İstanbulda KK buluşması :)

Anestezist07

canım ailemm**
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
266
118
Arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum ve forum kurallarına aykırı mı değil mi bilemiyorum eğer aykırıysa lütfen kusura bakmayın ..

Daha önceki konumda yazdığım gibi istanbula okumaya geldim.. Burada pek kimsem yok okuldan bir kaç arkadaşım dışında.. zaten hayatım boyunca pek arkadaş çevresi kurabilmiş bir insan olamadım.. karşımdaki insanlara hep iyi niyetle yaklaştım ama mutlaka sonucunda bi kötülük gördüm.. çok az ve öz arkadaşım var ama artık kabuğumu kırmak istiyorum ve bir KK buluşması yapalım diyorum.. ne dersiniz ? :)

yanlış bir konu olmuş
bir kere yeni üyesin biz ne bilelim senin nasıl biri olduğunu
belki erkeksin belki başka bişey
yıllardır ben üyeyim ben böyle bir konu açmam
şimdi seninle kim güvenip buluşsun öyle değil mi canım
önce bir burdan tanış insanlarla da ondan sonra

Arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum ve forum kurallarına aykırı mı değil mi bilemiyorum eğer aykırıysa lütfen kusura bakmayın ..

Daha önceki konumda yazdığım gibi istanbula okumaya geldim.. Burada pek kimsem yok okuldan bir kaç arkadaşım dışında.. zaten hayatım boyunca pek arkadaş çevresi kurabilmiş bir insan olamadım.. karşımdaki insanlara hep iyi niyetle yaklaştım ama mutlaka sonucunda bi kötülük gördüm.. çok az ve öz arkadaşım var ama artık kabuğumu kırmak istiyorum ve bir KK buluşması yapalım diyorum.. ne dersiniz ? :)

Yazdığınızın altını çizdim oraya takıldım çünkü bu iyi niyetinizden kötülük görmüşsünüz sürekli iyi cesaret hiç tanımadığınız görmediğiniz ve konuşmadığınız biz kk kadınları ile buluşma düzenlemek istiyorsunuz elbette saygı duyuyorum ama büyük cesaretlisiniz :KK14:

Sanal ortamda tanışıp,buluşmayı pek uygun görmüyorum ben kendi adıma..Bence herşey dozunda olmalı..Sanaldan konuşulup,dertleşilebilir ama buluşma olayı bence normal değil..Burdaki insanlar kötü demiyorum,mutlaka çok çok iyi insanlar vardır ama kimin ne olduğunu bilemeyiz işte o yüzden riskli görüyorum ben...

Sanal ortamda tanışıp,buluşmayı pek uygun görmüyorum ben kendi adıma..Bence herşey dozunda olmalı..Sanaldan konuşulup,dertleşilebilir ama buluşma olayı bence normal değil..Burdaki insanlar kötü demiyorum,mutlaka çok çok iyi insanlar vardır ama kimin ne olduğunu bilemeyiz işte o yüzden riskli görüyorum ben...

Aynen katılıyorum, gerek yok zaten :KK14:

bence de oyle..
amma seni ve bi kac arkadasi reelde de tanimak isterdim dogrusu :KK5:

kendimden pay biçecek olursam burada yorumlarını sevdiğim vicdanlı olduğundan emin olduğum epey isim var .Özel hayatta arkadaşlık kursam özelini hiç bilmiyormuş gibi davranırım yani sırlarını ele vermem ama ya güvenimizi boşa çıkaranlar da araya kaynarsa . Kocamın dedikodusunu yapmışım kadın bunu yüzüme vurursa çok bozulurum.

diyelim cesaret ettik bulusma ayarladik.. bizden once burdaki fake ergenler doldurur mekani :KK70:

Canim biz arkadaslarla bulusacagiz yakinda. Reelde de konusuyoruz. braindamage braindamage kurk mantolu madonna kurk mantolu madonna @pontipayn inşallah havalar isininca gorusecegiz. Amaaa seninle ve fashionla tanismayi ben de isterdim. Baska merak ettigim yook. Haaa tamdem tamdem var canim arkadasim, onunla da telden görüşüyoruz ama o Turkiyede yasamadigi icin gorusemiyoruz.. pinkstrap pinkstrap ve EnHarbiKiz EnHarbiKiz ile de gorusurum onlarla da konusuyorum :KK66: seviyorum eheheheh

Konu sahibi senin konun çok vok sacma olmus. Bizler ne kadar konuştuktan sonra birbirimize guvendik. Sana niye güvenelim. Saka gibi :KK70:

Edit: AkarGider AkarGider cigimi unutmusum cok ayip bana :-))

Son düzenleyen: Moderatör:

yeni uyesin, ne cabuk guvendin bize :KK8:

Canim biz arkadaslarla bulusacagiz yakinda. Reelde de konusuyoruz. braindamage braindamage kurk mantolu madonna kurk mantolu madonna @pontipayn inşallah havalar isininca gorusecegiz. Amaaa seninle ve fashionla tanismayi ben de isterdim. Baska merak ettigim yook. Haaa tamdem tamdem var canim arkadasim, onunla da telden görüşüyoruz ama o Turkiyede yasamadigi icin gorusemiyoruz.. pinkstrap pinkstrap ve EnHarbiKiz EnHarbiKiz ile de gorusurum onlarla da konusuyorum :KK66: seviyorum eheheheh

Konu sahibi senin konun çok vok sacma olmus. Bizler ne kadar konuştuktan sonra birbirimize guvendik. Sana niye güvenelim. Saka gibi :KK70:
Bilgecem inan sen,fashion, brain, tamdem, pinkstrap, themis1990 filan gecti aklimdan o msji yazarken.. ama siz bana cookk uzaklardasiniz :/

X