barıştığınıza sevindimm umarım bende birnönce sendeki sevinci ve heycanı bulurum:):)angi falcı söylemişti yani bunu onu tam anlamadım bu gidişatı bilen biri oldumu olduysa benide yönlendirebilirmisin
Tatlım o kadar çok fal baktırdım ki inan her biri 1 haftaya arayacak, 10 güne dönecek dedi. Aylar geçti, yurtdışına gitti iş için, stres,sinir geçip gitti günler. Ümit her defasında umut etme hemen olmayacak zaman alacak ama kavuşacaksınız dedi ısrarla. En samimi gelen oydu belki frekans tuttuğu için oldu. Gülcan mesela aldığımız arabanın rengine, adamın evinde besleiği hayvana kadar bildi. Ve bu bu olacak dediklerini de yaşadım. Ama diğer falcılar ayrılık var biraraya geleceksin, işte terfi alacaksının ötesinde bir yorum yapamadılar yazık ki. Ben bu ikisinden memnun kaldığım için gönül rahatlığı ile tavsye edebiliyorum.
Dilerim aynı mutluluğu yaşarsın ama inan çok sabrettim, sabırla bekledim, etrafımdaki insanlar " unut artık erkek mi yok" dediklerinde kapadım kulağımı ve biraraya geleceğimiz günü bekledim. Film gibi ama hep bi umut vardı içimde ve oldu da. Darısı başınıza.