Istanbulda burun estetigi bogazicinde yaptiran var mi???

Ozgetoprak

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
68
5
31
Merhaba arkadaslar. Burun estetigi yaptirmak istiyorum. Doktor arayisindayim suan. Istanbul bogazici tip merkezini dusunuyorum ancak kararsiz kaldim iyice arastirmadan karar vermek istemiyorum. Bogazicinde olanlar hangi doktoru onerir acaba ? Ve resim atarsaniz sevinirim. Baska hastane doktorda tavsiye edebilirsiniz. Simdiden tesekkurler

Merhaba arkadaslar. Burun estetigi yaptirmak istiyorum. Doktor arayisindayim suan. Istanbul bogazici tip merkezini dusunuyorum ancak kararsiz kaldim iyice arastirmadan karar vermek istemiyorum. Bogazicinde olanlar hangi doktoru onerir acaba ? Ve resim atarsaniz sevinirim. Baska hastane doktorda tavsiye edebilirsiniz. Simdiden tesekkurler

sana tavsiyem bu hastanede n ve doktor larından uzak dur benimle birlikte 5 arkadaşımın burnunu mahfettiler hepsi aynı fabrika misali calısıyorlar günde 4 amaliyet yapıyorlar şans deyip gitmeyin gidenler pişman 2 sene iğrenç bi bununla gezdim
amir ali benimle 5 arkadasımınmahfetti
veli aslan 3 arkadasımın mahfetti
Necdet uçar 3 arkadasımı
lastik gbi burun yapıyorlar çöküntü nefes sekil bozukluğu daha neler neler ucuz diye gittik rezil olduk

sana tavsiyem bu hastanede n ve doktor larından uzak dur benimle birlikte 5 arkadaşımın burnunu mahfettiler hepsi aynı fabrika misali calısıyorlar günde 4 amaliyet yapıyorlar şans deyip gitmeyin gidenler pişman 2 sene iğrenç bi bununla gezdim
amir ali benimle 5 arkadasımınmahfetti
veli aslan 3 arkadasımın mahfetti
Necdet uçar 3 arkadasımı
lastik gbi burun yapıyorlar çöküntü nefes sekil bozukluğu daha neler neler ucuz diye gittik rezil olduk[/QUOTE

Ciddimisin ta. Cok uzuldum suan. :KK43: Biraz arastirdim Veli beyin iyi oldugu yaziyordu. Evet fiyatida uygun oldugu icin orayi dusunmustum. Tekrar ameliyat oldun mu peki onerebilecegin bi yer var mi ?

20150322_141556-1.jpg

Estetik durmasını gectim burun olmaktan cıkmıstı en kaz yıgınıydı neyseki revizyon oldum kurtuldum

X