İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar günaydın..bende dun gece emine ablanın bana anlattığı birşeyin doğru olduğunu gördüm şok oldum bu kadar olur...

boşuna umut vermemesi güzel ama bizde onları duyacak cesaret var mı acaba

büyü dükkanı diye bi kitap var hiç duydunuz mu? büyüyle ilgisi yok tabi yanlış anlaşılmasın, dükkana gidenler hayallerini umutlarını satın alıyo ama parayla değil karşılığında vazgeçilemiyecek şeyler istiyor dükkan sahibi.. mesela son 5 yılını geri isteyen birinden belleğini istiyor, şöhret isteyenden 5 hayatından 15 yıl istiyo bizde umut satın alıyomuşuz gibi geliyo artık bana

o kitabı bende duydum şimdi ikincisi çıkmış netten getirtecem. ben kendimiçimde hep bildiğim ama kendime bile söyleyemediğim şeyleri ve daha önce kimsede söyelemesi bana hepsi olacak gelecek dönecek dedi ama dün emine abla sıkı tokat gibi yüzüme gerçeği vurdu dönmez dedi ve evlilik tarihlerini bile verdiii bazen duymak daha iyi oluyo sanki

Bana da herkes dönecek diyordu hatta ben sormadığım zaman bile ama ilk defa elmira hanım hayır dedi

duymamıştım ikincisini bi bakayım, bulamazsan ilkini kitap bende var buluştuğumuzda getiririm

belki bi ara emine ablaya da yolum düşer

Merhaba

Sanırım bana mail adresini gönderen 10 kişiden fazla insana Anna-Sebnem ve Sevim'in telefon numaralarını ilettim. Özel mesaj hakkım yok sadece mail adresini verenlere iletebiliyorum. Lütfen telefon numaralarını gönderdiğim arkadaşlar diğer arkadaşlarla paylaşabilir mi? Mailimi takip etmem gerekiyor uzayabiliyor sure...

Teşekkürler...

arkadaşlar bugün fal baktırmayı düşünüyorum.
bakırköy-yeşilköycivarında tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?
birde şu meşhur elmira ve mercan adresleri neresidir?

arkadaşlar bugün fal baktırmayı düşünüyorum.
bakırköy-yeşilköycivarında tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?
birde şu meşhur elmira ve mercan adresleri neresidir?

Yeşilköyde GÜL vardı Madonun karşısında sentimento Cafede bakıyor. Bende hala gidicem sözde bi gidemedim Burdan giden ve yorumlayan Çok istersen Mesajlardan arattır ona göre karar verirsin :)

Emine abla hakkinda yanilmamisim.. hani icimden bazen acaba umutlandiriyormu diye geciyodu, ama bana kendisi "umutlandirmam kimseyi, gordugumu soylerim.. gunahtir bos yere umutlandirmak" demisti ve nitekim haklida cikti. Ayrica nisan attigimi bildi ve zaten onla evlensen bosanirmissin diye de ekledi. Ve hep soyledigim seydir, o adamla evlenmis olsaydim simdiye coktan bosanmistim diye. Hakli ne diyim :)

Son düzenleme:
kızlar olgu hakkında olumlu konustu ama olumsuz cıktı diyeniniz varmı fal orucundayım kimseye gidemiorum son falıda olguya baktırdım catlıcam ortadan!

arkadaşlar 2 gün önce tasulaya gitim taksimde tam bir fiyasko bi şey anlamadım bana elmiranın nosunu ulaştırmanız mümkünmü lütfen çok acill ( e_biletim_1@hotmail.com olmazsa msn de ekleyin görüşürüz hem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…