İstanbulda Tavsiye Edebileceğiniz Kulak Burun Boğaz Doktoru Var mı?

blur29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
3
0
45
Arkadaşlar merhaba,
Biz birkaç ay önce oğlumuzu boğaz enfeksiyonundan dolayı bir Kulak Burun Boğaz doktoruna götürdük. Ama doktor beni inanılmaz sinir etti. Kamerayla bakıp çocuğunuzun geniz eti var ameliyat edelim dedi.. Sonradan oğlumun kendi çocuk doktoruna konuyu aktardığımızda geniz etleri hastalık zamanı büyürler, hasta değilken baktırmak gerekir, bir de bir anda ameliyata karar verilmez bu konuda 7-8 ay takip edilmelidir dedi.. Şimdi ben ameliyat meraklısı olmayan bir kulak burun boğaz doktoruna göstermek istiyorum.. Oğlum geceleri horlamıyor ama burnundan hafif bir hırıltıyla uyuyor.

Ameliyat meraklısı demek doğrumu bilmiyorum. Görüş desek daha doğru olur. Oğluma 2 yaşındayken önermişlerdi. Kabul etmemiştim. 4 yaşında çok pişman oldum. en sonunda yaptırdım. 2 yaşındayken yaptırsaydım tekrar büyüyebilirdi. Ama bu arada çok antibiyotik kullandı. Açıkçası kar-zarar dengesine karar veremedim. Ben olsam 10 doktordan görüş alırdım. Oğluma 10 kişiden 9 u ameliyat demişti. 1 kişi ameliyat gerekmez demişti. Ben ameliyat ettirmemiştim. Ameliyat ettirmedim . çok pişman oldum sonra. Yani çoğunluğu dinlemekte fayda var. Geçmiş olsun.