Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım bende ondan gunluk tutumasını cok ıstemıstım hatta gıderkn ajanda aldım verdım bıle
burdan gıderken ssoz yazıcam dedı
ama yazmıyormus zamanım yok dıyo hemde bırının elıne gecer okur falan dıyo kötükedihüso
bende ona suprız yapmak ıcın hergun gunluk tutuyordum ama kızdım sımdı 3-4 gunde bı yazıyorum
bırde sureklı soruyo yazıyorsun demı dıye cok merak edıyomus
sankı ben merak etmıyorum ne olur sankı sende yazsannn klava:klava:

Selam kızlar opuyorumnanaktan

Yaw 2. gelişim yine mutsuzsun canım ya... :1hug: Orda çok yoğun oluyorlar, öyle düşün... Eminim seni yeterince arıyordur telde, ama mektup yazmak öyle kolay bişi değil ki... O ortamda daha da zordur. Kırgınlık kadar kötüsü olamaz... ona hak verdikçe rahatlarsın.

tatlım benim hayal kırıklına çok fazla uramısın anlıorum seni ama bu onun dşüncesizliği bu kadar agalamana değmez bi yandan da askerlik zaten asırı yıpraıtrsın kendini değil onu yıprat daha ii bence :teselli:

birde okunmasından çok rahatsız oluyolar genelde ben dıyorumkı okusunlar nolcak herkes ogrensın askımızı olmaz okumasınlar ısteemıyorum dıyo

yani süprizleri sayılıdır 1.5 yılda
ama ben ona sürekli bişeyler alırım

bana doğum günü hediyesi falan almamıştır
böyle özel günlerde de almaz
tutar elimden götürür mağazaya hadi bişeyler alalım der
veya gezerken bişey göreyim o an alalım beğendiysen der

ama böyle istemiyorum artıkk

ya o genellikle benim istediklerimi zorla yapar
kafasına kafasına vurmam gerekiyo
sıkıldım bu durumdan artık ben

yapar ama ben üzüldükten sonra
o zamanda anlamı yook

herkesin bi yapısı var işte bak benim abimde öyle kız üzüldükten sonra yapar istedıgını ama çokta sevıyo kızı canım takma kafana böyle kabul et onuda mecburen değiştiremezsin çünkü..

hımmm dıyom bu kız nerelerde klava: bı gıtdın yoksun daha
nasılsın bakem

birde okunmasından çok rahatsız oluyolar genelde ben dıyorumkı okusunlar nolcak herkes ogrensın askımızı olmaz okumasınlar ısteemıyorum dıyo
bizimkindede aynı dert vardı çok kıskançya beyfendi özelmiş te falanmısta Allah tan carsı var adres verio oaraya yolluorum ben

peki bunu ona hiç anlattın mı paylastın mı yani tatlım

yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler ne iyi etmişler de gelmişleropuyorumnanaktan
Hemen üstüme alındım bayanssulusmile Hoşbulduk canım opuyorumnanaktan

Çok haklısın, biz de o yüzden mektup işlerini girmedik. Kesin okunuyormuş çünkü.

Melikecim ama bunları düşünüp sorun yapmann zamanı değil ki... Bunlar kusur da değil zaten. Gelince orta noktayı bulabilirsiniz bu konuda.

canım hepsi üstüste gelince eskiyi yeniyi getiriyosun aklına iyice uyuz oluyosun...azcık düşünme,başka birşeye odaklanmaya çalış,mola ver...tekrar düşündüğünde daha mantıklı düşünüp ona bunları nasıl anlatacağına karar verirsin.Bir de mensturasyon dönemin mi?

bizimkindede aynı dert vardı çok kıskançya beyfendi özelmiş te falanmısta Allah tan carsı var adres verio oaraya yolluorum ben

peki bunu ona hiç anlattın mı paylastın mı yani tatlım

paylaştım da bakalım anlamasını bekliyorum

ya sorun yapmanın zamanı olmadığını biliyorum ama sürekli kırılıyorum bende
aylardır tamam tamam
konuştuk az önce
az çok zamanı var ama işte...

askerlik bitene kadar bi tanede olsa göndercem diyo
ya ben heveslendim yazmıştır falan diye

ne zaman bişey beklesem hep hayal kırıklığı
yine anlayışla karşılarım tamam
yine üzülürüm
hep ben üzülüyorum zaten

iiim yav accık morelim bozuk bizimkini 2 haftadan beri göremiodum 2 hafta daha uzamıs
ufff

nıye goremıyonkı bilmiyorumkismile
ayyy bende yarın gorcem askıcımı opuyorumnanaktan
pazar gunku carsı ızınlerı ıptal edıldı hemde tam gun olacaktı :gitme:
en azındna ayrın ogleden sonra 3 saatlıgıne cıkaracaklarmıs kısa da olsa gorucem artık mafoldumben

hem zaten hazıranda da gelıyo allah kısmet ederse :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…