- 10 Ekim 2010
- 303
- 0
- 66
aslında bazı şeyleri bildi ama bazılarında mesela benim yaşamadıklarım yaşanmış gibi söyledi... belki de ben yanlış yönendirdim bilmiyorum
hayırlısı canım ya hemen bırakma kendini, bu kez yanıldı belki neden olmasın??
ben parasında değildim zaten bu işe ne paralar verdim aama hiç kimse bana kendimi anlatmadı bütün hatalarımı bütün yaptıklarımı nerlerde yan lış yaptığımı hepsini söyledi bana boşuna umutta vermedi
olanadıda söyledi gece sabaha kadar üzüntüden uyumadım ama hepsi, doğruydu malaesef
boşuna umut vermemesi güzel ama bizde onları duyacak cesaret var mı acaba
büyü dükkanı diye bi kitap var hiç duydunuz mu? büyüyle ilgisi yok tabi yanlış anlaşılmasın, dükkana gidenler hayallerini umutlarını satın alıyo ama parayla değil karşılığında vazgeçilemiyecek şeyler istiyor dükkan sahibi.. mesela son 5 yılını geri isteyen birinden belleğini istiyor, şöhret isteyenden 5 hayatından 15 yıl istiyobizde umut satın alıyomuşuz gibi geliyo artık bana
o kitabı bende duydum şimdi ikincisi çıkmış netten getirtecem. ben kendimiçimde hep bildiğim ama kendime bile söyleyemediğim şeyleri ve daha önce kimsede söyelemesi bana hepsi olacak gelecek dönecek dedi ama dün emine abla sıkı tokat gibi yüzüme gerçeği vurdu dönmez dedi ve evlilik tarihlerini bile verdiii bazen duymak daha iyi oluyo sanki
selam canim
mercan tel: .... gercekten harika bakiyor dilerim sende memnun kalirsin ve insallah gelecekle ilgili söyledikleri cikar:)
COK ÖZÜR DILERIM BEN ÖZELDEN YAZDIGIMI SANDIM DALGINLIGIMA GELMIS BURADAN NR VERILMEDIGINI BILIYORUM!
arkadaşlar bugün fal baktırmayı düşünüyorum.
bakırköy-yeşilköycivarında tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?
birde şu meşhur elmira ve mercan adresleri neresidir?
bu arada biz yarın ersine gidiyoruz kızlar gelmek isteyen warmı :)
arkadaşlar 2 gün önce tasulaya gitim taksimde tam bir fiyasko bi şey anlamadım bana elmiranın nosunu ulaştırmanız mümkünmü lütfen çok acill( e_biletim_1@hotmail.com olmazsa msn de ekleyin görüşürüz hem ...
gelmedi tatlımm maileme attın mesajmı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?