• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu kadar çok falcıya baktırıpta Hiçbirinin çıkmamış olması çok ilginç gerçekten,Hayırlısı değilmiş demekki diyecek başka bişey bulamadım :)

Yaşlı evet. Evli Olduğum için eşimde baktırdım. Evleneceğim Kişiyi söyleyemedi bilmiyorum yani :)
Ama söyledim bazı arkadaşlar var telde bakarsan iyi olur diye.de hala dönmedi bana :KK43:
nasıl ya :D evlisin ama evlencen kişiyi mi söyledi :D haha iyimiş

Bu kadar çok falcıya baktırıpta Hiçbirinin çıkmamış olması çok ilginç gerçekten,Hayırlısı değilmiş demekki diyecek başka bişey bulamadım :)

Senin çıkan var herhalde :)
Yaz bizde öğrenelim :)

Şimdi ben uzun uzun patlayan fallarımı yazıyorum . Falı terapi olarak görenlerdenim bunuda belirteyim ....

1)Didem : Hayatımda baktırdığım ağzımı açık bırakan tek falcı.. Anı ve geçmişi çok güzel analiz ediyor.yüreğim hopladı resmen baktırırken.. Ama gelecek patladı .. Hem iş hem aşk konusunda

2) yiğit : an ve geçmiş harika .. Haziran diyenlerden o da bana hem iş ve hem aşk
O da patladı bende :)

3)Burak : Mayıs diyenlerden o da o çoktan patladı bende :) hiçbir dediği çıkmadı ..

4) Bursa kurtuluş : terapi gibi kurtuluş yani ilk falı bende güzeldi Haziran dedi o da patladı bende ne iş ne aşk tutmadı :KK66:

5)medyum belkıs beşbudak: o da patladı bende aman aman bilemedi ciddi ciddi ağlatmıştı beni 2000 tl para istedi büyü var diye..

6) izmir alsancak daisy cafe sevgi : Nisan dedi o da patladı :)

7) izmir kemeraltı Selim : Tamamen patladı :) Ocak Şubat demişti bana çünkü

8 ) izmir Buca da Teo var:) Nisan dedi o da patladı :)

9)izmir kemeraltı angel:) Mart dedi patladı :)

10) Şahcihan:) vadesi dolmadı bekliyorum :) mantıklı analiz etti bana:)
Temmuz başı görcez bakalım iş için...

11)izmir Babacan cafe de Eylül var 5 vade dedi 5 ay da geçtiğine göre o da patladı :)

12)Muğla Gülsüm:))) aman diyeyim sakın ki sakın hem mevcuttu bilemiyor hemde herkese büyülü diyor :) para istiyor :)

13)izmir alsancak Canan abla:)
Yani fena değildi çok beğendiğimi söyleyemem görücez dedikleri çıkacak mı :)

14)telefonda Derya ve Serap diye hatunlar tarot bakmıştı iğrenç ötesindeydi kesinlikle :)

15) online falcılara gelelim ben telweye bir dadandım ki koparana aşk olsun :)
Medyum selena dışında hepsi boş canı yürekten söylüyorum bunu.. Selenanın vadelerine var daha çıkarsa yazarım

Güzel bayanlar :)
Benden bu kadar valla aklıma gelen bunlar :)

Yavrum burdaki herkes sende patlamış ama :d
Ya senin hayatın baya karışık ya da bu işte bir iş var :/

Ben senin kadar çok kişiye baktırmadım:) şu son 1 ayda baktırmaya başladığım için bekliyorum söylenenleri,çıkan ya da Çıkmayan olursa yazcam ztn :)

Tamam bekliyorum canım
Son 6 aylık bu fallar zaten :)

Aynen sakin bi hayatım olsa baktırmazdım 15 - 20 falcıya hayatta paramı kaptırmazdım ben de :KK43:

Baktırdığım dönemler sakin değildi
Depresyondaydım
Zaman herşeyin ilacı çok güzel bir laf bu..
Onun sayesinde bazen fırtına kopuyor ama Rabbim yardım ediyor herhalde ne bileyim :)

Sizin çıksan fallariniz var ise yazın bekliyorum :)

Mercan Seyhan kim kızlar baktırıp dediğini yaşayan beğenen varmı:) ?

Back
X