- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #31.581
yahu biraz once is telefonu aldım adam beni oldurdu burda ya acıkmısınız kapalımısınız diyor acıgım dedim tamam bisde zaten acık bayan arıyorus diyo nasıl giyinirsiniz diyo ortamına gore dedim acıklarmısınız diyofisfisfis ofiste 2 erkek var biri ben biri baska arkadas var diyor o cıkıyor ben kalıyorum diyor bomba soru mini etek giyiyormusunuz oldu kapadım suratına ya manyakmı bu insanlar ya adam gibi arayan yok he
anammmm pis sapık o işçi degıl kendınee şey arıyo heralde töbe töbeee piss heriffklava:
ayy canım gerzekalı böle insanlar çokkk ya naslda morelin bozulmuştur töbe töbee
yahu biraz once is telefonu aldım adam beni oldurdu burda ya acıkmısınız kapalımısınız diyor acıgım dedim tamam bisde zaten acık bayan arıyorus diyo nasıl giyinirsiniz diyo ortamına gore dedim acıklarmısınız diyofisfisfis ofiste 2 erkek var biri ben biri baska arkadas var diyor o cıkıyor ben kalıyorum diyor bomba soru mini etek giyiyormusunuz oldu kapadım suratına ya manyakmı bu insanlar ya adam gibi arayan yok he
bende gelem muhabbetin ortasına bodoslama dalayım barii
eee kısçeler ne var ne yok bakem
bende gelem muhabbetin ortasına bodoslama dalayım barii
eee kısçeler ne var ne yok bakem
mehşerrr nolduu bulustunuzmuu tanıstımı annelerınızzzaklinialirimsmile
hala o bööyükk günün gelmesini bekliyorum canım eyvahedigeldismile
hala o bööyükk günün gelmesini bekliyorum canım eyvahedigeldismile
aman napalım şafak saymaya dewam başka napabilirzki off sn nasılsın hürgeneral hayat nasıl gidio sewdiceğinle düğün ne zaman??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?