Mulla yı gayet iyi bilirim.Tek bir dediği çıkmadı....
enteresan..gecen sene nisan da ilk kez mulla ya baktirdim, ondan beri 4 kere baktirmisimdir ve tarih vererek soylediklerini yasadim...ve ayni sekilde 2 arkadasim daha var...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mulla yı gayet iyi bilirim.Tek bir dediği çıkmadı....
enteresan..gecen sene nisan da ilk kez mulla ya baktirdim, ondan beri 4 kere baktirmisimdir ve tarih vererek soylediklerini yasadim...ve ayni sekilde 2 arkadasim daha var...
Aman sakın boşuna Mulla ya falan gitmeyin.. seneler önce birkaç kez gittim tamamen palavra:)))
Bak benimde iki arkadaşıma daha bilememiş.Ama başarılı sallama konusunda Allah için hakkını yemiyim.Enteresan şekilde sallıyo..nedemiş mesela harfi harfine, 29 harfimi sıralamış.![]()
Bak benimde iki arkadaşıma daha bilememiş.Ama başarılı sallama konusunda Allah için hakkını yemiyim.Enteresan şekilde sallıyo..
Hayır bilmiyorummm.....kizlar peki arzu yu biliyor mysunuz? nasildir? feneryolu taraflarinda kendi cafesi var
Yalnîz şu da var ki ; eğer bahar aylarında, güneşi beklediğimiz dönemlerde Ayhan ın deyimiyle,burdaki herkesin hayatında söylediği yönde bi hareketlenme olursa bu yazdıklarıma çok pişman olurum o zaman.
kizlar peki arzu yu biliyor mysunuz? nasildir? feneryolu taraflarinda kendi cafesi var
nostradamus cafe de arzu diye biri vardı bir ara o mudur ki?
evet kilolu biraz, sonra sirdas a gitti, sonra da kendi cafesini acmis..iyi midir sizce?
Arkadaşlar ben hem Yiğit'e hem Ayhan'a baktırdım, ikisi gelecekle ilgili tamamen aynı şeyleri söyledi. Ayhan bana da Mart ve Nisan aylarını söyledi ama onun dışında, anla ilgili çok spesifik şeyleri de bildi. Bir arkadaşımla gittim, ona da aynı şekilde anı gayet iyi bildi.
Yani görünen o ki anı iyi tahmin ediyor ama gelecek konusunda pek iyi değil? Sizin deneyimleriniz de böyle miydi?
şöyle kumral bir bayan, gözleri renklimiydi neydi. iskambil bakıyordu o zaman. Eğer o ise Best Seller di bir ara. Eğer o Arzu bu tarife uyuyorsa o zamanlar çok iyiydi. Şimdi bilemiyorum. :44:
cafesinin adı ne bu arada?
boşver cnm ya, çıktı çıktı, çıkmadı çıkmadı birdaha da sallarızgitmeyiz olur biter. Ha olurda çıkarsa bir daha gideriz
![]()
Vallahi inan beynim öyle bulandı ki şu an Ayhan ın sadece esmer olduğunu hatırlıyorum.kızlar bu la porte cafedeki ayhan kel ve bıyıklı mı? bi ayhana gitmistim yillaar once. ilkini tutturdu ama ikincisinde fena cuvalladı o mudur diye merak ediyorum cok
Vallahi inan beynim öyle bulandı ki şu an Ayhan ın sadece esmer olduğunu hatırlıyorum.
Ben hala Ayhan'ın şarlatan olduğuna inanmıyorum ya. Geleceği bilip bilememe konusu hariç, çünkü daha dediği tarih gelmedi. Ama ana dair bildikleri bu işi bildiğini gösteriyor. Ama tarih benzerlikleri falan biraz şüphelendirici gerçekten.
Ayhan zayıf ve esmerdi, kel değil.
Aaa çok şaşırdım cidden.bana baktığı faldan sonra çok memnun kaldım falından diyip teşekkür etmiştim,numaran elden ele dolaşıyo yoruluyorsundur dedim o da biraz yoruluyorum ama olsun demişti.iyi konuşmuştu yani.bu durumdan çok rahatsız değil gibi gelmişti bana.çok üzerine gidildi belliki.biraz zaman geçsin siniri geçer bakar yine inşallah.hiç kaybetmek istemem yiğiti.üzüldüm vallahi...