• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

muratboz1.jpg

bende bu çocuğu çok beğeniorum kısllarr yaaa allahın boş vaktine gelmiş yaratmışşşşkaydirigubbakcemile3
amannn serdarcımm duymasınnn bi kere b dergide brad pit'i gördüğümde istem dışı vay beee dedmiştim o zamandan beri bana o adamın filmlerini izletmez...bi dergide flan görsek çokkkk baktınnn diye tribe girer...:jeyyar::jeyyar:alem bu erkekler yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

SENİ ÇOOK AMA ÇOOK AMA ÇOOK SEVİYORUM
VE BUNU BAĞIRA ÇAĞIRA SÖYLEMEKTEN HİÇ UTANMIYORUM
SEVDİĞİNİ SÖYLEMEKTEN UTANAN İNSAN KORKAĞIN BİRİDİR
SEN BENİM YANIMDAYKEN HİÇBİŞEYDEN KORKMUYORUMM....

kızlar daaa dayanamıyorum tutamıyorum kendimiiii.....senağlamamafoldumbenmafoldumben

O film banada dokundu.. indirdim simdi gene.. izliyecem gene yarin yada carsamba ama onlari niye dedi anlamadim.. anlayan oldumu?

canım uyursan,ölürsün diyo işte...burda yapacağın her hareket seni,seni olduğu kadar arkadaşlarını da etkiler diyo. o yüzden askerlikte 1 kişi bile hata yapsa genelde bütün bölük ceza alıyo,gurupça hareket etmeyi aşılamak için...
hata kaldırmıyo,doğuda,dağda...nöbette uyursa basarlar,ölürler.. o uyandım farkettim diyene kadar piçler indiriverir..
anlamadığın yeri anladım mı bilmiyorum...ben böyle anlamıştım

bizimde 3 ay oldu daha
sanki 3 yıl gibibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım varya bazen oyle garığp seyler dusunuyorumkı kendıme kzıyorum askerlıgı falan unutuyorum geldıgı zaman ınsallah bıran once iş bulur dıye dua ederken buluyorum kendımı eyvahedigeldismile allah ızın verırse bı sekılde askerlıgımız bıtesek hayırlısı ıle
ama sonrasından cok korkuyorum ne olacak ne yapacak dıyee offf offf cunku onun ısıne baglı butun hayatımız ne zaman evlenecegımız falan :sinifsinif:

Back
X