İstanbulda En İyi Lazer Epilasyon nerde yaptırılır?

monnarosaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
143
15
Kızlar yakın zamanda evlenicem ve tüm vucut epilasyon düşünüyorum. Lütfen yardım edin. Öğrenciyim. 2 bini geçmesin tamamen seanslar. Neresi var önereceğiniz. Yardım edin lutfen çok kıllıyım ve rahatsız edici bi durum :KK43:
Öneriler Hastane olsun.

Kızlar yakın zamanda evlenicem ve tüm vucut epilasyon düşünüyorum. Lütfen yardım edin. Öğrenciyim. 2 bini geçmesin tamamen seanslar. Neresi var önereceğiniz. Yardım edin lutfen çok kıllıyım ve rahatsız edici bi durum :KK43:
Öneriler Hastane olsun.
istun neresinde oturuyorsun ona göre öneriler yapalım

Avrupa yakasındayım canım esenlerde oturuyorum avrupa yakasında heryer olur. yeterki güzel güvenilirolsun çok araştırdım işin içinden çıkamadım :KK43:(
ben bağcılarda otururken bağcılar meydanda bi hastane var medicalist diye mi neydi tam hatırlamıyorum oraya yaptırmıştım.burdan lazer yaptıranlara kıyasla daha uygundu fiyatı ama çok oldu ben yaptıralı şimdi ne kadardır bilmiyorum

ben bağcılarda otururken bağcılar meydanda bi hastane var medicalist diye mi neydi tam hatırlamıyorum oraya yaptırmıştım.burdan lazer yaptıranlara kıyasla daha uygundu fiyatı ama çok oldu ben yaptıralı şimdi ne kadardır bilmiyorum

CANım memnun kaldın mı peki özel gngörende yaapan arkadaşların var mı :/

CANım memnun kaldın mı peki özel gngörende yaapan arkadaşların var mı :/
evet canım memnun kaldım ama bu senin kıl yapınla ilgili bi şey.cihazın kıl köklerini çok iyi görmesi lazım.o yüzden cihaz hakkında çok iyi bilgi al.güngörende hiç bilmiyorum ama ilgi hastanesi vardı orda belki olabilir diye düşünüyorum.

Ben iki sene önce şişlide 'şişli güzellik merkezi' diye bir yere gittim, tüm vücut 8 seans 1000 TL verdim, sonuç: %20 falan azaldı, her gidişimde gördüğüm iğrenç muamele de cabası..
Bugün yine önünden geçtim, 12.000 üyemiz var diye övünüyorlardı o zaman benim gibi başkaları da paralarını ve zamanını kaptırmasın diye yazayım dedim :KK43:

Ben gecen sene Mecidiyekoyde Tilia guzellik merkezine gittim. Gitmez olaydim butun param bosa gitti. Sakin gitmeyin. Agzinizdan giriyolar burnunuzdan cikiyorlar. Ben ne oldugunu anlamadan 3 bolge gittim. Net bir seans sayisi vermiyolar falan. Nerdeyse bir sene gittim hicbirsey olmadi. Kesinlikle isi bilen bir yere gidin. Hatta cilt doktorlari daha iyi yapiyormus sanirim.Buradaki forumlari okudum . Tuylerim aynen durdugu icin yeni biryer ariyorum simdi. Evleneli 9 ay oldu yurtdisinda oldugum icin gidemedim.Ama donuyorum simdi ve bende anadolu yakasinda iyi biryer ariyorum.

Merhabalar...
Polistik over kistimden dolayı yüzümde aşırı derecede tüylenmem var.Gerçekten artık çok can sıkıcı bir durum benim için. Doktorum lazere başlamam gerektiğini söyledi
Ama benim bu konuda hem pek bilgim yok hem de nerede yaptıracağımı bilmiyorum. Okuduğum yorumlarda hastanelerde daha iyi olduğuna dair bir izlenim elde ettim gerçekten farkediyor mu? Kalıcı çözüm istiyorum yardımcı olursanız çook sevinirim:)

Kızlar Bağdat caddesindeki Epiderm'e gittim en son acayip memnun kaldım. Tavsiye ederim. Öyle jel falan sürmeden soğuk üflemeli vücuda değdirmeden tertemiz yapıyorlar. 2 ayda bir seansa gidiyorsun, neredeyse 1,5 ay hiç çıkmıyor. Toplamda da 8 seansta falan biter dediler ama ben özel sebeplerden ancak 5-6 seans gidebildim, onda bile baya azaldı. şuan çok az çıkıyor. Çocuktan sonra yeniden gitmeyi planlıyorum. Fiyatı biraz fazla gelebilir ama inanın değer.

X