• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Andaç'ın söylediklerini yaşayan ya da yaşamayan var mı?

asmin cafe ye yeni gelen falcılardan baktıran var mı kızlar serkan nasıl?

Yeni bir üyenin de 5 yıllık üyeye reklam ve marketing demesi ne ironik :) reklam yapıyor olsaydım umay ile kıyaslamazdım umay şuan başka bi yerde çalışıyor
Ben üyeliğim yeni olabilir ama ben bu platformu 3 yıldır takip ediyorum niye böyle bir komplekse giriyorsunuz askerlik te olan çömezlik vs benzer saçma mantık senin eski olman seni daha nitelikli yapmaz ki

Bence Reklam kokmuyor kimse kimseden kazanmıyor milyon tane falcıya gidiyoruz iki gün önce ergin nermin mirza gökçe çnk bunlar aynı şeyi söylemişti dedikleri şekilde de gerçekleşti kk dan bir iki arkadaş da biliyor. Evet aynı şeyleri söylemiş ama ben hala savunuyorum ki detayları şahane . Haa ama kendi eşşekliği nie herkese aynı şeyi söyleyip adını lekeliyorsa oda ilginç zaten çok iyi bir falcı hiç gerek yok kendi hatası. Ben ergini çok yeni keşfettim zaten ama kesinlikle bırakmıyacağım bir falcıdır. Bana burda hiç bir Allahın kulu reklam yapıyorsun diyemez çünkü günde beş falcıya giden bi insanım eşşek değilim reklam yapacak kdr kimse anamın babamın oğlu değil. Neyse dediğim gibi dört kişi aynı şeyi söyledi ve o söyledikleri şekilde ilerledi bilin istedim .
Gökçe'ye ben Yen'i gittim etkilenmedim evet samimi ama sana soru sorarak mantıksal yorumlar yapıyor birde anda iyi olduğunu gelecekle ilgili topa girmediğini hissettim

Ben gokceye baktirdim. Ani ve gecmisi bay bildi hatta harf fln verdi. gelecekle ilgili soylediklerine 3 hafta fln var. Benim falim bitince baslar 3 hafta 5 dk sonrasi da 3 hafta olur fln dedi henuz beklemedeyim. Hatta fal icin sirada beklerken biriyle tanistim kiz sadece gokceye baktiriyormus ve hersey cikiyo fln dedi. Gelisme olursa yazarim bence deneyebilirsiniz. Ergine gelince ani ve gecmisi bildi gelecekle ilgili soyledigine 1 hafta var. Ben buradaki yorumlari okuduktan sonra cok sasirdim cunku bana bildi baya gibi gelmisti. Ama estetik olayini bana da soyledi ya :KK43:( hayatin cok degisecek estetik karari alicaksin nisan ayinda fln dedi. Laf cafe de andaca da baktirdim o da ani ve gecmisi direk bildi ve esas konuyla ilgili sana 3-4 hafta icinde ozur dileyerek gelicek ve ipler senin eline gececek dedi. Gokce ile ayni seyi soyledi andac ama ergin 2 haftaya do ecek ama sen isteneyeceksin cok ergen bu sana gore degil dedi :)) fincanda senaya baktirdim o da direk bildi ask ve is konusunu o da bu cocuk sana gelecek ve cok iyi olacaksiniz dedi :)) kadikoyde de isila baktirdim o da gelecek ve olacak iliskiniz dedi. Bakalim hangileri cikacak iyice corba oldu hahahabbaha
Gökçe'ye bende gittim bişey anlamadım bana soru sorarak mantıksal yorumlar yaptı bir iki çelişkisini yakaladım gelecekle ilgili topa pek girmiyor anda kalıyor .

Gökçenin falı çıkan var mı? gitmeye değer mi...eskide kötü yorumlar var, ben de telde birkez baktırdım, çok genel şeyler söylemişti, yani herkese uyar şeyler...tavsiye eden kimler ?
Bana senle evlilik yok ama dönerse direk evlenirsin
Bugün Gökçe'ye baktırdım ama sanki biraz karışıktı. Harf bilmede çok iyiydi, ama geçmiş bir ilişkim için önce 'pişmanlıklar başlamış' dedi, daha sonra 'hayatında biri var, aklına bile gelmiyorsun.' dedi.
Fincan için çok güzel bi fal dedi, tarot için daha çok olumsuz şeyler söyledi. Açıkçası kafam karıştı.
bende çelişkili buldum senle evlilik yok dedi bu kişiyle dönerse direk evlenirsin dedi birde soru sorarak ilerledi mantıksal olarak böyle vs dedi ben hiç etkilenmedim benden aldığı veriyle yorumladı

Bana eskisi için önce pişmanlıklar başlamış dedi, sonra hayatında birisi var onunla çok mutlu dedi. Ben zaten dönmesini istemiyorum. Şu anki sevgilimle ilgili de 4-5 gün içerisinde kavga edeceksiniz dedi. 4-5 günü geçtik aramız gayet iyi. Sonra size ayrılık görmüyorum dedi, daha sonra bi kart açınca da yeni bir ilişki gözüküyor sana dedi. Çok karışık bi faldı yani.
Ben normalde 3-5 falcı var onlara giderim başkasını pek denemem burda övüldüğü için gittim açıkcası pişman oldum hem çelişkili idi gelde benden veri alarak mantıksal ilerledi

walla tatlım ben gittiğimde öyle değildi..yaklaşık 25 dakika baktı..gayette her soruma cevap verdi..güldük şakalştık..kayıt al dedi...bildiği şeyler oldu...analizleri iyiydi..ama süper şahane diye idda etmem doğru olmaz..sonuçta sende böyle tecrübe etmişsin..mesela ben önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum tekrar..bakalım bu defa nasıl geçecek...yazarım tekrar izlenimlerimi...

ama çok sıkıştığım zaman ilk tercihim gökçe olur...bide eray...sanırım bu ikisini bugün ziyaret edicem :KK70:

hande filan bende çok tırttı ...kesin evlenirsin bununla dediği adam gitti aldattı beni..fazla pembeci..bence başarılı bi falcı değil...
tuğbayada gittim geçen..hatun o kadar hızlı konuşuyor ki inanın bi ara bırakıp kalkayım dedim..bunaldım..ama tutarlı bir faldı :)
Kusurabakmayın ama Gökçe handenin yanına bile yaklaşamaz ben Hande ye 2 senedir aralıklarla gidiyorum bir kez bile bana soru sormadı enerjisi çok iyi hissiyat var yani senin bilinç altına iniyor yanlız kartlarla yorum yapmıyor Gökçe tam bir fiyaskoy du soru sorarak ilerliyor mantıksal yorumlar yapıyor bana seninle o arasında evlilik görmüyorum dedi sonra dönerse direk evlenirsin dedi dişe dokunur bişey söylemedi

Andaca fal baktirdiniz mi peki andac gelecek tahminleri tutuyor mu?
Andaç ile ilgli deneyimi olan lütfen yazsın...ben 1 kez 2 gün önce baktırdım, özel konuda pembe bir tablo çizdi, ihtimal vermiyorum olsun, Andaçın falı tutan var mı, geleceği soruyorum kızlar

Kızlar herkese merhabalar. Ben de işyerinden arkadaşın gidip çok beğenmesiyle beraber Ergin'e fal baktırmış olanlardanım. Kız arkadaşıma söylediği çok şey oldu, sonrasında yine gitti mesela. Hiç bana ya da burada yazılan şeylerden soylediği olmamış ona. Ancak bana da burada yazılan ve pek çok kişiye dediği gibi şeyler söyledi ancak o kadar da çok nokta atışı yaptığı oldu ki. Şaşırdım açıkçası. Vay be dedirttiği çok oldu! 20 dakka belki fazla baktı. Memnun ayrılmıştım ben.

Ancak burada yazılanları okuyunca yine de telefon açıp durumu izah ettim, buyrun gelin yüz yüze görüşelim dediler. Gittim, gayet güler yüzle karşılandım, çay ikram ettiler. Paranızı iade edelim ya da başkasına baktırın dediler. Çiğdem'e baktırdım o da Erginle paralel gitti aslına bakarsanız. Sonuçta fal, ben cafe sahiplerinin ilgisinden gayet memnun kaldım yiğidi öldür hakkını ver demişler. Daha öncesinde Kadıkoy de buna benzer bişey olmuştu adamlar saydırdı bi ton üzerine de iadede etmediler parayı :) haram olsun..

Bu sebeple ben sonuca bakarım. Burda kimsenin cafe sahiplerini ya da Ergin' koruduğu kolladığı yok. Kimblir herkes fal baktırdığı isimlerin ne söylediğini buraya yazsa ya bana da öyle söylemişti diyecez. Bilmiyorum.

Ergin şu tarihte eğer dediğim olmazsa işi bırakırım diyerek çok iddialı konuştu hem enerjisi de mükemmeldi bana göre. . Söylediği tarihe var daha. Olursa eğer yazarım. Olmazsa da yazarım .

İllet bir şey bu fal da. Bağımlılık ama kurtulamıyoruz.
Kendinize cici bakın.Sevgiler.

merhaba,
Ben hep Hande'ye giderdim ve çıkardı ama artık çıkmıyor. Son iki üç falı hep patladı, hatta tersi oldu. Daha önce Gökçe'nin falı çıkmıştı, buraya da yazmıştım. Şimdi artık ara ara onun falı çıkıyor. Galiba ara ara enerjilerimiz değişiyor. Tekrar çıkar mı bilmiyorum. Çıkarsa devam ederim, çıkmazsa gitmem. Hande'ye çok şans verdim ama maalesef olmuyor artık. bana son 3 falından iş olsun aşk olsun hep farklı konuştu. Aşk için sadece hep aynı harfleri verip, bu kişi karşına çıkınca herkesi unutacaksın dedi. Ama en son bu falında en son birlikte olduğum kişi ile gelecek gördü, o harflarin hiçbir yoktu Şu an kişi ile olacak dedi ama biz ayrıldık. :KK43: neyse çıkan birşey olursa yazarım mutlaka.

Selam kızlar. yine bir pişmanlık ve yine son falım diye diye son üç günde iki falcı denedim. burada adı geçenlerden handeye bir türlü randevu alamıyorum onu da denerim randevu ayarlayabilirsem. ama son üç günde burada ergin muhabbeti dönmüş. ben ergine geçen yıl asminde baktırdım. söylediğine göre geçen yıl mayısta yüzüğü takmıştık, ancak adam hala ortada yok. fal enerji meselesi kabul ediyorum. ama bana son dönemde gittiğim hiçbir falcının gelecek tahmini çıkmadı. Kuzey, Gökçe paralel şeyler söylüyorlardı, ümit bu ya aynı şeyleri duyunca azıcık da olsa ihtimal vermiştim ama patladı. haftasonu da sarmaşık kafede ayşe bacıya gittim. normalde canı isteyince bakıyormuş, ya da bana öyle dedi. bir de benim fallarım çıkar falan dedi. daha önce baktıran var mı? baktırıp da söylediklerini yaşayan?
bir de beşiktaşta kırık fincan kafede melahat diye bi kadına baktırdım. önünden geçiyordum, kahve+tarot yazısını görünce tutamadım kendimi girdim içeri. ama çok soru sordu, zaten başından da söyledi. doğru yönlendirirsen doğru bakarım, yanlış yönlendirirsen yanlış bakarım diye.
o kadar aleni ki artık falı bırakmam gerektiği, tuhaf bi bağımlılık. ben paramı yemeyi beceremiyorum al biraz da sen ye diyorum resmen her gittiğim falcıya. umarım hepimizin hayatında fala ihtiyaç duymayacağı bugünleri hatırladıkça gülüp geçeceği kadar huzurlu şeyler olur da, şu bağımlılıktan kurtuluruz.

Laf cafe falcilari hakkinda bunca senedir yazilir. Fali cikan da cikmayan da vardir. Bugune kadar hic "gelin paranizi verelim" dediler mi?? Hayir. Bu sefer dediklerine gore demekki bu durumda var bir gariplik ve demekki onlarda farkinda olayin sacmaliginin.
Erginin fali cikan arkadaslar sanslilar. Onlar gitmeye devam etsin. Durumu ortada olanlar ise belli.
Ergin konusunda artik birsey yazmayacagim.
Istanbulda binlerce falci var. Biraz da digerlerinden bahsetmek lazim.

Cafe 46 eski gonderilerde çok yazilmis hala o taraflara giden var mi varsa kimi onerirsiniz :))
Ek olarak
Ben cafe fincan senaya gittim yorumlari cok ustun koru geldi nokta atisi falan yok ve benim konusmam uzerinden gitti belki de enerjjimiz uymadi bilmiyorum :(

Merhaba arkadaşlar . Kafe mi de hande nasıl acaba dedikleri çıkıyo mu ? Karşı tarafın hislerini falan bile biliyor mu ? Lütfen yardımcı olun

Back
X