• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

5003.jpg

nedenlerini bilemem ama bence istemeye gelmeden önce ailelerin tanışması gerektiğine inanıyorum ben.
senin gerekçelerin nedir bilmiyorum ama uygun bir dille söyle bence.
kadın demesin kendi kendine yoksa tanışmakmı istemiyorlar diye

gerekçelerim şunlar; öncelikle maddi sorunlar vardı tadımız hiç yoktu bide herşey gönlümce olsun istedim tamam bu aşılır hazırlık yapılamıyacak değil yapılır av temizliği bi yapılsın halılar yıkanacak falan bir ayı bulurdu yani ben aşkımla ikimiz arasındaki konuşmadan 2 ay sonra olsun istedim ama bi anneside bilmediği halde ima edince daha erkene alıyim bari dedim yinede oyalıyodum ne bilim gerçekten tadımız yoktu evde sonra kadıncaz açık açık artık tanışalım bize buyrun dedi bende olurmu ben bi misafir ediyim önce sizi dedim iki nedenşm var biri benim tanıştıracak olmamın onun kulağına gitmiş olması evime istemiyo gibi olurum ikincisi kendi evimde daha rahat bi ortamda daha rahat idare ederim ama şuan gerçek bi erteleme nedenim var babaannem vefat etti

niye nasıl neden :1shok:
hayvan sevgisi çok güzel bişey ama neden ki şaşırdım bak üzüldümde hem

boklu seni,niye sevmiyon bea?

Çok hayvan besledim, balık,kuş, civciv, kedi yavrularıı 4tane birden :bbo:
=)) Tüylü olduklarından rahatsız oluyorumm artıkk eskiden severdim ama..
Şimdi sokaktakilere faln apt. önünde oluyolar bazenn süt veriyorumm, evde besliyememm soğudum artık =))

Şimdi sokaktakilere faln apt. önünde oluyolar bazenn süt veriyorumm, evde besliyememm soğudum artık =))
hee bende hiç sevmiyorsun sandım.
Anladım pasif sevicisin sen
pasif sevişgen :smiley-cool:

boklu mu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hiz güleceğim yoktu eduk ya :roflol:

:kedi: ya büşra kızma,alınma kötü bir anlamda söylemedim,duygudan alıntı yapıyom burcu yüzünden sayfalar bişi oldu:)
özür dilerim kötü bir tabir oldu da benim arkadaşım oğlunu öyle seviyor dilime takıldı ya.eyvahedigeldismile

ona hayvan sevmiyorum denmez bea,seviyorum ama uzaktan de bari:)

:kedi: ya büşra kızma,alınma kötü bir anlamda söylemedim,duygudan alıntı yapıyom burcu yüzünden sayfalar bişi oldu:)
özür dilerim kötü bir tabir oldu da benim arkadaşım oğlunu öyle seviyor dilime takıldı ya.eyvahedigeldismile

Yok bee canımm =)) okuduğumda gülmüştüüm zaten kaydirigubbakcemile3, ben öle küçük şeylere takılmam, alınmamdaa.. olumunekankayizsmile

Back
X