İstanbul'da diş hekimi tavsiyesi olan var mı?

asminim84

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
80
4
40
Kızlar var mı böyle gidipte çok memnun kaldığınız yaa benim eşimin ağzında diş denen bir şey kalmamış vakti zamanında hepsini yalayıp yutmuş sanırsam :KK48: onu ikna edip bir yere götürmeyi düşünüyorum ama her yere de güvenemiyorsun ki :KK43: bana tavsiye edebileceğiniz güzel bir yer var mı acaba İstanbul Avrupa yakasında :KK68:

selam :) aslında tavsiye edeceğim iki doktor var ama son gittiğim doktor gerçekten çok iyiydi.
İşlem sırasında oldukça hassas. elide çok çokk hafif.. Yeri nişantaşında. Dr. Özcan ÇAKMAKCIOĞLU . Mua ücretsiz ve her yapılan teşhis ve alınan tüm kararlar gerçekten ihtiyaç doğrultusunda. Böyle bir doktora rastladığım için şanslı olduğumu düşünüyorum. Tavsiye ederim cnm :KK33:

Merhaba :) Gittiğim kliniği tavsiye edebilirim Voadent, Fulya tarafında. Bir kere diş hekimi korkunuz varsa yeniyorsunuz, resmen acıdan öleceğimi bilsem gitmezdim. Hekimler oldukça kibar ve elleri çok hafif. Ayrıca güncel yöntemleri, teknolojileri kullanmaları da benim için artı özellik. Diş eti hastalığı, implant, cerrahi konularda Dr.Dt. Volkan Eren'i özellikle tavsiye ederim. Diş eti hastalığımı çözdü bin kere teşekkür ederim, ağız kokusu, çekilme, kanama vb hiçbir sorunum kalmadı.

Avcilarda avrupa dis merkezine gidiyorum ben.
Dis teli icin 1 senedir tabi bu surecte dolgu cekim implant vs...
Bir sorun yasamadim.
Gecenlerde arkadasim da geldi dis cektirdi memnundu
Yani buralara yakinsaniz ve cok unlu bir dis hekimi aramiyorsaniz oneririm.