- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.184
- 898
Yeni resimler eklenmiş pek güzel:) yalnız çalışan annenin işi zor demeyin hanımlar çalışmayan anneninkininde farkı yok ki siz akşama kadar çalışıyorsunuz çocuğunuza biri bakıyor bizi çalışmıyoruz akşama kadar hem çocuğa bakıyoruz hemde çocuk sürekil evde olduğu için akşama kadar peşini topluyoruz yani bizimde işimiz zor ben çoğu zaman diyorum çalışsamda akşama kadar oğluma biri baksa özlesem kuzumu diye:)) üstelik çalışan bayanların çoğu temizlikçi alıyor almayanlarda vardır tabi ev hanımlarından da alanlar var tabi, mesela ben bugün sabah 7 de kalktım (normalde 6 da kalkarım) oğlum altına yapmış bezinden üstüne çıkmış komple kıyafet değiştirdim sonra eşim işe gidecek onun peşinden çorap yetiştir kıyafet yetiştir kahvaltı hazırla tabi benim çook yaramaz oğlumun peşinden koştur dur yapma etme diye yatağı topla ortalıkta dağınıklık varsa topla genelde akşam yatma da ntoplarım kocayı işe gönder 4 pantol 3 gömlek bir elbise eşarp vs ütüle sonra acıktım diyen oğlumla kahvaltı faslı tabi mama sandelyesi batık vaziyetde ordan kalk mutfağı hallet evi süpür sil toz al ve benim minik canavara defalarca oğlum dur oğlum bırak süpüreyim oğlum kovaya elini sokma diye kız peşinden her odadan oyuncaklarını topla sonra sütünü içir uyutmaya uğraş ve bu saat oldu şimdi uyuyor ve uyanınca kayınvaldemde misafir var oraya gidicem sonra eve gelicem yemek yapıcam .......