İstanbul'da Fal - Falcılar

enteresan..gecen sene nisan da ilk kez mulla ya baktirdim, ondan beri 4 kere baktirmisimdir ve tarih vererek soylediklerini yasadim...ve ayni sekilde 2 arkadasim daha var...

Yoooo hiç enteresan değil bence.Tamamen sallayan bi falcı.Hicbi dedigi cikmadi,çıkmazda.

Son düzenleme:
Yalnîz şu da var ki ; eğer bahar aylarında, güneşi beklediğimiz dönemlerde Ayhan ın deyimiyle,burdaki herkesin hayatında söylediği yönde bi hareketlenme olursa bu yazdıklarıma çok pişman olurum o zaman.

kızlar bu la porte cafedeki ayhan kel ve bıyıklı mı? bi ayhana gitmistim yillaar once. ilkini tutturdu ama ikincisinde fena cuvalladı o mudur diye merak ediyorum cok

boşver cnm ya, çıktı çıktı, çıkmadı çıkmadı birdaha da sallarız gitmeyiz olur biter. Ha olurda çıkarsa bir daha gideriz

Arkadaşlar ben hem Yiğit'e hem Ayhan'a baktırdım, ikisi gelecekle ilgili tamamen aynı şeyleri söyledi. Ayhan bana da Mart ve Nisan aylarını söyledi ama onun dışında, anla ilgili çok spesifik şeyleri de bildi. Bir arkadaşımla gittim, ona da aynı şekilde anı gayet iyi bildi.

Yani görünen o ki anı iyi tahmin ediyor ama gelecek konusunda pek iyi değil? Sizin deneyimleriniz de böyle miydi?

evet kilolu biraz, sonra sirdas a gitti, sonra da kendi cafesini acmis..iyi midir sizce?

şöyle kumral bir bayan, gözleri renklimiydi neydi. iskambil bakıyordu o zaman. Eğer o ise Best Seller di bir ara. Eğer o Arzu bu tarife uyuyorsa o zamanlar çok iyiydi. Şimdi bilemiyorum. :44:

cafesinin adı ne bu arada?

Son düzenleme:

bende geçmişte iyiydi, geleceğide bakacaz artık. bilemiyorum.

şöyle kumral bir bayan, gözleri renklimiydi neydi. iskambil bakıyordu o zaman. Eğer o ise Best Seller di bir ara. Eğer o Arzu bu tarife uyuyorsa o zamanlar çok iyiydi. Şimdi bilemiyorum. :44:

cafesinin adı ne bu arada?

cafesinin adi arzu cafe galiba, tam yerini bilmiyorum. ya birde odakule taraflarinda salih diye biri varmis, hatta telefonla da bakiyormus. iyi oldugunu duydum. bilen var mi?

boşver cnm ya, çıktı çıktı, çıkmadı çıkmadı birdaha da sallarız gitmeyiz olur biter. Ha olurda çıkarsa bir daha gideriz

Aynen canim ..Gönül isterki her güzel şey çıksın,inşallah hepimize iyi olanlar çıksın.Ayhan konusunda çok arada bi yerdeyim.Çıkmazsa zaten herkese yakin yorum yapmıştı diye düşünürüm.Ama şayet çıkarsa az öncede yazdigim gibi erken yorum yaptigimi düşünür ve çok pişman olurum.Hiç kimsenin hakkını fal da olsa yemek istemem.Çîkarsa gerçekten Ayhan hakkında ön yargılı davrandığım için vicdan azabı duyarım ve Ayhan dan burda özürde dilerim eğer ki çıkarsa.Çünkü bende an itibariyle harikaydı.

kızlar bu la porte cafedeki ayhan kel ve bıyıklı mı? bi ayhana gitmistim yillaar once. ilkini tutturdu ama ikincisinde fena cuvalladı o mudur diye merak ediyorum cok
Vallahi inan beynim öyle bulandı ki şu an Ayhan ın sadece esmer olduğunu hatırlıyorum.

Vallahi inan beynim öyle bulandı ki şu an Ayhan ın sadece esmer olduğunu hatırlıyorum.

Ben hala Ayhan'ın şarlatan olduğuna inanmıyorum ya. Geleceği bilip bilememe konusu hariç, çünkü daha dediği tarih gelmedi. Ama ana dair bildikleri bu işi bildiğini gösteriyor. Ama tarih benzerlikleri falan biraz şüphelendirici gerçekten.

Ayhan zayıf ve esmerdi, kel değil.

Evet evet bende tarihlerden dolayı şüphe ettim zaten,içime bi kurt düştü.Şarlatan kelimesi çok ağır geliyo banada.Ne falcîlar gördüm gerçekten şarlatanlardı.Ilk aklima gelen Medyum Zodyak.200tl lik tam bir şarlatan.Ayhan bende de an itibariyle hatta Yigit ten daha iyiydi.İlk yorumumda yazdım bunu.Bilemiyorum yaa...Gerçekten Ayhan konusunda çok kararsîz ve arada bi yerdeyim.Zaman herşeyi açığa çıkaracak inşallah.

canım sinirle akalası yokmuş, baktığına bakıyor gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…