- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #29.841
hoşbuldumm datlişkommm naberr....
Hosgeldin ummuuuuuuu, nasilsin
canım varya bazen oyle garığp seyler dusunuyorumkı kendıme kzıyorum askerlıgı falan unutuyorum geldıgı zaman ınsallah bıran once iş bulur dıye dua ederken buluyorum kendımı eyvahedigeldismile allah ızın verırse bı sekılde askerlıgımız bıtesek hayırlısı ıle
ama sonrasından cok korkuyorum ne olacak ne yapacak dıyee offf offf cunku onun ısıne baglı butun hayatımız ne zaman evlenecegımız falan :sinifsinif:
hoşbuldum bitanemm...
ya çok iyiydim şimdi sinan özenin yenii şarkısı çıktı kralda onu dinledim bişi oldu birden hıçkıra hıçkıra ağlamak geldi içimde son sözü var ya sen benim yanımdayken hiçbişeyden korkmuyorum diyo ya hani çok dokundu o lafı yaa tutamıyorum kendimi...mafoldumben
canım varya bazen oyle garığp seyler dusunuyorumkı kendıme kzıyorum askerlıgı falan unutuyorum geldıgı zaman ınsallah bıran once iş bulur dıye dua ederken buluyorum kendımı eyvahedigeldismile allah ızın verırse bı sekılde askerlıgımız bıtesek hayırlısı ıle
ama sonrasından cok korkuyorum ne olacak ne yapacak dıyee offf offf cunku onun ısıne baglı butun hayatımız ne zaman evlenecegımız falan :sinifsinif:
Allah büyüktür canım önce hayırlısıyla gelsinler sağ salimde
ondan sonrada evlilik var artıkkaydirigubbakcemile5
hoşbuldum bitanemm...
ya çok iyiydim şimdi sinan özenin yenii şarkısı çıktı kralda onu dinledim bişi oldu birden hıçkıra hıçkıra ağlamak geldi içimde son sözü var ya sen benim yanımdayken hiçbişeyden korkmuyorum diyo ya hani çok dokundu o lafı yaa tutamıyorum kendimi...mafoldumben
hilaaalim hoşgeldin hayatımmmm nasılsınn...opuyorumnanaktan
amin inşşşşşşşşşşşşşşşşşhadi herkeze ii geceler kızlar boş sohbetler kaydirigubbakcemile3
bende KACIYORUMM KIZLARR ÖPÜYORUMM HEPİNİZİ RÜYANIZDA ASKERLERINIIZI GÖRÜNN BENDE TABİ:roflol:
canım gelsinler hayırlısıyla o da olur..hem askerlikten önceki durumuna nazaran daha kolay olur..çünkü biliyorsun erkeklere dert askerlik hep engel iş için de hayatlarında...
12 DE İTİBAREN ŞAFAK=279turkbayragi
kıslar ben CIkıorum yarın stajım war
hErKese İyi GeceLEr TatLı UykuLar opuyorumnanaktan
hoşbuldum cnm bnmmmm iim sen nasılsınnn..üzme tatlım kendini bak çok az kaldı gelcek nişanlın allahın izniyle....
12 DE İTİBAREN ŞAFAK=279turkbayragi
kıslar ben CIkıorum yarın stajım war
hErKese İyi GeceLEr TatLı UykuLar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?