Bu arada kızlar istanbulda çok yakın arkadaşlarımın önerisiyle birine gittik, fal gibi bakmıyor genelde kızlar kısmet açmak için gidermiş ona yada bi derdi olan sıkıntısı olan gidermiş, ben içim sıkıldıkça gidiyorum şeker gibi bi teyze :) suya bakıp bişeyler söylüyor, benim çok da karışık bi durumum yok ama bi konuyla ilgili yengemi tarif etti bana, haftasonu da arkadaşımı götürdüm beraber girdik odaya ve kıza öyle noktaları söylediki arkadaşım sustu kaldı o bişey soramadı diye ben devam ettim onun adına sormaya... Büyüye, kısmetini açtım gbi laflara çok kızıyor bunu Allahtan başkası bilemez ben sadece aracıyım dua edelim Allahın izniyle güzel olsun diyor o yüzden çok seviyorum kendisini. Para falan da almıyor gönlünde 10-20 TL bişey koyarsan masasına koyarsın kendin bileceğin bişey yada marketten çay şeker ne alırsan, sadece gönül hoşluğu yani... Normalde bahsetmedim ama burda bi çoğunuzla aile gibi olduk bi çok seyimizi paylaştık, istanbulda olup gitmek isteyen olursa özelden cevap verebilirim. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun :)