İstanbula tüp bebek için gideceklere şehir değiştirme izni

Kahvebademm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
243
307
23
Arkadaşlar iller arası yasak varken istanbula tüp bebek tedavisi için giden var mı? Nasıl izin aldınız? Bi sıkıntı yaşadınızmı? Tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.

Biz gideceğiz bayramın 2. Günü çağırdı doktor yazı verecekler onunla e devletten başvuracaz alırız herhalde bizde bilmiyoruz ne olacak?

Bende e devletten baktım ama başvuru yapınca hemen çıkıyor mu acaba?İllaki giden arkadaşlar vardır bi yardımcı olsalar.

canım şehirdışına çıkmak için randevu aldığın merkezden belge verilmesi lazımmış ben bahçecinin inst. hesabında gördüm valilik izni için belge veriyoruz diyorlardı

Merhaba. Bende Ankara bahçeciye güdeceğim. Hangi doktoru tercih etsem sizce. Birde Ankara’da bildiğiniz güzel üroloji doktoru var mı. Kaan Aydos dışında. Ona gittik beğenmedim. Tavsiye edeceğiz tüp bebek kliniği var mı başka.

Merhaba. Bende Ankara bahçeciye güdeceğim. Hangi doktoru tercih etsem sizce. Birde Ankara’da bildiğiniz güzel üroloji doktoru var mı. Kaan Aydos dışında. Ona gittik beğenmedim. Tavsiye edeceğiz tüp bebek kliniği var mı başka.
Ankarayı bilmiyorum ama arkadaşım ankara bahçecide berfu hanıma gitmişti çok memnunum diyordu.

Back
X