- 10 Şubat 2015
- 51
- 31
- 40
Arkadaşlar Selamlar kendimi tanıtayım eskiden lisedeyken kendini şişman zanneden fakat zayıf 28 beden kot giyen bir kızdım. Ne olduysa üniversiteye gittim geldim, çalışmaya başladım bir baktım 65 yukarısındayım. bir ara 70'e bile dayandım. Düşünüyorum da son 6 yılım diyetle geçmiş şaka gibi kilo ver al geçen yaz 58'e bile düşmüştüm. Fakat şu an 66 kiloyum şaka gibi...Yapmadığım diyet, şok diyet , (isveç diyeti, dukan diyeti, 5 günde 5 kilo diyeti ) kalmadı. Kilo ver sonra al yoyo diyeti yapa yapa vücudumu kıydım. İnsanlar beni artık o hep diyet yapar diye biliyorlar... Açıkçası bıktıııımmm ... Buna bir son vermek istiyorum.ilk hedefim 60 sonra da 57-58'i deneyeceğim.Bu arada Evliyim ve ideal kiloma düştükten sonra çocuk yapmak istiyorum. Yoksa bu kiloyla hamile kalırsam sonum nasıl olur....Evet burada sizinle yeni bir sayfa açmak istedim. kendime son bir şans veriyorum. Bu da olmazsa diyetisyene başlayacağım. 15 gün kendime şans veriyorum. Buraya yediklerimi yazacağım kalori sayımı yapacağım. En son bir diyete başlamıştım kuşhan diyeti onu da bırakıyorum.kendi diyetimi kendim oluşturacağım. Zaten diyet profesörü oldum artık. Bana katılmak isteyen varsa beraber yapabiliriz. Birlikten kuvvet doğar.
25.02.2015
Yaş 30
Kilo 66.10
Boy: 168
25.02.2015
Yaş 30
Kilo 66.10
Boy: 168