tşk ederim canım şimdi geldi sen baktırdınmı memnun kaldınmı(
melike korca gittik phestayla bugun ergünmüs adı yahuNeysem guzel baktı bıldı valla gelecegı ıse gorecegız..hem taort hem kahve bakıoyor ve cok tatlı bırısı..
bu arada özelde yazamıyorum lütfen geldiğinde bana mesaj atın özelden ..kesınlıkle o guruba dahıl edın benı lütfen...ama öğrenebılırmısınız o adapazarlı mazlummu yıllar once orda yaşıyordu yanı 5 sene oncesıne kadar ama sımdı bursa daysa bılelemem
aradım elmirayı çok yoğunmuş ama şu varki bende şirinevlerde olduğum için belki araya sıkıştırabilecek bakalım bekliceem :)) bu arada internet sitesinden arayanlar oldukça yoğunmuş :))
bencede :)) 6 da randevu verdi gidicem inş beklediğim gibi ii çıkar bıktım para vermekten fala durumun değerlendirmesini yaparım sizlere burdan ben evine gidip birarbir baktırıcam
veee 100. msj sonunda yakimdi elmira no isteyen bakimm
melike korca gittik phestayla bugun ergünmüs adı yahuNeysem guzel baktı bıldı valla gelecegı ıse gorecegız..hem taort hem kahve bakıoyor ve cok tatlı bırısı..
buluşunca ne komik olur ama dimi herkesin derdi aynı nerdeyse :)))
Merhaba
Sanırım bana mail adresini gönderen 10 kişiden fazla insana Anna-Sebnem ve Sevim'in telefon numaralarını ilettim. Özel mesaj hakkım yok sadece mail adresini verenlere iletebiliyorum. Lütfen telefon numaralarını gönderdiğim arkadaşlar diğer arkadaşlarla paylaşabilir mi? Mailimi takip etmem gerekiyor uzayabiliyor sure...
Teşekkürler...
Mümkünse bana da atabilir misiniz :) gainnoname@ gmail.com
Şimdiden teşekkürler
ay ben bunu gormemısım bılsem gelırdımmm
kacta gıtcektınısdıkııı
neysem aksam alırız haberlerınısı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?