İstanbul'da Fal - Falcılar

melike korca gittik phestayla bugun ergünmüs adı yahu Neysem guzel baktı bıldı valla gelecegı ıse gorecegız..hem taort hem kahve bakıoyor ve cok tatlı bırısı..

melike korca gittik phestayla bugun ergünmüs adı yahu Neysem guzel baktı bıldı valla gelecegı ıse gorecegız..hem taort hem kahve bakıoyor ve cok tatlı bırısı..

büyük cüsseli,uzun saçlı sakallı adam o mu? ne kadar sürdü çoook önceden gitmiştim ben ona ama çoook uzun vadeler vermişti :)))

aradım elmirayı çok yoğunmuş ama şu varki bende şirinevlerde olduğum için belki araya sıkıştırabilecek bakalım bekliceem :)) bu arada internet sitesinden arayanlar oldukça yoğunmuş :))

mazlum benim annemin cok eskiden falcısıymıs ve söyledigi herşeyi annem birebir yaşamıs herşeyi biliyormus fakat sonra izini kaybettik..siz bişeyler ögrenebildiniz mi acaba?

bencede :)) 6 da randevu verdi gidicem inş beklediğim gibi ii çıkar bıktım para vermekten fala durumun değerlendirmesini yaparım sizlere burdan ben evine gidip birarbir baktırıcam

bencede :)) 6 da randevu verdi gidicem inş beklediğim gibi ii çıkar bıktım para vermekten fala durumun değerlendirmesini yaparım sizlere burdan ben evine gidip birarbir baktırıcam

canım bana özelden elmirenın numarasını atarmısın rica etsem çok teşekkürler,...

Arkadaslar ya sız benı nıye duymuyorsunuzzzzzzzz

Bende sebnem ın telını beklıyorum lütfeeeeennnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

iki gündür düşünüp duruyorum kim bu ergün,bu cafe nerde hemen hemen hergün maltepedeyim ben niye duymadım görmedim bu cafeyi derken buldum şimdi iri yapılı öcü gibi meymenetsiz bi adam o faldan ne anlar büyücü o büyücü 10 kişiden 9 una sende büyü var der gitmeyin paranıza yazık daha düne kadar bi cafede garsondu kovuldu şimdi falcı olmuş vay beee

Mümkünse bana da atabilir misiniz :) gainnoname@ gmail.com
Şimdiden teşekkürler

merhabalar herkese,

ben bugün katıldım, baya bir okumaya çalıştım ama çok fazla mesaj var :)
çok falcı dolaşmıyorum ama iyi birini bulup baktırmak istiyorum, derken bu konuyu buldum..
şimdiye kadar hiç bir falcıdan çok memnun ayrılmadım, burada bahsedilenlerden nostradamustaki olguya ben de gitmiştim, anı çok bilemedi, sordu ben söyledim, gelecek ile söyledikleri henüz olmadı, ama çok olumlu konuşmuştu umarım olur..
bir de maltepede bir falcı kadına gitmiştim, adını hatırlayamıyorum onun söylediklerinin 1i hariç gerçekleşti, hatta hadi canım hayatta olmaz dediğim bir şeye olcak dedi ve oldu..
onun dışında ünlülerden angels burcu ve sembol serkanı denedim, ikisi de mevcut durumu bildi, serkanın söylediklerinin bir kısmı gerçekleşti, burcunun henüz zamanı var, ama çok iddialı konuşmuştu, o kadarı olur mu bilemiyorum :)

buradan okuduğum kadarı ile emine ve elmira hanım çok beğeniliyor, rica etsem mesaj hakkı olan biri bana iletişim bilgilerini yollayabilir mi :) çok teşekkürler şimdidenn..

ay ben bunu gormemısım bılsem gelırdımmm
kacta gıtcektınısdıkııı

neysem aksam alırız haberlerınısı :))

bir yanlışı düzeltyimki adını karıştrmşım adı ergünmüş bügün biz gttik herşeii bildi yine gayet memnun ayrıldık salıda sennle gideriz istersen ttlım :):)

bz bugün ddemir10'mla gittik 7renkte ergün abiye çok güzeldi ikimzde memnun kaldık hatta bana bi dediği oldu bile bi akrabnla kawga ediceksin dedi az önce babanmle kawga ettim bnlar kçük şeyler gerçi ama bi başlangıç sadece dewamda gelse artık ama geçen sefer werdiği tarhler we dediği şeylerle çok tutarlıydı hatta yine aynı günü söledi :):)

sennde beğendne çok sewindim cnmm bnmm inş bütün dedikleri olur ki ben çok umutlyum ergün abiden :):)

daha önce buna benzer bir yorum yapıldı sanırım.
ama bence de bu randevu alınan falcılar kafe falcılarından daha iyi gibi geldi bana.

Emine abla bana bulunduğum durumu açıklamakta çok çok iyi değilse de, çok ters birşey de demedi. bazan alakasız şeyler diyip inancını alıp götüren çok falcı var. 1 dediği çıktı ama belki falından etkilenip ben zorladım. zannediyorum en az 3 ay içinde belli olur durum.

Mercan eğer emine ablanınki çıkarsa onunki de çıkacak. verdiği tarihler aynı. ama mercanın güzel tarafı şu bence, mercan söylediği bazı şeylerle şaşırtıyor, yani emine abla da o kadar şaşırmadım ama mercan bir gün öncesine ait şeyleri bile söyledi bana şu oldu mu diye sordu. ama mercan bence emine abla kadar kendine güvense daha sağlam olur. mercan'nın diğer sevdiğim tarafı senaryo vermesi. eğer ki benim gibi senaryo seviyorsanız mercan bence iyi. o da 3 ay dedi.

ben senaryo çok sevdiğim için zamanında symbol nişantaşı fulya'nın sallamadığım, o kadar atıyor dediğim birşeyi yaşadığımda şaşırıp kalmıştım. "yani eğer kafana birşey düşecek bayılacaksın uyandığında onun kollarında olacaksın" gibi olması imkansız saçma birşeyler söyleyip çıkmasını istiyorsanız fulya fena değil bence. gerçi devamı gelir mi onun falının onu bilemem.

bence laf cafe halil de fena değildi şu an düşündüğümde. hani falcılar beklenti içine sokuyor ya, sonra misal dönse bile falda çıkan kadar mükemmel bir birliktelik olmuyor, peri masalı gibi umduğunuz için. halil bunu yapmıyor pek. meşakatli olacağını güzel ifade etmişti. söylediklerine benzer şeyler yaşadım. sonrası olumlu tabi onun da. onun da 3 ay gibi bir vakti vardı yanlış hatırlamıyorsam.

haziranı veren birkaç falcı olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…