyenler olabilir :))
aynen öyle canım ben de bunu istiyorum zaten. bu saydıklarının içinden ilk tavsiyen kimdir. yani bu işin iyisi iyi kötüsü kötüdür. ve astroloji net cevaplar verir örneğin venüs ve satürn birlesşimi kare açı ise gec evleneceksin gibi.. bu tarz şeyler istiyorumÖner Döşer, Yurda Hal, Asude Ergun, Barış Özkırış, Berna Atay.
Ama geçen birileri astrolojiye fal muamelesi yapmaya çalıştılar yine forumda, astroloji öyle bir şey değil zaten.
Haritadaki potansiyel enerjileri, o enerjilerin hangi dönemlerde tetikleneceğini, açığa çıkacağını söylerler elbette ama olur da "şu çocuk bana ne zaman döner" gibi soruların cevabını duymayı bekleyenler varsa, o işe yaramaz=)
Ayrıca sinastri analizi vardır, iki kişinin haritaları arasındaki uyuma, potansiyele, varsa karmik ilişkilere, fiziksel, mental, her türlü elektriğe de o şekilde bakılabilir.
aynen öyle canım ben de bunu istiyorum zaten. bu saydıklarının içinden ilk tavsiyen kimdir. yani bu işin iyisi iyi kötüsü kötüdür. ve astroloji net cevaplar verir örneğin venüs ve satürn birlesşimi kare açı ise gec evleneceksin gibi.. bu tarz şeyler istiyorum
aynen öyle canım ben de bunu istiyorum zaten. bu saydıklarının içinden ilk tavsiyen kimdir. yani bu işin iyisi iyi kötüsü kötüdür. ve astroloji net cevaplar verir örneğin venüs ve satürn birlesşimi kare açı ise gec evleneceksin gibi.. bu tarz şeyler istiyorum
bugün biraz baktım ama çok kafam karıştı yahu analitik zekam pek iyi değildir zaten bende ki venüs ve satürn kesişimini bile bulamadımYa da kendin analiz edebilirsin kendi haritanı, öyle çok da bir şey gerekmiyor esasen=D
Birkaç temel bilgiden sonra zamanla artan bir içsel yetenek gibi.
bugün biraz baktım ama çok kafam karıştı yahu analitik zekam pek iyi değildir zaten bende ki venüs ve satürn kesişimini bile bulamadım
doğru diyorsun canım astroloji tamamen yetenek işi bu yüzden iyi birini arıyorum bi tane varmış da ölmüş :)astro.com sitesinden mi bakıyorsun? ben orayı kullanıyorum. bir de farklı ev sistemleri vardır, ben hep "whole signs"la çıkarıyorum haritaları, bana en tutarlı ve nokta atışlı analiz onla yapılıyor gibi geliyor, bu da benim tarzım=D
bir de böyle venüs-satürn karesi var diye direkt geç evlenme gibi yorumlamamak lazım.
onların diğer açıları, hangi evlerde bulundukları, hangi burçlarda oldukları, hangi transitleri aldıklar falan hepsi önemli.
o yüzden bence bir astrolog tamam analitik zekalı olmalı ama kompozisyon yeteneği, spiritüel algısı da çok yüksek olmalı.
yoksa bilgisayara verileri girersin, moda mod yorum yapan bir program yaratırsın.
500 lira vericeksem bana herşeyi söylemesi ve detaya inmesi gerekir
çok teşekkür ederim canım :) senin görüşlerini seviyorum ben :)yani bu saydığım iyi astrologlarda sanırım şu dönemde 500 tl kadar düşük fiyat yok. yıllar önce bile en az 600-700dü.
iyi para olan bi iş yani=D
şu başlıkta biraz astroloji çalışmıştık. burçlar, evler, açılar.
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dogum-haritasi-yorumlama.749805/
doğru diyorsun canım astroloji tamamen yetenek işi bu yüzden iyi birini arıyorum bi tane varmış da ölmüş :)
hayır adını unuttum araştırıp yazıcam bu arada yolladığın linki okudum. sen nasıl geliştirdin bu konuda kendini. birde şöyle tamam kişiliğimizi bulduk. ama olması olası olaylar ve önemli tarihler de var mesela. taa 3 sene önce kadıköyde bi nil vardı yıldızname bakmıştı bana. dediğin gibi o anlık durum palavra ama 2015 için söyledikleri tutmuş biraz. yalnız doğum haritamdan farklı çıkarmış atıyorum x evimde haritamda oğlak varken o orada akrep çıkarmış ebced hesabıyla yapmıştı o. sence hangisi doğru sonuç ebced mi miladi doğum mu?bedri ruhselman mı acaba? şöyle kitapları var:
- Ruh ve Kainat, 1946
- Ruhlar Arasında, 1949
- Allah,1951
- Medyomluk,1952
- Mukadderat ve İcabat, 1953
- İlâhî Nizam ve Kâinat, 2013 (Bu son kitabı 54 yıl saklı tutulup, kendisinin vefatından 53 yıl sonra yayımlanmıştır.)
ebced baktırmıs ablamın arkadsının arkadsı eskısehır de ve herseyı bılmıs bakan kısı ama bakan kısının adını ve ne kadara baktıgnı bılmıyorm.hayır adını unuttum araştırıp yazıcam bu arada yolladığın linki okudum. sen nasıl geliştirdin bu konuda kendini. birde şöyle tamam kişiliğimizi bulduk. ama olması olası olaylar ve önemli tarihler de var mesela. taa 3 sene önce kadıköyde bi nil vardı yıldızname bakmıştı bana. dediğin gibi o anlık durum palavra ama 2015 için söyledikleri tutmuş biraz. yalnız doğum haritamdan farklı çıkarmış atıyorum x evimde haritamda oğlak varken o orada akrep çıkarmış ebced hesabıyla yapmıştı o. sence hangisi doğru sonuç ebced mi miladi doğum mu?
hayır adını unuttum araştırıp yazıcam bu arada yolladığın linki okudum. sen nasıl geliştirdin bu konuda kendini. birde şöyle tamam kişiliğimizi bulduk. ama olması olası olaylar ve önemli tarihler de var mesela. taa 3 sene önce kadıköyde bi nil vardı yıldızname bakmıştı bana. dediğin gibi o anlık durum palavra ama 2015 için söyledikleri tutmuş biraz. yalnız doğum haritamdan farklı çıkarmış atıyorum x evimde haritamda oğlak varken o orada akrep çıkarmış ebced hesabıyla yapmıştı o. sence hangisi doğru sonuç ebced mi miladi doğum mu?
şimdi tekrar senin ordaki tarifinle çıkardım astro haritamı bakim fark varmıyıldızname başka bişey sanırım yani doğrum haritası yorumlamak gibi değil, nasıl baktıklarını ben de tam bilmiyorum.
ama doğum haritasından yola çıkarak gelecekle ilgili olası zamanlar için çıkarım yapman için bi "progess harita" denen bir şeye bakman lazım, bir de o anki transitlere yani tam o ilgilendiğin gün için gezegenlerin konumuna.
gezegenlerin şu andaki konumunun senin haritanda hangi evi etkiledikleri ve diğer gezegenlerine hangi açıları yaptıkları önemli.
progress harita da şöyle bi şey, her yıl 1 gün kabul edilerek doğum haritan ilerletiliyor, mesela 20 yaşındasın diyelim ve 10 ocakta doğdun, 1995te.
20 gün ilerletiyoruz doğum haritanı ve 30 ocak 1995in haritasını çıkarıyoruz. o senin şu anki progress haritan oluyor. hayatının şu anki durumuyla ilgili, hayatındaki enerjilerle ilgili bilgi veriyor.
tabi önemli olan asıl doğum haritan ama progress haritadan da yararlanılır.
canım temel olarak anladım. peki gezegenlerin ve evlerin yanındaki açı ve dakikalar bize ne ifade ediyor? örn:yıldızname başka bişey sanırım yani doğrum haritası yorumlamak gibi değil, nasıl baktıklarını ben de tam bilmiyorum.
ama doğum haritasından yola çıkarak gelecekle ilgili olası zamanlar için çıkarım yapman için bi "progess harita" denen bir şeye bakman lazım, bir de o anki transitlere yani tam o ilgilendiğin gün için gezegenlerin konumuna.
gezegenlerin şu andaki konumunun senin haritanda hangi evi etkiledikleri ve diğer gezegenlerine hangi açıları yaptıkları önemli.
progress harita da şöyle bi şey, her yıl 1 gün kabul edilerek doğum haritan ilerletiliyor, mesela 20 yaşındasın diyelim ve 10 ocakta doğdun, 1995te.
20 gün ilerletiyoruz doğum haritanı ve 30 ocak 1995in haritasını çıkarıyoruz. o senin şu anki progress haritan oluyor. hayatının şu anki durumuyla ilgili, hayatındaki enerjilerle ilgili bilgi veriyor.
tabi önemli olan asıl doğum haritan ama progress haritadan da yararlanılır.