• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

subatta da saskinbakkal eski nostradamus (bugun istanbul kaffe) de sarısın uzun saclu koyu sesli cok zayıf bir bayana baktirmistim.cok kotu idi ayrica hemen buyu var kismetin kapali bana gel yuz liraya acalim dedi ucretsiz olarakda oglumun adini telafuz edecegini soyledi.cok kizmistim.insaf yani. yalniz oradada calisan tombik cok guler yuzlu sarisin bir bayan daha var herkez ona baktirmak istemisti,da kadin dolu oldugu icin bende oburu u bilmedigim ve kasiyer bu kadin icin iyi dedigi icin ona baktirmistim.bence sakin paranizi bosa harcamayn.

bende pendik safiyeye gittim. bir arkadasim bu kadin sanki bizim evde yasiyor hersey bildi dedibede ise ilk on dak hicbirsey bilemedi son onbes dak da benim yonlendirmemle iki olayi cok iyi bildi.bu fal olayi tam bir enerji olayi. ama cok tatli bir bayan yinede otuz lira cok sanki. bu falcı ile baska tecrube eden varmı ve yığıt hangi kafedeydi karsida ,kaca bakiyor ve hala iyimi yardimci olabilirmisiniz.birde anadolu yakasindagercekten hakki ile bakan varmi arkadaslar.
Selma Taşpınar var yüzyüze baktıracaksan. Telde baktracaksan Cezmi .bide Şahincan diyorlar baktırmadım daha ama baktırcam sanırım :)

Allahım kafayı yemek üzereyim araycak dediler yok son 3 gün kaza yaptım sosyol medyadan duyurdum adam dan tık yok nasıl bu duruma geldi ya hersey yolundayken ay moralim bozuldu keske sihirli değneğim olsa cidden olsa yaa

arkadaslar medyum candede diye biri varmis cok da iyimis bu kisi hakkinda bilgisi olan varsa lutfen oaylasabilirmi.gercekten iyimi diye nasil diye ve nekadar diye.tesekkur ederim

Kızlar merhaba..bıgune kadar hesabım yoktu cünkü kimi söylüyorlarsa burdan bulup,fal baktırıyordum..benim gibi hesap olmayıp yazmayan ama burayı okuyan ona göre falcıya giden o kadar cok insan var ki..bugun ama yazmak istedim..onlarca falcı denedim..aklınıza gelecek herkes..kimseye de demeyeceğim ki aman gitmeyin paranız bosa gider,insanlar çaresizlikten gidiyor Biliyorum hepimizin bir derdi var,bir umut iste insan birsey duymak istiyır..Velhasıl pek cok falcı denedim,bazen günde iki falcıyı birden..telefon ,cafe,ev de bakan aklınıza ne gelirse..cogu yalan çıktı,bazıları bildigin dolandırıcı..ama iyiler de vardı..birkac tanesi ile artık arkadas olduk..burda birkac gündür Didem icin yazılanlara bakınca üzüldüğüm icin yazmak istedim..evet ulaşmak zordur,cünkü gercekten yogun..ama ben bir Didem de gördüm para önemli degil bakalm da yatırırsın diyen..kızı kac kisi dolandırdı ,baktı ama para yatırmadı..dolandırıcı demek de artık hakikaten ayıp haksızlık..ayrıca enerjiniz tutmamıştır bilemem ama cok da iyi bakar..kimsenin bilemeyeceği seyler söyler..ben bugune kadar cok insan gördüm cok para harcadım falcılara ama yiğit Burak ve Didem'in üzerine tanımam..üçü de artık arkadasım olmustur ama bilmeseler is başka arkadaşlık başkadır ..niye baktırayım yani..herkesin herkesle enerjisi tutmayabilir ama bu demek degil ki onlar hakkında kötü seyler yazalım..bana buragın da yigitin de bazen dedikleri çıkmıyor ama bazen de çıkıyor..anına denk gelince oyle oluyor sanırım..o da şans..herkesin istedigi olur,üzüntüler geçer insallah..
Yiğitin telefonunu özelden mesaj atarmısın

Bugun leylaylom un dedigi falciya gittim hic bişey bilemedi arkadasimada öyle baktirdigim kisinin sözlü olduğunu bilmediği gibi benim sevgilim sanıp seni aldatmaz dedi halbuki biz sevgili bile degiliz konusmuyoruz bile =( benim yonlendirmemle ilerledi 50 tl çöp oldu açıkçası teyzemin ogluydu aramizda hic bahsi bile olmamisken ailesi senden ayirmak için büyü yapmış dedi oyle biseyin mumkunati yok çünkü bu seneye kadar abi dedigim bi insandi olmayan bisey icin teyzem bana niye buyu yaptirsin =) yani anlayacaginiz açık açık yaziyorumki anlayin diye sadece ben degil arkadasima bile attı arkadasim bayaaa da bi sinir oldu iyi denilene gidiyorum ama bana iyi gelmiyor anlamıyorum ya

Ne şanssız gunumdeymisim sahcihani aradım randevu için taksim galatasaray lisesinin orda cafem var yoğunluktan dolayı telefonda bakamayacagini söyledi. Yerime beklerim dedi sağolsun.
Cezmiye ulaşamadım. Yarın tekrar arayacağım
Didem yarın dedi . Online fallara sardım bu saatte kimsede aranmaz daha.

Falkolik arkadaşlarım size deneyimlerinize dayanarak birşey soracağım. Bütün gittiğim falcılar neredeyse anlaşmış gibi aynı cümleleri kuruyorsa bu nedir? Bugün yine 2 falcıya gittim Bakırköy'de exibir cafe Nadya ve Mandal Ayten sanki ben diğerine gidene kadar aralarında konuşmuşlar gibi aynı şeyleri söylediler ki bu duruma Şahcihan, Emre, Eren, Hande, Çiğdem, Andaç, ve isimlerini unuttuğum birçok diğer falcılar da dahil. Bu nedir? Biri bana açıklayabilir mi lütfen? Açıklasın da ben de aynı şeyleri duymak için para ödemekten kurtulayım:)

Falkolik arkadaşlarım size deneyimlerinize dayanarak birşey soracağım. Bütün gittiğim falcılar neredeyse anlaşmış gibi aynı cümleleri kuruyorsa bu nedir? Bugün yine 2 falcıya gittim Bakırköy'de exibir cafe Nadya ve Mandal Ayten sanki ben diğerine gidene kadar aralarında konuşmuşlar gibi aynı şeyleri söylediler ki bu duruma Şahcihan, Emre, Eren, Hande, Çiğdem, Andaç, ve isimlerini unuttuğum birçok diğer falcılar da dahil. Bu nedir? Biri bana açıklayabilir mi lütfen? Açıklasın da ben de aynı şeyleri duymak için para ödemekten kurtulayım:)
Aynı şeyleri söylüyor derken genelleme cümleler mi kuruyor ? Eğer özel olmazsa ne tarz şeyler söylüyorlar mesela

ya bu gercekten bir enerji isi ama piyasada cok fazla falci diye gezen uckagitcilar var.bu bir aci gercek.zaten bukadar yani cig kadar falci olmasi da rant piyasasinin bir baska yuzudur.gercekten iyi fal bakan kisi zatende gonlunden ne koparsa diye bakar,ayrica reklana gerek yoktur ve o da zaten tum cihanda bilinir vede herkeste cok iyi diye bahseder.alcak gonullu,ciddi ve kendinden emin olur.daha fala baslarken sana bakmadan konusur akici anlatir tane tane soyler seni konusturmaz ve en onemlisi sana sorgu sual etmez.zatdn sorgu sual ettimi bilki birsey bilmiyor.tahmin de etmez sadece soyler cok yorum da yapmaz gordugunu aktarir.atmaz tutmaz abartmaz.tutarli olur.soyleyecekleride hersey icierir. boyle birileri vardir muhakkak da nerde aceba....tekrar bir baktirasim var.da gercek bir falciya...

hep ayni seyler soyleniyorsa bence ortak bir ongoruleri var. bu konuyu takip edin bence.bukadar ayni soz tesaduf olamaz herhalde

Aynı şeyleri söylüyor derken genelleme cümleler mi kuruyor ? Eğer özel olmazsa ne tarz şeyler söylüyorlar mesela
Fallara konu olan kişiyi aynı harflerle ve tam tip tarifiyle biliyorlar önce. Arada ayrılık değil iletişim kopukluğu olduğunu daha önce boşanmış ve çocuğu olduğunu ve iş problemleri olduğunu söylüyorlar. Kesinlikle ayrılık değil ki gerçekten ayrı gibi de değiliz tuhaf bir durumumuz var gerçekten de, Ağustos sonu Eylül başı doğru düzgün bir beraberliğe başlanacağını söylüyorlar. Bir de Ağustos ayında benim karşıma başka biri de çıkacakmış ki bunu da istisnasız hepsi söyledi, kafam karışacakmış vb.. Pek de öyle genel şeyler değil anlattığım gibi...

Ben senelerdir CAN a baktirirm çevrede kime tavsiye ettiysem %90 memnun kaldı hele. Simdi. Birde aşk için. TAO. Kartları açıyor direk doğruyu veriyor olacaksa. Olacak. Der ama olmayacaksa da. Ne kadar uzulursen uzul bundan birşey olmaz diye söyler yani diğer falcilar gibi. Bekle olacak deyip oyalamaz netdir bu yüzden seviyorum ben CAN i. Kuruçeşme de bir kafede başlayacakmış temmuz. Başı o zamana kadar disarda bakıyor. Eskiden melekler kâhvesindeydi sonra Beşiktaş symbolde oranda ayrıldı simdi mutlaka deneyin derim

Çok teşekkürler. Can'a o kadar çok baktırdım ki geçen senelerde arkadaşım gibi oldu. Şimdi Şahcihan'ın cafesinde, geçen hafta konuştum. Sonra kuruçeşmede bir cafe'ye geçecekmiş. Bana değil ama arkadaşıma söyledikleri genelde çıkar. Ben de bir sorun var sanırım:)
Bende baktiririm CAN a banadedikleride. Çıkar sohbetini seviyorum terapi gibidir

Fallara konu olan kişiyi aynı harflerle ve tam tip tarifiyle biliyorlar önce. Arada ayrılık değil iletişim kopukluğu olduğunu daha önce boşanmış ve çocuğu olduğunu ve iş problemleri olduğunu söylüyorlar. Kesinlikle ayrılık değil ki gerçekten ayrı gibi de değiliz tuhaf bir durumumuz var gerçekten de, Ağustos sonu Eylül başı doğru düzgün bir beraberliğe başlanacağını söylüyorlar. Bir de Ağustos ayında benim karşıma başka biri de çıkacakmış ki bunu da istisnasız hepsi söyledi, kafam karışacakmış vb.. Pek de öyle genel şeyler değil anlattığım gibi...
Söyledikleri pek genelleme şeyler değil dikkate almakta fayda var derim

Söyledikleri pek genelleme şeyler değil dikkate almakta fayda var derim
Evet işte ben de onu anlamaya çalışıyorum. Hatta işle ilgili de birçok şey söylediler hatta neredeyse hepsi patronumun ismini ya da harflerini falan da bildi. Neyse eğer dedikleri çıkarsa buradan paylaşırım. Çıkmazsa da paylaşırım tabi:) Ama anlayan varsa beri gelsin, ben çözemedim durumu:)))

Back
X