• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Aslında en iyisi biraz ara mı vermeniz kızlar ne dersiniz? yazdıklarınızı takip ediyorum,çok kaptırmış durumdasınız kendinizi yapmayın böyle.Bir falcıya gidiyorsunuz tarih veriyor,yetmiyor birine daha birine daha,dünya falcı geziyorsunuz,yazık size de hem emeğinize,hem paranıza.Aslında beklentiler tarih verilmesi,tarihin yakın uzak olması değil,beklenti,eğer beklediğiniz bir adamsa,falcının tutup kolundan al sana yazmıştım zaten bunu,getirdim demesi,ama o olmuyo işte be arkadaşlar,ben ki bu kadar fal işini severim,beklentilerinizi görünce şaşırıyorum vallahi,falcı 23 aralık 2014 dedi,bugün 25 aralık,gün geçti çıkmadı fal :) böyle bişey var mı,o net tarihleri veren falcılar neden kafe köşelerinde yıllardır aynı işi yapıp bir arpa boyu gidememiş insanlar sizce?Mum dibine mi ışık vermiyor,herkesin gelmişini geçmişini görüyorlar da kendilerine mi faydaları yok?

Kizlar dideme fal baktirip, verdigi tarihlerde cikan fallariniz oldu mu ? Merak ettim :)

Bana cıktıarkadaslar sadece isten ayrilacagmi bilmisti ama 12gun sora girceksin ise demisti ama hala girmedim o cikmadi ama eski erkk arkadasmin arayacagndan babasinin ciddi hastalik gecirecegine ve o anlk durumlara kadar bilmisti simdi tekrar baktrcam hatta beklemedeyim

Aslında en iyisi biraz ara mı vermeniz kızlar ne dersiniz? yazdıklarınızı takip ediyorum,çok kaptırmış durumdasınız kendinizi yapmayın böyle.Bir falcıya gidiyorsunuz tarih veriyor,yetmiyor birine daha birine daha,dünya falcı geziyorsunuz,yazık size de hem emeğinize,hem paranıza.Aslında beklentiler tarih verilmesi,tarihin yakın uzak olması değil,beklenti,eğer beklediğiniz bir adamsa,falcının tutup kolundan al sana yazmıştım zaten bunu,getirdim demesi,ama o olmuyo işte be arkadaşlar,ben ki bu kadar fal işini severim,beklentilerinizi görünce şaşırıyorum vallahi,falcı 23 aralık 2014 dedi,bugün 25 aralık,gün geçti çıkmadı fal :) böyle bişey var mı,o net tarihleri veren falcılar neden kafe köşelerinde yıllardır aynı işi yapıp bir arpa boyu gidememiş insanlar sizce?Mum dibine mi ışık vermiyor,herkesin gelmişini geçmişini görüyorlar da kendilerine mi faydaları yok?
bunu bende söyledim ama kimse dinlemiyor :)

Kurtuluş Falcı değil. Bunu bilir bunu söylerim. Kimsede boş boşuna para vermesin. Beklentiye girmesin.
Dedikleri rahatlatıyor olabilir, iyi geliyor olabilir. Terapi deyip çıkacağız işin içinden o zaman.

50 TL bazen az para gibi görünse de, insanların son parası olabilir, bir günde birden fazla kişiye umutla baktırıyor olabilir.
O yüzden kimsenin olumsuzluğunu almamamız bence uygun olur.
Ben baktırdım, şu iş olacak mı diye sorup, sen üstüne gidersen edersen olur cümlesini bir falcıdan duymak istemem.
Bana eğer bu gibi şeyler söylüyorsa ben onu falcı diye de adlandırmam.. :cool:
Hayatım sakın ol kurtuluşu savunmuyorum sana oyle bakmıs olabılır sen fıkrını yazıyosun ben de dogal olarak kendı yasadıgımı yazıyorum bana degdıgı her sey cıktı kı 7ay once soyledıklerı dahıl bana baktıgı falla senın soyledıklerının hıc alakası yok o yuzden bır sey dıyemıyorum kotu bır seans yasamıssın bayagı ıcerlemıssın ama sunuda atlamayalım burda ısım vermıcem ılk 3 tekı falcılara baktırdım hepsının dedıgının tersı cıktı kurtuluş ne dedıyse yasadım o yuzden belırtmek durumundayım. Yıne soyluyorum kurtulus ve yıgıt bu konuda ıyı sana kotu bakmıstır bılemem ;) bu ıs cuma gunu olacak dıyen falcı dıye adlandırdıklarımızı da gorduk olmadı neden buyu var yanı ozetle enerjı olayı kısısel bı savunma yapmıyorum 1seans kotu dıyede kımseye boyle elestırıde yapamam dıger falcılar ıcınde gecerlı bu o yuzden yazdım cnm

Bana cıktıarkadaslar sadece isten ayrilacagmi bilmisti ama 12gun sora girceksin ise demisti ama hala girmedim o cikmadi ama eski erkk arkadasmin arayacagndan babasinin ciddi hastalik gecirecegine ve o anlk durumlara kadar bilmisti simdi tekrar baktrcam hatta beklemedeyim

Ben de ereene ve şahcihana baktırdım en son. Beklemedeyim sence dideme baktırmalı mıyım yoksa tarihleri mi bekliyim önce?

Bu arada kızlar şahcihanın dediği 4 şey çıktı şuana kadar. Bir dediği de bugün çıktı hatta. İlk baktırdıgımda içime sinmemişti ama şimdi çıktgın görünce bi güven geldi adama karşı. Bakalım dediğ 3 şey daha var. Onlar da çıkarsa süper olur.

A dan Z ye katılıyorum yazdıgına İşte bu ya demek ıstedıgım kımse aşlahın yanından gelmıyor kı oyle yetenegı olsa 50 tl ye falmı bakar bıraz mantık lazım benım ıcın onemlı olam uzun uzun ılgılenmesı uslubu yonlendırmelerı ve fal sonrası hıssettıklerım ha bıde dedıklerı cıktıysa tadından yenmez :) ole doga ustu seyler beklemıyorum savundugumda bu zaten sokak falcısıyla ısım olmaz egıtımı onemlı kendıne ne kattıgı onemlı bu benım ıcın hobı rahatlama seansı fala ayrı ver terapıye ayrı ver hocaya ayrı ver yerıne hepsını bı yerde bulunca ıster ıster ıstemez takılıyo ınsan :) 50 tl ye paket hızmet ahahaha ha mucıze bekleyenlere de saygım var tabı ;)

Şahvihan nerde bakıyor ve kaca ozelden yazar mısın bana da :KK66:

Şahcihan taksimde kırpık kafede bakıyor. Ben de burdan ögrenmiştim. Gittim arkadaşlarımı da götürdüm sonra. Hatta sonra olumsuz yorumlarım oldu ama şimdi bakıyorum çıkıyor dedikleri bir bir. Sadece verdiği bir tarih 3 gün erken çıktı gününde çıkmadı :)

Şahcihan taksimde kırpık kafede bakıyor. Ben de burdan ögrenmiştim. Gittim arkadaşlarımı da götürdüm sonra. Hatta sonra olumsuz yorumlarım oldu ama şimdi bakıyorum çıkıyor dedikleri bir bir. Sadece verdiği bir tarih 3 gün erken çıktı gününde çıkmadı :)
Ilk ıstanbul gelısımde denıcem tesekkur ettım

Kırpık cafe nerde ya çıkmıyo taksim diyince :)) ankara çıkıyo :))

Kızlaaaar yaşadığım çok edici bir gelişmenin ardından şahcihanın bir dediği daha çıkmış bulunuyor. Benim ona gittiğim gün moralim çok bozuktu. Bana eski sevgilimden bahsetmeye başladı (tabi benim o umrumda değil artık) dedi ki hala seni düşünüyo. Adını bildi direkt adını söyledi. Ben yine de takmadım. Dedim ki o artık umrumda değil. Başka konuya geçelim öyle kestim sözünü. Dönecek o sana aklında sen varsın dedi ve bugün çocuk beni aradı kaç defa. Msj bırakmış. Faceden eklemiş. Şok oldum 2 yıl oldu biz ayrılalı. Hala numaram duruyordu demek ki. Hiç beklemiyordum. Ve çok gülceğiniz bişey dicem aahahha ben cok güldüm. Cocugun aramasından çok şahcihanın dediği çıktı buna şaşırdım. Herkes arkadaşlarını eski sevgilim döndü diye arar. Bense arkadaşlarımı şahcihanın dediği çıktı diye aradım :D aahhahah kafayı yedik iyice. Sevdiğimiz evlilik teklif etse biz o an falcıların adını sayıp tarihleri not aldıgımız kagıda sarılırız bence sevdiğimize sarılmak yerine ahahahsh

Kızlaaaar yaşadığım çok edici bir gelişmenin ardından şahcihanın bir dediği daha çıkmış bulunuyor. Benim ona gittiğim gün moralim çok bozuktu. Bana eski sevgilimden bahsetmeye başladı (tabi benim o umrumda değil artık) dedi ki hala seni düşünüyo. Adını bildi direkt adını söyledi. Ben yine de takmadım. Dedim ki o artık umrumda değil. Başka konuya geçelim öyle kestim sözünü. Dönecek o sana aklında sen varsın dedi ve bugün çocuk beni aradı kaç defa. Msj bırakmış. Faceden eklemiş. Şok oldum 2 yıl oldu biz ayrılalı. Hala numaram duruyordu demek ki. Hiç beklemiyordum. Ve çok gülceğiniz bişey dicem aahahha ben cok güldüm. Cocugun aramasından çok şahcihanın dediği çıktı buna şaşırdım. Herkes arkadaşlarını eski sevgilim döndü diye arar. Bense arkadaşlarımı şahcihanın dediği çıktı diye aradım :KK70: aahhahah kafayı yedik iyice. Sevdiğimiz evlilik teklif etse biz o an falcıların adını sayıp tarihleri not aldıgımız kagıda sarılırız bence sevdiğimize sarılmak yerine ahahahsh
Şekerim sempatik bir olay olmuş tabi,moralini bozmak gibi olmasın ama eski sevgilin 2 sene sonunda boşta kalmış ve maalesef sen ne durumdasın diye seni yoklamış,bunu bilmek için şahcihan olmaya gerek yok,hepsi birer namussuz çünkü,benim hayatıma alıp çıkardığım adamlar da dahil,ama şahcihanı not edelim kenara tabii ;) ramazanın bitmesine kaç gün kaldı şunun şurasında :)

Şekerim sempatik bir olay olmuş tabi,moralini bozmak gibi olmasın ama eski sevgilin 2 sene sonunda boşta kalmış ve maalesef sen ne durumdasın diye seni yoklamış,bunu bilmek için şahcihan olmaya gerek yok,hepsi birer namussuz çünkü,benim hayatıma alıp çıkardığım adamlar da dahil,ama şahcihanı not edelim kenara tabii :KK66: ramazanın bitmesine kaç gün kaldı şunun şurasında :)

Genelleme yapmana saygı duyuyorum ama canım eski sevgilimle biz çok farklı ayrıldık. Biz onunla ayrılırken bilr o aglayarak benden başkasıyla evlenmezsin inşallah diyordu. Defalarca dönmeye teşebbüs etti. O terkedip sonra geri dönse dediğini anlarım ama durum öyle değil ;)

Ben artık tüm kapılar kapalı dönmez diye düşünürken ısrarla tekrar araması değişik geldi. Şahcihan aklımda yokken bildi bunu. Arkadaşımın sevgilisi onu terketmişti ona öyle demedi mesela. Daha farklı bir yol çizdi ona. Ben şahcihanın yanından sıfır güvenle ayrıldım. Ama şuan yavaş yavaş güven geldi ona karşı. Tavsiye ediyorum artık.

Sembol cafe taksim
Kızlar bugün sembol cafeye gitdim toprak bey yoktu,levent beye fal baktırdım net bildiği şeyler olmadı 15 dak baktı kahve ve tarot,pek tatmin edici değildi en azından denemiş oldum bilginize.Bu arada Bakırköy talinin bahçesi Taline baktırmıştım dediği tarihler geçti onun kahve falıda çıkmadı paylaşmak istedim,saygı ve sevgilerimle iyi akşamlar.

Az evvel didem hanıma baktırdım arkadaşlar ve verdiği tarih ve netlik olarak baya güzel bi enerjisi vardı. Memnun kaldım. Umarım dedikleri çıkar ve hepimiz mutlu sona kavuşuruz. Şuanki ve geçmişteki durumumu bildi gayet iyi bişekilde. Ama kızlar erenin de hakkını yemiyim çocugun mrsleğini tak diye söyledi. Çalıştıgı mekanı tarif etti ya benim evimin yerini tarif etti süper bişekilde. Aynı tarihleri verdiler didem, eren, emre ve şahcihan

Kızlaaaar yaşadığım çok edici bir gelişmenin ardından şahcihanın bir dediği daha çıkmış bulunuyor. Benim ona gittiğim gün moralim çok bozuktu. Bana eski sevgilimden bahsetmeye başladı (tabi benim o umrumda değil artık) dedi ki hala seni düşünüyo. Adını bildi direkt adını söyledi. Ben yine de takmadım. Dedim ki o artık umrumda değil. Başka konuya geçelim öyle kestim sözünü. Dönecek o sana aklında sen varsın dedi ve bugün çocuk beni aradı kaç defa. Msj bırakmış. Faceden eklemiş. Şok oldum 2 yıl oldu biz ayrılalı. Hala numaram duruyordu demek ki. Hiç beklemiyordum. Ve çok gülceğiniz bişey dicem aahahha ben cok güldüm. Cocugun aramasından çok şahcihanın dediği çıktı buna şaşırdım. Herkes arkadaşlarını eski sevgilim döndü diye arar. Bense arkadaşlarımı şahcihanın dediği çıktı diye aradım :KK70: aahhahah kafayı yedik iyice. Sevdiğimiz evlilik teklif etse biz o an falcıların adını sayıp tarihleri not aldıgımız kagıda sarılırız bence sevdiğimize sarılmak yerine ahahahsh
:D sabah sabah güldüm ya, çok tatlısın :KK22:

Back
X