Arkadaslar merhaba son 4 aydir asiri depresyondaydim cunku cok agir bir ayrilik yasamistim ve antidepresanlarla hayatimi surduruyordum. Bende burada gordugum duyguya gittim kotu muydu hayir ama deger miydi yine hayir..
Sonra 2 gun once burada bende eyleme fal baktiracaktim benimle benzer sorunu olan
A
asya2233
adli arkadasimiza ozelden yazdim cidden deger mi diye oda muglada yasayan roza hanimi tavsiye etti allah razi olsun bin kere. Az once kapattim tlfnu hemen asya ya mesah attim oda burada da paylas herkes bilsin dedi hakli olarak.. bende paylasmak istedim roza hanimla bir bucuk saat konustuk hic paragoz bir kadin degil bu gece tekrar bakim yapip beni arayacak 100 tl fali ilk baslarda konusmadan oncr tereddut ettim ama gercekren helali hos olsun sonuna kadar. 10 15 dk çat çat biseyler soyleyip su gun arayacak deyip tlfnu kapatan gunde 10 15 kisiye bakan falcilardan degilmis. 3 kisi max bakiyomus ve iyi niyetli olmasa kimse kimseye 1.30 saatini ayirmaz.
Asya arkadasimdan allah razi olsun ona da dedim mesajda buraya da yziyorum onun vesilesiyle. Gercekten gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum..
A
asya2233
asyacim sende cok ama cok mutlu ol insallah :)