İstanbulda Lazer Epilasyon

bittersweet222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
37
2
29
Merhabalar kızlar ben istanbulda tüm vücut lazer epilasyon yaptırmaya karar verdim ancak ciddi bir işlem olduğundan nerede yaptıracağıma bir türlü güvenip karar veremiyorum. Önerilerinize çok ihtiyacım var :KK43:

benim bi arkdasşım var yaptırdı tavsiye ederim bende orada genital ve koltuk altı yaptırdım.istersen iletişime geçebiliriz.

Ben de Bakırköy2de yaptırıyorum. 8. seansım oldu alexle ama en az 2 yada 3 seans lazım bitmesi için sanırım. 2 yıla yakın oluyor başlayalı. 6 seans için anlaşmıştık bin liraya. Şimdi gittiğim her seans için 100 lira ödüyorum. Genital, tüm bacak ve koltuk altı. Çoğu yerde çıkmıyor artık, kalanlarda çok ince.

Lulamaee eğer memnun kaldıysan gittiğin yerin ismini öğrenebilir miyim.Açık isim yazılamıyorsa özelden yazabilir misin acaba.Bir de seanslar kaç dakika sürüyor merak ettim.

2 tane lazer ipl epilasyona gittim(bitanesine halen devam ediyorum) tüm vücut. 1. çapa da tuness diye bir yer
aşırı pahalı, kolarıma da atış yapıp kollarımı mahvettiler.
sakın yüze ve ince tüylü yerlere yaptırma çoğalıyor.
IPL bacak koltukaltı genital için iyi sonuç verdi.
azalma başlayınca yine boş alanlara atış yapıp çok güzel para alıyorlar.
çok iyi dil cambazları bu arada. 3000- 4000 liradan fazla para vermişimdir.

yeni biryer deniyorum şimdi 2 seans gittim. zaten benim az dı.
burası da ucuz. şimdilik iyi gidiyor. ama sonrası ne olur bilemiyorum.

not: yüz için iğneliye gidiyorum, giden arkadaşlarım memnun olduğu için başladım

2 tane lazer ipl epilasyona gittim(bitanesine halen devam ediyorum) tüm vücut. 1. çapa da tuness diye bir yer
aşırı pahalı, kolarıma da atış yapıp kollarımı mahvettiler.
sakın yüze ve ince tüylü yerlere yaptırma çoğalıyor.
IPL bacak koltukaltı genital için iyi sonuç verdi.
azalma başlayınca yine boş alanlara atış yapıp çok güzel para alıyorlar.
çok iyi dil cambazları bu arada. 3000- 4000 liradan fazla para vermişimdir.

yeni biryer deniyorum şimdi 2 seans gittim. zaten benim az dı.
burası da ucuz. şimdilik iyi gidiyor. ama sonrası ne olur bilemiyorum.

not: yüz için iğneliye gidiyorum, giden arkadaşlarım memnun olduğu için başladım
Canım yeni başladığın yerin ismini verebilir misin özelden

canım ben altunizadede özlem ateş e gittim daha 3 seansım daha var ve çook memnun kaldım arkadaslarıma da önerdim onlar da gittiler ve memnunlar ben 150 tlden 6 seans tüm vucut almıstım toplam 900 tl idi simdi seans başı 200 olmuş galiba ama memnunum ben kesinlikle öneririm

benim cildim hassastı ve derialtı kan toplar gibi olmuştu onunla bile ilgilendiler eczaneden almam gereken ilaçları söylediler sonraki seanslar o kadar etkilemiyor tabi cildi

canım ben altunizadede özlem ateş e gittim daha 3 seansım daha var ve çook memnun kaldım arkadaslarıma da önerdim onlar da gittiler ve memnunlar ben 150 tlden 6 seans tüm vucut almıstım toplam 900 tl idi simdi seans başı 200 olmuş galiba ama memnunum ben kesinlikle öneririm
canım tüm vücuda hangi bölgeler dahil acaba sitelerinde bikini bölgesi yazdığını gördüm gerçekten sadece bikini bölgesi mi genital de dahil mi

evet yanık oldu ve ben bunu anında söyledim uzman bayan vardı o baktı ve 3 tane yanık ilacı söylediler nasıl kullanacağım hakkında bilgi verdiler ve ben de tarife uygun olarak kullandım ve geçti şuan hiç bir sıkıntım yok çok memnunum iyiki oraya gitmişim diyorum. bacak ayak parmakları gövde göğüs arası koltuk altı genital-popo göğüs ucu dahildi altunizade metrobüsten altunizade iett durağının karşısında zaten yeri çok basit sem oraya git bak cidden

evet yanık oldu ve ben bunu anında söyledim uzman bayan vardı o baktı ve 3 tane yanık ilacı söylediler nasıl kullanacağım hakkında bilgi verdiler ve ben de tarife uygun olarak kullandım ve geçti şuan hiç bir sıkıntım yok çok memnunum iyiki oraya gitmişim diyorum. bacak ayak parmakları gövde göğüs arası koltuk altı genital-popo göğüs ucu dahildi altunizade metrobüsten altunizade iett durağının karşısında zaten yeri çok basit sem oraya git bak cidden
şimdi aradım telefonla sordum tüm bacak genital ve koltuk altını kastediyolarmış tüm vücut derken diğer bölgeleri saymadı :KK43:

ben görüşmeye gitmiştim ve tüylenme sorunumun olduğunu söyledim baktılar tamam dediler ilk gittiğimde

canım anadolu yakasındaysan gün bitmeden bi görüşmeye git bence :KK66:

hormon testi yapmıyolar ki orası güzellik merkezi :) metrobüsle mi gidiceksin , üsküdar yada kadıköyden geliceksen altunizadede in karşıya geç :)

hormon testi yapmıyolar ki orası güzellik merkezi :) metrobüsle mi gidiceksin , üsküdar yada kadıköyden geliceksen altunizadede in karşıya geç :)
yok şu an istanbulda değilim ama dönünce gidicem görüşmeye inşallah :) ama keşke şimdi de göğüs arası göğüs ucunu falan da dahil etselermiş kampanyaya :KK43:

sen ptesi kadındoğuma bir görün istersen pko olabilirsin belki (Allah korusun tabi)

X