- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #31.781
hem pişirdim hem yedim:) hem de çok yedim..yemiyorum yemiyorum birden acayip yiyorum ya hepten bozuldu düzenim:S
anam bitanecik doktorum gelmişşşş zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem pişirdim hem yedim:) hem de çok yedim..yemiyorum yemiyorum birden acayip yiyorum ya hepten bozuldu düzenim:S
benımkıde çıkamıyo nevruzdan dolayııbilmiyorumkismile
paylaştım da bakalım anlamasını bekliyorum
hımmm ne dedi peki
canım benim şafagım 344opuyorumnanaktan
melike dogum kontrol hapımı:1shok:
Canım yemin töreninde koğuşları görmüştüm.. 40 kişi küçükcük odada dip dibe yatıyorlar. Düşünsene öyle bi ortamda mektup yazmak ne kadar zor. Bi de cidden mektubunun başkası tarafından okunacağı düşüncesi de yazmayı erteleme sebebi olabilir. Benim için olurdu. Şu an en çok kendine zarar veriyorsun.
evet benimkide bu hafta ondan çıkamıomus bide nevruz la ne alakası var ya nevruz atalarımızdan beri kutlanan bahartın gelişini sembolize ederek kutlanılan bi bayram nie çıkarmıolarki bilmiyorumkismile
evet benimkide bu hafta ondan çıkamıomus bide nevruz la ne alakası var ya nevruz atalarımızdan beri kutlanan bahartın gelişini sembolize ederek kutlanılan bi bayram nie çıkarmıolarki bilmiyorumkismile
vallaha aynen bendede öle dombili olucam yakında vedat bosuna bana artık tosunum demiohem pişirdim hem yedim:) hem de çok yedim..yemiyorum yemiyorum birden acayip yiyorum ya hepten bozuldu düzenim:S
yuhh yanııı
onlarınkıde can be o kadar nöbet mı tutulurr :1ninca:
ben hep çok şey istiyorum hep böyle oluyo mafoldumben
vallaha aynen bendede öle dombili olucam yakında vedat bosuna bana artık tosunum demio
kız bendede can var ama onda tel olunca beraber tutuoruz nöbeti o hiç değilse sabah yatıo ben hiç uyumadan tutuom onunla sonra yatıom sositosositosempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2
bende aleviyim ama nevruzu hiç kutlamadık ayrıca onu kürtler kutluo geneldede pkk lılar oluo tatlımvalla ne bilim canımm bi olay olur falann diye heralde bide alevıler kutluyormus dıye duydum onu dogrumu tam bılmıyorum bena.s
ufff olan bize oluo amaHer yerde öyle canım... eylem falan yapıyorlar ya pkk lılar. O yüzden.. Zaten her toplanma durumunda çarşı kitleniyor. Geçen urfaya akp gittiydi, o zaman da çarşı yoktu mesela.
kızz nevruz dolayısı ıle cıkmamalarının sebebı sanırım seymıs
malum her nevruzda bazı olaylar cıkıyo
bu denenle devlet askerıne sahıp cıkıyo dısarı yollamıyo yanı cıkmamaları bı bakıma ıyı aslında
anammm ıyı nöbette felrfonu goren olmuyoo dusun yanı gece karanlıkta telefon daha cok bellı olurr
off ebnde teelfon ısıtyorummm :sinifsinif:
ya ben çok bunalmış durumdayım derslerden anlatamam ya inan şurda vakit geçiriyorum biraz da kafam dağılıyo
yoksa benim şu an bile boş durmamam lazım vizelere kadar öyle çok şey var kii notlarımın yüksek olması gerek kafayı yicem artıkk
ya bi onun aramasıyla rahatlıyorum biraz aramazsa ağlayıp zırlıyorum napimm başka kimse yok kii
herşey yabancı herkes yabancı sıkılıyorum bu şehirde
süreklii ona yazıyorum içimi rahatlatıyorum
inanmazsın nerdeyse her hafta mektup atıyorum
bi de ondan istedim ama gelmedi gitti
az önce büyük bi hevesle sordum yine mırın kırın edince şarteller attı napayım artık yanii bende de sabır kalmıyo anlayış gösteriyorum süreklii ne kadar üzülsemde hem güzel güzel konuşuyorum da arama beni artık dedi kapattım büyük tepki vermiş olabilirim ama doldum artıkk
bi insan sevdiğinin hiç bi isteğinimi zamanında yapmaz
ha hiç zamanı yok desem öylede değil kendi anlatıyoo
ama yok yok napayım artık ben yaa
askerlik bitene kadar göndercem bi tane diyo
artık bi tane mektubu zorla alırımm
bi daha bu kızı sevindireyim bi daha yazayım demezz
çok fazla şey yapıyorum onun içinn
az önce kontoru bitiyodu gidip alsana ara bi daha dedimm
eşortman var kantine giremem falan dedii iyice sinirlendimm konuşma yarım kaldıı
bu sinirlede bi güzel uyurum artıkk
bende aleviyim ama nevruzu hiç kutlamadık ayrıca onu kürtler kutluo geneldede pkk lılar oluo tatlım
ufff olan bize oluo ama
kız o gün değilde ertesi gün izin vereydiler bari ya aşkımı özledim ben 3 hafta olucak
aşkımı özledim yawwww mafoldumben
aşkımı özledim yawwww mafoldumben
kız sizin şafak kac öle pat die olmuo işde tel bizimki ne kadar ay sonra aldı dicem ama bizimki kurnazdıbi kac ayda hopppa
yok kız biz ne hafta içileri çarşıda geçirdik bilmiosun sen delikafaduldencanım ertesı gunde pazartesı oldugu ıcın zaten ızın vermezler kı ohaoldumsmile
Kızlar anladığım kadarıyla çarşıda görüşecek kadar yakın yerde askerleriniz boshayallersmile Ne mutlu size... yerimseniben