- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #31.561
of cok sinirliyim suan yamafoldumben
facebooka girdim bir baktım ileti yazmıs oraya ama dısarı cıktıgından haberim yok benim dunden beri aramadı bileohaoldumsmile
anaaa biz ilk gün çıktık
ikinci gün evlilikten söz ettik
bir ay sonra ailesiyle babasıda dahil tanıştırdı
6 ay sonra ev peşinatı verilip bi ev alındı
şimdide işim hazır askerlik bittiği gibi sizdeyim diyo
anlamadım olması gereken bumu yoksa bizi atlı falanmı kovalıyo????bilmiyorumkismile
ya işte bu çok üzücü sen onu beklıyosunn merakla bi haber vermıyo he
şekerler ben kaçtım okula gidecem..
otobüse yetişeyimm..
sizi tanıdığıma sevindim valla..
bye bye hepinize..
askerleriniz arasın inşaallah..
kız bu ne hız böle yangından mal mı kaçırıonuz abowww
ama duygu seninde yaptığın yorum süperdi hee:)))
valla 7 yılın içinde kaç gün varsa atlı düşün artık bir süvari ordusu kaç kişiden olşuyorsa onu baya bi geçer
şeeyy ben ilk ve çocukluk aşkıyımda 7 yıldır peşimden ayrılmadı 1 yıl 1 ay 8 gündür çıkıyoruz
eee 7 yıl beklemiş çocuk bu kadar sabredememesi normal ilk gün söylediğine şaştım benn kaydirigubbakcemile3
küçükçekmece canım çık gel valla kaydirigubbakcemile3istanbulun neresinde oturuyorsun canım
dolma sarmaya gelem
ayıptır söylemesi çok güzel sararımaklinialirimsmile
kız bu ne hız böle yangından mal mı kaçırıonuz abowww
ama duygu seninde yaptığın yorum süperdi hee:)))
dilek hoşgeldin aramıza
eduk sende hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
ayyyyyyy canım sıkılıo yaffff
eee maşallah kızzzz kıymetini bil valla böle erkek zor bulunurrrrr
ne iş yapıyosun yavrum sen :1shok:yahu biraz once is telefonu aldım adam beni oldurdu burda ya acıkmısınız kapalımısınız diyor acıgım dedim tamam bisde zaten acık bayan arıyorus diyo nasıl giyinirsiniz diyo ortamına gore dedim acıklarmısınız diyofisfisfis ofiste 2 erkek var biri ben biri baska arkadas var diyor o cıkıyor ben kalıyorum diyor bomba soru mini etek giyiyormusunuz oldu kapadım suratına ya manyakmı bu insanlar ya adam gibi arayan yok he
yahu biraz once is telefonu aldım adam beni oldurdu burda ya acıkmısınız kapalımısınız diyor acıgım dedim tamam bisde zaten acık bayan arıyorus diyo nasıl giyinirsiniz diyo ortamına gore dedim acıklarmısınız diyofisfisfis ofiste 2 erkek var biri ben biri baska arkadas var diyor o cıkıyor ben kalıyorum diyor bomba soru mini etek giyiyormusunuz oldu kapadım suratına ya manyakmı bu insanlar ya adam gibi arayan yok he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?