Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hosgeldin ummuuuuuuu, nasilsin

hoşbuldum bitanemm...
ya çok iyiydim şimdi sinan özenin yenii şarkısı çıktı kralda onu dinledim bişi oldu birden hıçkıra hıçkıra ağlamak geldi içimde son sözü var ya sen benim yanımdayken hiçbişeyden korkmuyorum diyo ya hani çok dokundu o lafı yaa tutamıyorum kendimi...mafoldumben

Allah büyüktür canım önce hayırlısıyla gelsinler sağ salimde
ondan sonrada evlilik var artıkkaydirigubbakcemile5

ah o şakılar...ağla güzelim ya rahatlarsın..biz de şarkılarla ağladık baya bugün..

iyi geceler kızlar bende çıkıyorum
yarın iş var:1ninca:
hepiniz rüyanızda askerlerinizi görün...

canım gelsinler hayırlısıyla o da olur..hem askerlikten önceki durumuna nazaran daha kolay olur..çünkü biliyorsun erkeklere dert askerlik hep engel iş için de hayatlarında...

ümmüşüm sende bnm gibi psikopata bağlamışssın gene yaaa mafoldumben

amin inşşşşşşşşşşşşşşşşş hadi herkeze ii geceler kızlar boş sohbetler kaydirigubbakcemile3

bende KACIYORUMM KIZLARR ÖPÜYORUMM HEPİNİZİ RÜYANIZDA ASKERLERINIIZI GÖRÜNN BENDE TABİ:roflol:

ii geceler kızlarr tatlı uykular...sizde askerlerinizi görün inşallah rüyalarınızda...opuyorumnanaktan

canım gelsinler hayırlısıyla o da olur..hem askerlikten önceki durumuna nazaran daha kolay olur..çünkü biliyorsun erkeklere dert askerlik hep engel iş için de hayatlarında...

ewet canım orası oyle ama bırde su sorun var bızım buranın iş kapasıtesı bellı
askerı ucrete her yerde ıs bulursun ama şöyle daha ıyı bı ıs bulmannn cokkkkkkkkk zorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…