Mehmet belki on yıldır sembolün falcısı,Nesil'de üç yıl gibi bi süredir orda.Mehmet'in bir iki dediği çıkmıştır ama çoğu patladı.Nesil zaten gelecek konusunda hiçbi beklentinin olunmaması gereken isim ama hakkını yiyemem an itibariyle( lafı çok uzatmadığı sürece)iyidir.
Birsen'e bir ay oldu baktırdığım ve ilk kehaneti ağustos ,o yüzden çıktı yada çıkmadı şu an diyemem.Ama geçmiş ve anda detaylar dahil olmak üzere ıskaladığı tek bi nokta yoktu Birsen'in,etkilenmedim desem yalan olur."Denge anlamında "sözünü çok kullanır ,tek kusuru bu.Çok uzun bakar ve kartlar bitene kadar soru sordurur,öyleki falın sonunda soracak bişey kalmamış olur.Kısaca hakkını verir falın,ha tabi çıkar çıkmaz Allah bilir ama en azından o an sorularına cevap almış olarak ayrılırsın.
Birde Jale var orda,dòrt gün önce baktırdım.Jale arada" benimkiler böyle diyor"der ,yani başka boyut varlıklarindan yardım alıyor.O, faldan sonra üç soru sordurur ,genel açılımı başarılıdır,bana ve benim kuzene verdiği detaylar ilginçti.Hem tarot hem kahve bakar.Tabi gelecek tutarmı yaşayarak görücez.
Birsen ve Jale kafe falcıları ve 20 tl olduklarını düşünürsek son derece iyiler.Ancak hep dediğim gibi bu benim fikrim,benim iyi olduklarını düşünüp başarilı bulmam herkesin aynı düşünceye sahip olacağının kanıtı değil.Belki sen beğenmeyeceksin.Şöyle bişey var ;"bugün kafede bi fal baktırıyım"diye yola çıkıldığında ilk akılda bulunması gereken,denenebilir isimler bu hatunlar...