Arkadaslar merhaba. Cok konusuldu, ben de yazmak istedim. Burda adi gecen cogu falciya giden uyelerdenim. Burasi aliskanlik oldu; acip okuyorum ara ara. En iyisine de gittim en kotusune de. Elimde sadece 1 falci kaldi o kadar kisi arasindan. Ona da senede bir gidersem anca.
Didem'in evine gitmistim ben. 1 kere baktirmistim. Cok tatli bir bayandi. Soyle bir sey olmustu; o fala baslamadan benim cok bekledigim bir telefon vardi. Onun evinde bana o telefon geldi. Haliyle bu ruh halime yansidi. O yuzden fali ona gore sekillenmisti ve iyi mi kotu mu anlamadim bile. Daha sonralari Didem beni cok sevdigini soyledi sagolsun. Istedigin zaman ara canim vs vs diye. Bi gece bana mesaj atti. Bana bi kart mi ne actirmis hatirlamiyorum simdi; onun ofisinde bi 'abla' varmis. Ona actirmis. Ondan sonraki gunlerde de alttan alttan bana bir seyler yapalim mi falan demeye basladi. Kesinlikle karsi oldugum bi konu oldugu icin o gunden sonra uzaklastim Didem'den. Sanirim engellemistim her yerden. Hi bir de, bana da ayni sekilde telefonda bakim yapacakti. Verdigi saatte aradim acmadi, yok canim yarin bugun derken ekmisti. O yuzden tavsiye edecegim bir falci degil.
Nil hanimin da bahsi gecmisti. Nil cok hos sohbettir. Saatler surer fali. Ama yarisindan cogu muhabbettir. Bana dedigi cok ufak seyler cikti. Geri kalani yalan dolan oldu acikcasi.
haklısın didem hanım bugün git yarın gel yapıyor . en son 1 hafta önce konuştuk bana döneceğini söyledi ama hala ses yok .